Lévai Ferenc: A szegedi geológusok tudják, hol, mitől finom a bor. In: SZTE Info. (2022)
Cikk, tanulmány, mű
Szegedi Tudományegyetem _ A szegedi geológusok tudják, hol, mitől finom a bor.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (2MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | SZTE Info |
Dátum: | 2022. október 20. |
Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
Nyelv: | magyar |
Közreműködők: | Közreműködés Közreműködők fotós Pál-Molnár Elemér |
Kapcsolódó URL: | https://u-szeged.hu/sztehirek/2022-oktober/szegedi-geologusok |
Kulcsszavak: | Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK, Földrajzi és Földtudományi Intézet, Ásványtani, Geokémiai és Kőzettani Tanszék, Pál-Molnár Elemér - intézetvezető egyetemi docens, Speciálkollégium - "Magyar borvidékek geológiája és kultúrája, a terroir tudománya" |
A feltöltés ideje: | 2022. okt. 21. 09:50 |
Utolsó módosítás: | 2022. okt. 21. 09:50 |
URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/64010 |
Tétel nézet |