Lévai Ferenc: Az SZTE tudósai megalapítják Magyarország első Geo Terroir Kutatócsoportját, ami óriási lökést adhat a hazai agráriumnak, élelmiszeriparnak és a turizmusnak. In: SZTE Info. (2024)
Cikk, tanulmány, mű
Szegedi Tudományegyetem _ Az SZTE tudósai megalapítják Magyarország első Geo Terroir Kutatócsoportját, ami óriási lökést adhat a hazai agráriumnak, élelmiszeriparnak és a turizmusnak.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (9MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | SZTE Info |
Dátum: | 2024. február 29. |
Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum Egyetemi hírarchívum > Karikó Katalin sajtóarchívum |
Nyelv: | magyar |
Közreműködők: | Közreműködés Közreműködők fotós Kovács-Jerney Ádám |
Kapcsolódó URL: | https://u-szeged.hu/sztehirek/2024-februar/szte-tudosai |
Kulcsszavak: | Geo Terroir Kutatócsoport, Goût de terroir - "föld íze", Földrajzi és Földtudományi Intézet, Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK, Pál-Molnár Elemér - intézetvezető egyetemi tanár - kutatócsoport-vezető, Geológia, Agrárium, Élelmiszeripar, Turizmus |
A feltöltés ideje: | 2024. már. 01. 12:08 |
Utolsó módosítás: | 2024. már. 01. 12:08 |
URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/69377 |
Tétel nézet |