Items where Author is " Lévai Ferenc"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 265.

Article

Lévai Ferenc: Szeret túrázni? Ezt ne hagyja otthon! In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Kijöttek a legfrissebb adatok az éghajlatváltozásról : Szeged belvárosa már olyan forró, mint Rómáé. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Skorpiót nem evett, de az agyagkatonák feltárásán meghatódott az SZTE régésze Kínában. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Az olvasás jó, a tudomány menő : ezt képviseli Bodor Attila, az SZTE biológusa, aki meséket is ír. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Klebelsberg Kuno is felhasználta a Szegedi Tudományegyetem Alföldkutatásának eredményeit, amelyekről Vajda Tamás írt könyvet. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Ott volt a Nobel-díjastól az óvodásig az SZTE közösség minden tagja az SZTE Alma Mater Weekend családi és sportnapon. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Szegeden tartja csúcstalálkozóját az egyik legfontosabb európai egyetemi szövetség, a EUGLOH. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: "Övezet és Út" : az SZTE-n versenyeztek a kínai ifjúsági angol nyelvű beszédverseny magyarországi döntősei. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Négy kategóriában több mint 40 díjat adtak át a legjobbaknak az SZTE Pedagógusnapi ünnepségén. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: "A tenyerükön hordoztak minket" : a váci középiskola diákjai is jól érezték magukat a Szent-Györgyi Tanulmányi verseny laborprogramján. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Kutatókká váltak egy napra a Szent-Györgyi Tanulmányi Verseny iránt érdeklődő zentai diákok az SZTE segítségével. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Kína egyik legfontosabb tanárképző egyetemének képviselőivel találkozott a Szegedi Tudományegyetem delegációja Xianban. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Több tudományterületen is gyümölcsöző lehet a Szegedi Tudományegyetem legújabb ázsiai kapcsolata. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Az egyetemek közötti együttműködés bővítésének lehetőségeiről tárgyalt az SZTE delegációja Kínában. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: A „Kettő fényes aranytégla” szerzője előtt kettő fényes karrierlehetőség is áll. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Évszázados tudással és modern kutatásokkal a Föld élhető jövőjéért. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: SZTE Állásbörze : a legrövidebb út a hallgatók és a munkáltatók között. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Az SZTE Konfuciusz Intézet közreműködésével fejlődik tovább a kínai nyelvoktatás Szegeden. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Egyetlen magyarként képviselte Magyarországot és az SZTE-t az egyetemi világbajnokságon Bíró Hanna. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Új, magyar fejlesztésű sportág, a Water Skyball segítségével tehetik még jobbá mentális és fizikai képességeiket az SZTE hallgatói. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Mi vezetett Szeged legnagyobb természeti katasztrófájához 145 éve? : tudományos szempontból vizsgálták a Szegedi Nagyárvizet. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Az SZTE tudósai megalapítják Magyarország első Geo Terroir Kutatócsoportját, ami óriási lökést adhat a hazai agráriumnak, élelmiszeriparnak és a turizmusnak. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Egy szegedi szervezésű nemzetközi földrajzverseny sikerének titka. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: A EUGLOH legkiemelkedőbb kutatóhelyei között az SZTE Biobank és a Funkcionális sejtbiológia és Immunológia központ : videóval. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Jótékonysági futóversenyt rendez a gyerekekért az SZTE, a kormányhivatal és a Gál Ferenc Egyetem. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Valóra vált jövendölések : 180 év földrajzkönyveinek digitalizált változata vált elérhetővé az SZTE honlapján. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Az SZTE Konfuciusz Intézet előadása leleplezte a szombaton kezdődő Sárkány Évének titkait. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: A drágakőtől a rubinlézerig : a 2024. év ásványa, a korund. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: Mozgalmas, mozgásos félévre készül az SZTE Sportközpont. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: A közlekedés, a hulladékkezelés és a városi hőszigetek kezelésére szolgáló zöldfelületek, valamint a lakossági tájékoztatás volt a téma az első szegedi közösségi gyűlésen. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: "A földrajz mindig kulcsot kínált a világ megértéséhez, megismeréséhez" : kerek évfordulókat hoz 2024 a szegedi egyetemi földtudományi oktatásban. In: SZTE Info. (2024)

Lévai Ferenc: TOP 3-ban a szegedi kutatás az amerikai tudományos lap idei cikkei között. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Új történelmi tanulmányi versenyt hirdet az SZTE a középiskolásoknak. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Három SZTE hallgató, négy érem a MEFOB-ról. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Átadták az egészségtudományi képzések új fellegvárát a Szegedi Tudományegyetemen. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Kisbuszok egy nagy ügyért. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Televíziós riport készült az SZTE által szervezett kőzettani és geokémiai vándorgyűlésről : videóval. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Kína mindennapi életünkre gyakorolt hatásáról beszélgetett az SZTE Konfuciusz Intézet és az Eurázsia Központ vezetője. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Csökkenti a károsanyag-kibocsátást és javítja a fűtési hatékonyságot az SZTE kutatóinak fejlesztése. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Nemzetközi rakétaépítő versenyre készülnek a Szegedi Tudományegyetem hallgatói. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: A városi lakosság "láthatatlan gyilkosát", a porszennyezés okait, változásait vizsgálták az SZTE kutatói. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Szent-Györgyi Albert korábbi dolgozószobáját kapta Karikó Katalin a Szegedi Tudományegyetemen. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Több mint egy évtizedes az SZTE együttműködése Kína egyik vezető jogi képzést folytató egyetemével. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Varázslat és titkok az SZTE radiokarbon kormeghatározó laboratóriumában. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Örömünnep az SZTE-n : Karikó Katalin Nobel-díjas lett. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: "A világ energiaigényére reális és fenntartható válasz lehet a tórium alapú erőmű" – Szabó Gábor. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Hazatért az SZTE kutatóexpedíciója Tádzsikisztánból. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Videón az SZTE által szervezett Nemzetközi Informatikai Diákolimpia. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Társadalmilag jelentős témákat vitattak meg az SZTE által szervezett, 13. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlésen. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Az Oktatás Modernizációs és Innovációs Klaszter (OMIK) az SZTE oktatás stratégiáinak megvalósításában. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Szegedi diákszerzők és az SZTE alumnusa is aktívan részt vesz a Kárpát-medence legjelentősebb középiskolai irodalmi folyóiratának készítésében. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Mesterséges önrendező molekulákat fejleszt az SZTE Bolyai-díjas kutatónője, Dr. Hegedüs Zsófia. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Geográfia a gyakorlatban : SZTE Geocamp. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Rekordszámú külföldi hallgató kezdi meg tanulmányait az SZTE-n idén. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Nyolc napig az SZTE-re figyelt az informatikai világ. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Az SZTE társrendezésével elkezdődött a Nemzetközi Informatikai Diákolimpia. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: A levegő- és víztisztítás kutatása ért Bolyai ösztöndíjat. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: SZTE ezüst az Egyetemi Világjátékokon. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: SZTE-expedíció indul Közép-Ázsia hegységeibe Prinz Gyula nyomdokain. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: TOP 8-ban végeztek egyéniben és párosban az SZTE hallgatói a tollaslabda Európa-bajnokságon. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Tenisz Egyetemi Európa-bajnokságon szerepeltek az SZTE hallgatói. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Három SZTE-s hallgató a 31. nyári egyetemi világjátékokon. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: A Magyar Innovációs Szövetség ötödik elnöki ciklusában is talál kihívásokat Szabó Gábor. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Ingyenes teniszverseny az SZTE hallgatóinak és oktatóinak Szent-Györgyi Albert kedvenc pályáján. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: "Ésszel járom be a Földet" : 5 jótanács a tartalmas nyaraláshoz az SZTE geográfusától. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Bekapcsolták a szegedi fejlesztésű kísérleteket a BME műholdján. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Megerősített együttműködéssel a régió fejlesztéséért. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Miről mesélnek dédapáink földrajzkönyvei? In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Az SZTE Magyarországon az elsők között észlelte azokat a jeleket, amelyek az MRC-100 projekt során fejlesztett műholdról érkeztek. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Negyvenhárom szakmában nyílik új lehetőség a hallgatók, tanulók számára az SZTE és a Szegedi Szakképzési Centrum együttműködésével. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Kína legkiválóbb jogi egyetemével újította meg együttműködését a Szegedi Tudományegyetem. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Családi, baráti, alumni : SZTE Alma Mater Weekend. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Az SZTE tudósai összeszedték, mit érdemes tudni a Szegeden is érzékelt földrengésről. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: A pedagógusokat ünnepelték a Szegedi Tudományegyetemen. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Új régiókban növelheti jelenlétét a személyes kapcsolatok segítségével az SZTE. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: A nemzetköziesítés a siker kulcsa : tanácskozás Újvidéken. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: A kapcsolódást tarja legfontosabbnak Wang Rui, az SZTE Konfuciusz Intézet új, kínai igazgatója. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Az SZTE és a Móra Ferenc Múzeum együttműködésével nyit pénteken a kínai agyagkatonákat bemutató kiállítás. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Az SZTE hallgatói is szakértőktől értesülhettek a legújabb kutatási eredményekről, a IV. Eurázsia Hajnala Konferencián. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Újabb területen kapcsolódik be az űrkutatásba a Szegedi Tudományegyetem. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Kell-e klímakatasztrófára számítanunk a közeljövőben? : interjú a téma szakértőjével, az SZTE kitüntetett professor emeritusával. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Bánhidi Bence és Bodó Richárd is énekelt a 31. Trapp Napon. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Ezüstérmet nyert az SZTE NKI csapata a Szeged Maratonon. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: A földrajz szépségeit és titkait is megismerték a Jakucs verseny során a bronzérmes SZTE-s csapat tagjai. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Európában is egyedülálló stroke centrumot épített ki az SZTE az elmúlt évtizedben. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: A világon a legtöbb ember anyanyelve : a Kínai Nyelv Napját konferenciával ünnepelték. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Robotok segítik az oktatást az SZTE-n : videó. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Dobogós helyen végzett az SZTE csapata a XII. Jakucs László Nemzetközi Középiskolai Földrajzversenyen. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Páratlan turkológiai adománnyal bővült a Szegedi Tudományegyetem könyvtára. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Négy kontinensről érkeztek kutatók az SZTE természeti veszélyekkel foglalkozó konferenciájára. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: A korábbi klímaváltozások megismerését is segítheti a kutatás, amelyről könyvet adtak ki az SZTE kutatói. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: A klímaváltozás és az intenzív földhasználat áll az M1-esen történt tragédia hátterében, de van rá megoldás. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: A jövő technológiáját fejleszthetik közösen a piaci cégekkel az SZTE hallgatói. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Színes programkínálatot, magas szintű nyelvoktatást ígér az SZTE Konfuciusz Intézet új igazgatója, Zoltai Alexandra. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Természeti katasztrófák okozta károk felmérését is segítik az SZTE műholdas kutatásai. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Fenntarthatóbb környezetet és új munkahelyeket teremt az SZTE és az ATEV Zrt. együttműködése. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Bochumból Szegedre : német hallgatók segítik az SZTE és a HCEMM kutatóinak munkáját. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Történelmi sikert ért el Kónya Zsófia gyorskorcsolyázó, az SZTE hallgatója. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: A Szegedi Tudományegyetem rendezi a Kárpát-medence legnagyobb nemzetközi középiskolai földrajzversenyét. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Új menő, modern, mesterszak az SZTE-n : geoinformatika. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: 13 országból érkeztek hallgatók az SZTE-re az ERASMUS+ program keretében. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: A szorgalmi időszak kezdetén felpörög a sportélet az SZTE-n. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Az SZTE is részt vesz a világszínvonalú hallássegítő csúcstechnológia fejlesztésében. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Három doktorandusz, három nézőpont a fiatal kutatók nemzetközi találkozójáról. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Ma ér a Föld közelébe az üstökös : az SZTE kutatói is reagálnak. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Az SZTE-n tanult, ma főmunkatársként vesz részt világszínvonalú kutatásokban. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Európa-bajnoki ezüstérmes az SZTE hallgatója. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Drasztikus időjárásváltozást jeleznek az SZTE kutatói a következő évtizedekre. In: SZTE Info. (2023)

Lévai Ferenc: Evezős ergométeres versennyel emlékeztek az SZTE professzorára. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Tapasztalat, fizetés, munkahely az egyetemi tanulmányok alatt? : lehetséges! In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Gyászhír : elhunyt Dr. Farsang Andrea, az SZTE geográfus professzora, akadémikus. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Sikeres volt a Régió Patika különleges szakmai napja. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: A talpunk alatti vulkánokat vizsgálják az SZTE geológusai. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Kínai csúcsfejlesztésekben működik együtt az SZTE Mérnöki Kara és a Ningbo University. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: A speciális képzési igényű SZTE-s hallgatók is teljes egyetemi életet élhetnek. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: A Magyar Úszó Szövetség és az SZTE együttműködése új sikeredzőket és olimpikonokat adhat a magyar sportnak. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Új környezetvédelmi platform jött létre : az SZTE is a tagok között. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: SZTE-s éremeső az Uszonyos- és Búvárúszó Országos Bajnokságon. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Idén új, élményalapú bemutatókkal, színes programokkal várta az érdeklődőket az SZTE a Nyílt Napon. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Kelet-Közép Európát képviselheti az SZTE a jövőnket évtizedekre meghatározó környezetvédelmi projektben. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Az SZTE mérnökhallgatói két kategóriában is az élen végeztek a Techtogether országos versenyen. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Óriási érdeklődés mellett egyeztettek az egészségügyi szakképzés legfontosabb kérdéseiről. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc and Pósa Tamara and Újszászi Ilona: Díszelőadással és az SZTE Szenátus díszdoktoravató ünnepségével zárult az egyetem jubileumi rendezvény-sorozata. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: SZTE alumna a Pro Scientia Aranyérmesek Társaságának élén. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Releváns munkatapasztalat az egyetemi évek alatt? A szegedi egyetemen lehetséges! In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: A szegedi földtudományos képzés centenáriumának állítottak emléket. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: A szegedi geológusok tudják, hol, mitől finom a bor. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: SZTE Testkultúra sikerek Miskolctól Pécsig. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Az SZTE vulkanológusa elmondja, mikor és hogyan törhet ki a világ legnagyobb vulkánja. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Az ország legkiemelkedőbb fiatal tudósai találkoznak az SZTE-n. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Dobogón a Szegedi Tudományegyetem teniszezői. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Az új felvételi pontrendszerről tájékoztatott a helyettes államtitkár a Szegedi Tudományegyetemen. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Meddig doboghat a szív? In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Az erdőtüzek előrejelzését és megfékezését segítheti az SZTE geográfusainak kutatása. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Egy sötét napszak a fényes, tudományos jövőért : Kutatók Éjszakája az SZTE-n. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Nagy sikerrel zárult a Nemzetközi Egyetemi Sportnap az SZTE-n. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Különleges pályafutás : négy változatos évtized az egyetem és a könyvtár szolgálatában. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: A cukorbetegség kezelés hazai központja négy napig az SZTE. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Az SZTE Konfuciusz Intézet GTK-s hallgatója felsőfokú kínai nyelvvizsgát tett. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: A szálló por és az úthálózatok összefüggését vizsgálták az SZTE geográfusai : meglepő eredményre jutottak. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc and Pálfi Anna Réka: Nemzetközi sikereket ért el az SZTE-ről indult, zöld startup. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Mindenki használja, kevesen értik : a határon túlról is érkeztek diákok az SZTE mesterséges intelligencia táborába. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: A Szegedi Tudományegyetem innovációs és kutatási rendszere egyedülálló az országban. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Szeptembertől új szintre lép az SZTE Testkultúra Koncepciója. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Ez a győzelem, most mindent jelent nekem. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: A legnagyobb sporteseményeken hallatja hangját az SZTE hallgatója. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Országosan is használják az SZTE által kidolgozott aszálykutatási eljárást. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: SZTE alumnus irányítja a világ vízilabdázását. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Drónokkal kutatnak az SZTE tudósai a fenntartható jövőért. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Sikeresen szerepelt az SZTE hallgatója a fixhajtású kerékpáros világbajnokságon. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Életeket menthetnek a városi zöldfelületek a hőségben. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Az SZTE szakemberei nyerték a fődíjat egy országos koraszülött gondozási versenyen. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: SZTE hallgató is indul a különleges kerékpáros világbajnokságon. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Dr. Bajnok. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Kari szintű kapcsolatépítéssel az SZTE dolgozóinak munkahelyi egészségfejlesztéséért. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Egészséges, sportos közösséget teremt az SZTE Alma Mater. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Különleges gálaesttel zárta az évet az SZTE Konfuciusz Intézet. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: "A tanítás és a kutatás nálam kéz a kézben jár" : Prof. Dr. Kovács Zoltán a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja lett. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Három napig Szeged a sporttudomány fővárosa. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Három évtizede a földrajz szolgálatában. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Magyarul tartottak kulturális prezentációkat a kínai hallgatók. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: A World Robot Olympiad™ negyedik regionális elődöntőjének a Szegedi Tudományegyetem adott otthont. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Ősszel az első osztályért játszhat az SZTE SPORTMÁNIA férfi tenisz csapata. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Országos egyetemi bajnok az SZTE hallgatója. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: SZTE-s díjeső a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség közgyűlésén. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: 60 éve sikertörténet a szegedi mérnökképzés. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Fül-orr-gégészeti és koponyaalapi sebészeti kurzus, nemzetközi résztvevőkkel, világhírű előadókkal a Szegedi Tudományegyetemen. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Az SZTE geográfusai a jövőnk segítői. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Négy új egyetem csatlakozhat a EUGLOH-hoz, amelynek már tagja az SZTE. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Svédországban fejleszti nemzetközi kapcsolatait az SZTE. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Hogyan befolyásolhatjuk a jövőnket? In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: A Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kara is segít a kémiából érettségizőknek. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Élőképet alkottak az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Karán. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Három évtizede töretlen siker a Trapp Nap. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Prinz Gyula különleges fotóiból, rajzaiból nyílt állandó kiállítás az SZTE-n, a Föld Napján. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Emberéleteket és milliárdos vagyont védő gátakat vizsgálnak az SZTE tudósai. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Barbara Oakley SZTE-n töltött hete, fotókon. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: „Az SZTE meghatározó szerepet játszott abban, hogy megkaphattam a díjat.”. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Barbara Oakley elárulta sikerének titkát. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Több mint egy évtizede a földrajzi tehetséggondozás szolgálatában a Szegedi Tudományegyetem. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Mától két napig Szeged a földrajz fővárosa. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Újfajta szívbillentyű beavatkozást végeztek el a Szegedi Tudományegyetem orvosai. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Közösen a tehetségekért : együttműködési megállapodást írt alá az SZTE és az MCC. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Már a második állami kitüntetését kapta Kónya Zsófia, az SZTE hallgatója. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Elindult az egyeztetés a sportegyesületekkel az SZTE testkultúra és munkahelyi egészségfejlesztési koncepciójáról. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Budapesten láthatóak az SZTE különleges dokumentumai, fotói. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: A hazai egészségügy egészét érintő, telemedicina fejlesztéseket hozott a projekt, amelyben a Szegedi Tudományegyetem is partner volt. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: 2 millió eurós támogatást nyert Dr. Janáky Csaba, a Szegedi Tudományegyetem tudósa, amiből újabb zöld kutatás indulhat az egyetemen. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Exkluzív interjút adott az SZTE-nek az Európai Unió egyik legfontosabb kommunikációs szakértője. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: A Szegedi Tudományegyetem 8 milliárd forintos beruházása újabb mérföldkőhöz ért. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Oktatást segítő robotok az SZTE-n. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: "Büszkévé tesz, hogy én lehetek az SZTE első téli olimpiai érmese". In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Az ország legegészségesebb egyeteme lesz az SZTE. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: A NASA-t és Elon Musk-ot is érdekli az SZTE kutatóinak felfedezése. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: A Szegedi Tudományegyetem két új gyógyszertárral emeli még magasabb szintre a betegellátás színvonalát. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Nagy siker az SZTE első gyakorlatorientált képzési börzéje. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Exkluzív interjú az SZTE első téli olimpiai érmesével. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Az SZTE történetének első téli olimpiai érmét szerezte meg Kónya Zsófia. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Az SZTE évszázados kincsei. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Országosan is példaértékű lehet az SZTE tenisz programja. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Egy lépéssel közelebb kerültek az atomenergia egyik problémájának megoldásához az SZTE kutatói. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Saját hangjukat adják vissza az SZTE kutatói a dysarthriaban szenvedőknek. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Öt éve építi a fiatal kutatók nemzetközi közösségét az SZTE. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Leleményes meteorológiai mérőműszerek az SZTE-n. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc: Magyarországon egyedülálló műtétet hajtottak végre az SZTE orvosai. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Egy problémára adott válasz hozott Innovációs Díjat. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Az SZTE rendezte az első jelenléti EUGLOH eseményt. In: SZTE Info. (2021)

Pósa Tamara and Lévai Ferenc: Kalandos úton érkezett ásványokkal gyarapodott az SZTE TTIK Ásványtani, Geokémiai és Kőzettani Tanszéke. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Remekeltek az SZTE hallgatói a judo MEFOB-on. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Átvették díjaikat az SZTE kitüntetett sportszakemberei. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Egyre több a mikroműanyag a Tiszában. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Három ezüst- és három bronzérem az asztalitenisz MEFOB-ról. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: SZTE-s éremeső a tollaslabda MEFOB-on. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Franciszek Hugon Szafraniec a Szőkefalvi-Nagy Béla Érem díjas. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Megnyitott a Cafe Radnóti. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Különleges fotókon az egyetemi természettudományos képzés elmúlt száz éve. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Világbajnoki bronzérmet nyert az SZTE vízilabdázója. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: A virtuális anatómia atlasz már a tesztelés fázisánál tart. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Junior világbajnokságon szerepelt az SZTE hallgatója. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Szegedi tudósok irányításával fejlesztik az első mesterséges érzékszervet. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Ezüstérmes Mocsári Bence a paratriatlon világkupán. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Funkcionális fitnesz világbajnokságon képviseli Magyarországot az SZTE alumnája. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Paralimpiára készül a sikeres SZTE-s páros. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Fúrás és fotózás : kiállítás nyílt a fogorvosnak tanuló hallgató képeiből. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Akadálymentességi tanúsítványt kapott a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Új kínai igazgató az SZTE Konfuciusz Intézet élén. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Szent-Györgyi Albert emlékét és életművét a teniszpályán is tovább ápolja az SZTE. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Egy százévesnek is jól esik az ölelés, sőt! In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Beiratkoztak az első hallgatók Békéscsabán, az SZTE és a Gál Ferenc Egyetem által közösen indított alapszakokra. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Angol nyelvű testnevelési kurzusok indulnak az SZTE külföldi hallgatóinak. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Két első helyet szereztek az SZTE hallgatói az OTDK Plusz Orvos- és Egészségtudományi Szekciójában. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Az ország legjobbjai között az SZTE startup csapatai. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Környezetvédelem a felsőoktatásban a pandémia előtt, közben és után. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Kedvezménnyel nézhetik meg az SZTE dolgozói a Puskás musicalt. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: A világon egyedülálló lézerrel kísérletezhetnek majd az SZTE kutatói. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: SZTE-s bajnokok : ma van az olimpiai világnap. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: SZTE kutatás hallássérült fiatalokkal, társadalmi beilleszkedésük megkönnyítéséért. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Indul a tokiói olimpián Nádas Bence, az SZTE hallgatója. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Az SZTE kutatásokkal segíti a Kárpát-medence szárazodása elleni harcot. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Sorozatban mutatja be a Sportiroda az SZTE 100 legkülönlegesebb teljesítőit. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Évtizedek óta a világ élvonalában a szegedi fizika. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Újabb nemzetközi versenyen diadalmaskodott az SZTE BBMK Fúvószenekara. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Vas Luca élete első Európa-bajnokságán sikeresen szerepelt. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Fontos környezetvédelmi testület élén az SZTE alumnusa, Veprik Róbert. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Világkupát nyert az SZTE kajakos hallgatója. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Izgalmas kísérletek, érdekes kérdések az SZTE fizika versenyén. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Epilepsziában szenvedő gyerekeken is segíthet az SZTE kutatóinak felfedezése. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Csinos ruha, kabala, maszk, fertőtlenítő : "érettségi szett" az SZTE Gyakorló Gimnáziumban. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Kit illet a szabadalmi jog? : a szellemi tulajdon világnapján utánajártunk. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Elfogyasztottuk a jövőnket? : aktuális kérdés a Föld Napján. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Mi áll a csillagokban? : az SZTE asztrofizikusát kérdeztük szakmája múltjáról és jövőjéről. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Futás közben gyűjtött anyagot a kutatásához. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Széchenyi-díjat kapott Dr. Mesterházy Ákos, az SZTE címzetes egyetemi tanára. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Jövőre már a harmadik téli olimpiáján indulna Kónya Zsófia. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Mozgalmas időszakot él az SZTE Konfuciusz Intézete. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Karnyújtásnyira az olimpiától az SZTE hallgatója, Kuli István. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Online térképen a növények inváziója. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Tűz, víz, medvék és egy szegedi geográfus a Yellowstone-ban. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: A természet ihlette, SZTE Innovációs Díjat ért. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Címlapon az SZTE kutatóinak felfedezése. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Szendy Lilla : SZTE-ről az Exatlonba. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: A NASA nemzetközi űrkutatásában is hasznosul az SZTE-n végzett csillagászok tudása. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: A bivaly évébe léptünk. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Országos csúccsal lett bajnok hallgatónk, Daka Zsófia. In: SZTE Info. (2021)

Lévai Ferenc: Kolumbiából Brazílián át a Szegedi Tudományegyetemre. In: SZTE Info. (2021)

This list was generated on 2024. July 15. 21:19:55 CEST.