A hagyományos magyar ízek és különlegességek kavalkádja a halfesztiválon : füstölt hal és kínai hallé

Kozma Rita: A hagyományos magyar ízek és különlegességek kavalkádja a halfesztiválon : füstölt hal és kínai hallé. In: Délmagyarország, (109) 209. p. 7. (2019)

[thumbnail of 10532817.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
10532817.pdf

Letöltés (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Délmagyarország
Dátum: 2019. szeptember 09.
Kötet: 109
Szám: 209
Oldalak: p. 7
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Közreműködők:
Közreműködés
Közreműködők
fotós
Frank Yvette
Kapcsolódó URL: https://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/fustolt_hal_es_kinai_halle_-_hagyomanyos_magyar_izek_es_kulonlegessegek_a_halfesztivalon/2607922/
Kulcsszavak: SZTE Konfuciusz Intézet, Rendezvény - Nemzetközi Tiszai Halfesztivál - 2019
A feltöltés ideje: 2019. szep. 09. 10:36
Utolsó módosítás: 2019. szep. 09. 10:36
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/51324
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet