Az SZTE tudósai megalapítják Magyarország első Geo Terroir Kutatócsoportját, ami óriási lökést adhat a hazai agráriumnak, élelmiszeriparnak és a turizmusnak

Lévai Ferenc: Az SZTE tudósai megalapítják Magyarország első Geo Terroir Kutatócsoportját, ami óriási lökést adhat a hazai agráriumnak, élelmiszeriparnak és a turizmusnak. In: SZTE Info. (2024)

[thumbnail of Szegedi Tudományegyetem _ Az SZTE tudósai megalapítják Magyarország első Geo Terroir Kutatócsoportját, ami óriási lökést adhat a hazai agráriumnak, élelmiszeriparnak és a turizmusnak.pdf] Cikk, tanulmány, mű
Szegedi Tudományegyetem _ Az SZTE tudósai megalapítják Magyarország első Geo Terroir Kutatócsoportját, ami óriási lökést adhat a hazai agráriumnak, élelmiszeriparnak és a turizmusnak.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (9MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: SZTE Info
Dátum: 2024. február 29.
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Egyetemi hírarchívum > Karikó Katalin sajtóarchívum
Nyelv: magyar
Közreműködők:
Közreműködés
Közreműködők
fotós
Kovács-Jerney Ádám
Kapcsolódó URL: https://u-szeged.hu/sztehirek/2024-februar/szte-tudosai
Kulcsszavak: Geo Terroir Kutatócsoport, Goût de terroir - "föld íze", Földrajzi és Földtudományi Intézet, Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK, Pál-Molnár Elemér - intézetvezető egyetemi tanár - kutatócsoport-vezető, Geológia, Agrárium, Élelmiszeripar, Turizmus
A feltöltés ideje: 2024. már. 01. 12:08
Utolsó módosítás: 2024. már. 01. 12:08
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/69377
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet