A szegedi geológusok tudják, hol, mitől finom a bor

Lévai Ferenc: A szegedi geológusok tudják, hol, mitől finom a bor. In: SZTE Info. (2022)

[thumbnail of Szegedi Tudományegyetem _ A szegedi geológusok tudják, hol, mitől finom a bor.pdf] Cikk, tanulmány, mű
Szegedi Tudományegyetem _ A szegedi geológusok tudják, hol, mitől finom a bor.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: SZTE Info
Dátum: 2022. október 20.
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Nyelv: magyar
Közreműködők:
Közreműködés
Közreműködők
fotós
Pál-Molnár Elemér
Kapcsolódó URL: https://u-szeged.hu/sztehirek/2022-oktober/szegedi-geologusok
Kulcsszavak: Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK, Földrajzi és Földtudományi Intézet, Ásványtani, Geokémiai és Kőzettani Tanszék, Pál-Molnár Elemér - intézetvezető egyetemi docens, Speciálkollégium - "Magyar borvidékek geológiája és kultúrája, a terroir tudománya"
A feltöltés ideje: 2022. okt. 21. 09:50
Utolsó módosítás: 2022. okt. 21. 09:50
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/64010
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet