Items where Author is " Legény Dániel"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 144.

Article

Legény Dániel: 2023 nyarán kezdhetik felújítani a BTK Petőfi Sándor sugárúti épületét. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Kapus Krisztián az SZTE-n szerezte meg 23. diplomáját, ezzel továbbra is tartja a rekordot. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Mesterséges intelligencia képzésről állapodott meg a dél-koreai Csungang Egyetem és az SZTE. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: HVG-rangsor : az SZTE az ország második egyeteme, de az oktatók szempontjából a legjobb. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Több ezren voltak kíváncsiak arra, hogy milyen az élet a Szegedi Tudományegyetemen. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Egész Kelet-Közép-Európát képviselheti az SZTE egy európai környezetvédelmi projektben. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: A Dóm, a rektori épület és az Art Hotel is lilára váltott a koraszülöttek világnapján. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Szegeden rendezték az ország első egyetemi reklámversenyét, a Copytition-t. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Gulyás Gergely: Orbán elfogadta Palkovics László lemondását, Lantos Csaba kerül az önálló energiaügyi minisztérium élére. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Lezárult az SZTE befogadásának 100. és a kolozsvári egyetem alapításának 440. évfordulója. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: 5,5 milliárd forintból négyéves oktatás- és energetikai fejlesztési program indul az SZTE-n. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: A Svájcban kutató Roska Botonddal is találkozhatnak Szegeden a Nemzeti Tudósképző Akadémia növendékei. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Száztizenhat szegedi egyetemi oktató és kutató is támogatja a tanárok követeléseit. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Járványokat és ökológiai kockázatokat is elemző nemzeti laboratórium alakult az SZTE vezetésével. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Palkovics László: a szegedi kutatók kutatásai világraszóló eredményeket hozhatnak. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: A Richter az SZTE-vel és a SZBK-val közösen fejlesztett nanohordozó rendszereket és új gyógyszeripari technológiákat. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Karikó Katalin átvette Kanada egyik legrangosabb tudományos kitüntetését Torontóban. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Világviszonylatban is újnak számító technikával mentették meg egy beteg végtagját az SZTE orvosai. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Az SZTE két másik magyar egyetemmel felkerült egy fenntarthatósági rangsorra. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: A szegedi partfalra is került horogkereszt és Hitlert éltető felirat, a rendőrség rongálás miatt nyomoz. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Két rózsaszín horogkeresztet festettek ismeretlenek a gyermekklinika Tisza felőli bejáratához. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Spórolás miatt több hétre bezár az SZTE néhány épülete és kollégiuma, a vizsgákat is átszervezik. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Tavaly 2,5 milliárd volt, jövőre 18 milliárd forint lehet az egyetem energiaköltsége. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: A Dóm téren csillagászok társaságában, távcsövekkel nézhetjük a keddi részleges napfogyatkozást. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Két egykori szegedi hallgatót, Karikó Katalint és Polyák Kornéliát választotta tagjai közé a NAM. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Az SZTE hat kara hirdet huszonhét mesterképzést az idei keresztféléves felvételi eljárásban. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Ma már az SZTE-n végzettek fele a dél-alföldi térségben találja meg a boldogulást. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Stefanovits Péter több mint százötven alkotásából nyílt kiállítás a Reök-palotában. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Már az SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikáján is kérhetjük a majomhimlő elleni oltást. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Szegeden bővít a Continental : járművek önvezetésével foglalkozó szoftverfejlesztő központot nyitnak. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Times Higher Education : nincs az ezer legjobb egyetem között a szegedi. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Mesterséges intelligenciával megtámogatott szoftverbiztonsági megoldást dolgoztak ki az SZTE-n. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: 125 milliárd forintot csoportosít át az alapítványi egyetemeknek a kormány. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Úgy tűnik a kérdés már csak az, hogy mikor lesz újabb Nobel-díjasunk. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Az SZTE pontszámító kalkulátort indít, Hankó Balázs államtitkár beszélt az új felvételiről Szegeden. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: A magyarságkutatáshoz is a Nobel-díjjal elismert svéd kutató módszereit használják az SZTE-n. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Idén sem Karikó Katalin kapta az orvosi-élettani Nobel-díjat. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Hétfőn megkaphatja Karikó Katalin a Nobel-díjat, idén is várományos. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Kihirdette az SZTE az új, 2023-as és 2024-es felvételi követelményeket. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Fényfestéssel, koncertekkel és sajtófotó-kiállítással kezdődik az idei Őszi Kulturális Fesztivál. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Három kutatónő, köztük két szegedi kapta meg idén a L'Oréal–UNESCO díját. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Négyágyasból háromágyas szobák : 136 millió forintból újult meg az SZTE Jancsó Miklós kollégiuma. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Diplomatervben álmodták meg a soha meg nem épülő szegedi művészkampuszt. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Idén először lesz látogatható az SZTE Baján található csillagvizsgálója a Kutatók éjszakája alkalmából. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Botka László a Közgazdász-vándorgyűlés megnyitóján: Fizessenek a gazdagok! In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Szegedi javaslatra neveztek el két kisbolygót a JATE egykori rektoráról és a Nemzet Színészéről. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Az SZTE kutatói a szennyvíziszap energetikai hasznosításához építettek termokémiai reaktort Szegeden. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Az SZTE alapítványában is összeférhetetlenség állhat fenn az EU által kért szigorítás miatt. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Pénzhiány miatt a Science Park egyik épületének és az SZTE atlétikai centrumának kivitelezése is leáll. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Botka László köszönti majd a jövő héten kezdődő Közgazdász-vándorgyűlés vendégeit. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Az SZTE szabadegyetemének jubileumi szemeszterén a hit és tudás kapcsolatáról is szó lesz a vallásfesztiválhoz kapcsolódva. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Ragadozó növények napja lesz vasárnap az SZTE füvészkertjében. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Több mint 1 milliárdos uniós forrásból gyógyszerfejlesztést segítő kutatási program zárult le Szegeden. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Szegedi kutatók : a fehérjecsaládok körülbelül fele gyakran váltogatja molekuláris partnereit. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Nemesi cége építheti az SZTE gyermekklinika új sürgősségi szárnyát közel nettó 4,3 milliárdért. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Csák János Szegeden : Európában is egyedülálló az az összeg, melyet a kormány az oktatásra fordít idén. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Szegedi kutatók nanoaranyat fecskendeznének belénk, ezzel diagnosztizálnák a korai rákot. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Vadnyugat az Alföldön : megjelentek a kaktuszok, melyek veszélyesek lehetnek a hazai növényvilágra. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Sosem látott szögekből a korabeli technológiával megújuló Tóth Péter-Ház. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Alig józanodtunk ki a SZIN után, már jön is az SZTE Welcome Camp fesztiválja a Partfürdőre. In: Szegeer.hu. (2022)

Legény Dániel: Klimatizált, internettel is ellátott, privát fekvőbetegosztályt adott át az SZTE magáncége a szegedi klinikán. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Az SZTE ex-tanszékvezetője Szijjártónak: Petike, kicsit ügyesebben hazudj, mert ezt talán már a híveid sem veszik be. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: SZTE-tanulmány : a sűrű vasúthálózat kifejezetten javítja a városok levegőjének minőségét. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Az SZTE-n könnyebb lesz államilag támogatott státuszban maradni: könnyítenek az átsorolás feltételein. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Idén már csak a harmadik magyar egyetem lett az SZTE a shanghaji rangsorban, nemzetközileg is hátrébb került. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Karikó Katalin otthagyja a BioNTech-et, a tudományos kutatásaira koncentrálna ezentúl. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Halász Noémi: rendszeresen késik a doktoranduszok ösztöndíja az SZTE-n, ami megélhetési problémákhoz vezet. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Matolcsy György, Csányi Sándor és Varga Mihály is Szegedre jön a Közgazdász-vándorgyűlés keretében. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Nem áll le a szegedi Science Park építése : Orbán Viktor nemzetgazdaságilag kiemelt fontosságúvá nyilvánította. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Szegedi kutatók azonosították Szent László magyar király földi maradványait. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: A kanadai Manitoba Egyetem hallgatói Szegedre jönnek két hétre, hogy nyelvünkkel és kultúránkkal ismerkedjenek. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Bert Sakmann a róla elnevezett szegedi kollégiumnak adományozta Nobel-díjának másolatát. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Négy új egyetem csatlakozik az SZTE részvételével alakult európai egyetemi szövetséghez. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Csökkentett, szabadságolási létszámmal ugyan, de ismét fogad betegeket az SZTE Urológiai Klinika. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Az indiai lótuszok az SZTE füvészkertjének büszkeségei, Közép-Európa legnagyobb állománya található itt. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Már csak pár napig lehet jelentkezni: az SZTE minden eddiginél több hellyel várja a pótfelvételizőket. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Az SZTE-SZAKK kiadott egy közleményt, hogy betegség miatt nem vesznek fel új beteget az urológiára. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Huszonhárommal növelte hallgatói létszámát az SZTE, a legmagasabb pontszám a pszichológia képzéshez kellett idén. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Botka László középső lányát simán felvették az orvosira. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Lótusz napokat tart az SZTE 100 éves füvészkertje július végén. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Az SZTE a ShanghaiRanking-rangsoron idén a fizika, klinikai orvoslás és gyógyszerésztudomány területén remekelt. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: SZTE-s kollégiumi szobájában bányászhatott kriptovalutát egy hallgatói önkormányzati vezető. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Országosan is használják az SZTE által kidolgozott aszálykutatási eljárást. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Gombás betegségekre való készítményeket próbáltak eladni Karikó Katalin nevével. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Az SZTE kutatói is kutatási időt nyertek az emberiség eddigi legjobb űrteleszkópjával. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Az egykori Ságvári két diákcsapata is dobogós lett a World Robot Olympiad nemzeti döntőjében. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Az SZTE szakértői a világ legjobbjai között : fotoakusztikus drónnapot tartottak a szegedi repülőtéren. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Ezúttal szülővárosából, Kisújszállásról kapott egy díjat Karikó Katalin: övé lett a „Kati, szeretünk!-díj”. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Az SZTE kutatása kimutatta, hogy életeket menthetnek a városi zöldfelületek a hőségben. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Biologikumok kiváltotta gyógyszerkölcsönhatások előrejelzésére fejleszt tesztrendszert az SZTE és a Solvo. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Matolcsy György és Varga Mihály is Szegeden tarthat előadást az ország legnagyobb közgazdász-konferenciáján. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Átadták az SZTE-n a brit cég csúcstechnológiás biobankját szerdán, mely egyedülálló az országban. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Eltörölt egy csomó, hallgatókat érintő díjat és szabályt az SZTE, ezzel akarnak vonzóbbá és versenyképesebbé válni. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: A harmincéves szegedi csillagvizsgáló korábbi szegedi csillagászok részvételével tart jubileumi konferenciát. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Felújították a Szent-Györgyi Albert által alapított SZTE-teniszpályát az újszegedi ligetben. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: A Klauzál téri Wagner Udvar is megtelik zenével és művészettel a nyáron. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Karikó Katalin kapta az idei Európai Feltalálói Díjat is a több mint négy évtizedes munkásságáért. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Érettségi afterparty lesz a TIK előtti Ady téren jövő hét szombaton. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Rovó László és Fendler Judit is Párizsban vett részt Karikó Katalin akadémiai ceremóniáján, ahol a kutató tiszteleti tag lett. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Fendler Judit: Karikó Katalin volt olyan kedves, hogy az SZTE-t választotta. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: A volt szegedi fideszes polgármester magánkórháza a várólistákat csökkentené az SZTE-vel közösen. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Idén még több egyetem között tartotta az elsőségét az SZTE a brit QS rangsorán. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: A legtöbben Iránból, Németországból és Dél-Koreából jönnek az SZTE-re tanulni. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: SZTE: a kiszakadt vécéajtós, lepedős mosdó felújítás alatt van, a mozgáskorlátozottak két másikat használhatnak. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Betűleveses szovjet múltból fotovoltaikus homlokzatú modernizmus : menő látogatóközpontot terveztek a Science Parkba. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Hetekkel ezelőtt szakadt ki a vécéajtó a szegedi sürgősségin, fehér lepedővel helyettesítették. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Karikó Katalin Berlinben vette át Helmholtz-érmét, majd Angela Merkel fogadta őt otthonában. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Tizenöt helyszínen mintegy száz rendezvénnyel kezdődik a könyv ünnepe Szegeden. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Kedden robotikai verseny, a World Robot Olympiad negyedik regionális elődöntője zajlott a TIK-ben. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: A rendőrség hivatalosan is nyomoz a rasszista indokból megvert japán egyetemista ügyében. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: A Magyarságkutató és az SZTE kutatói megállapították a honalapító magyar elit származását. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Az SZTE bevásárolta magát egy magánkórházba, melynek a volt szegedi fideszes polgármester az ügyvezetője. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Egy japán egyetemistát kínaiztak le, majd ütlegeltek a Belvárosi hídon, most segítséget kér a támadók megtalálásában. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Nyáron jön a REÖK két emeletét is elfoglaló Táblaképfestészeti Biennálé, több mint 600 alkotó művéből válogatták ki a legjobbakat. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: A füvészkertben növények napja és családi program lesz szombaton, az SZTE és az SZBK oktatói és kutatói tartanak előadásokat. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Karikó Katalint a Yale University avatta díszdoktorává hétfőn, aki immár hat egyetem díszdoktora. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: A járványügyi intézkedések hatásainak közvetlen mérését segíti Röst Gergely csapatának kutatási eredménye. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Átlátszó: a Szegeden kórházban ápolt koronavírusos betegek közül 69,2% volt oltatlan. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Botka László: a császár emberei jogok korlátozásával, törvénytelenül kivetett adókkal, hivatali akadékoskodással bosszantották a szegedieket. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Sem Rovó László, sem Fendler Judit nem volt jelen az egyetem oktatójának, Szajbély Mihálynak a díjátadóján. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Újra jelenléti formában zajlott a Talent díjátadó ünnepség, amelyen 144 hallgató kapott elismerést eredményeikért. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Nemzetközi fül-orr-gégészeti kurzus volt az SZTE-n: olyan ez, mint a repülőgép-szimulátor a pilótáknak, csak az orvostudományban. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Az egyre kevesebb felvehető hallgató miatt nettó 58 millióból hirdeti magát az SZTE a fiataloknál. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Karikó Katalin díszdoktori címért ment Izraelbe, ahol megtudta, hogy a Warren Alpert-díjat is elnyerte. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Hatvani László matematikus, az SZTE emeritus professzora kapta a szegedi akadémiai bizottság életműdíját. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Egy nemzetközi szabványnak is megfelelő atlétikai centrumot kap az SZTE a Nagyállomás mellett. In: Szegeder. hu. (2022)

Legény Dániel: Ezúttal már a füvészkertben is fogadhatunk örökbe növényt, amivel támogathatjuk az intézményt. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Pénteken van a fény nemzetközi napja, a szegedi lézerközpont komoly programokkal vár. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Tó és parkoló fölé is telepítenek napelemeket Szegeden, az ország legnagyobbjai lesznek. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Rovó László és Fendler Judit is 5 évig folytathatja az SZTE élén, a Fogorvostudományi Kar új épületét júliusban kezdik építeni. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Lemondott Majó-Petri Zoltán az SZKT éléről, az egyetemen folytatja tovább. In: Szegeder.hu. (2022)

Legény Dániel: Karikó Katalin kapott egy svájci díjat, a pénzösszegből az SZTE-n induló kutatását finanszírozza. In: Szegeder.hu. (2021)

Legény Dániel: Válságértekezletet tartottak az SZTE Urológiai Klinikáján a súlyosbodó orvoshiány miatt. In: Szegeder.hu. (2021)

Legény Dániel: Ismét milliárdokat kapott az SZTE, ezúttal a Science Parkban építendő Inkubátorházra. In: Szegeder.hu. (2020)

Legény Dániel: Több, mint 4 milliárdot kap az SZTE az Infektológiai Klinika és Oktatóközpont beruházására. In: Szegeder.hu. (2020)

Legény Dániel: Teljesen átalakítanak két egyetemi épületet. In: Szegeder.hu. (2020)

Legény Dániel: Megjelent a koronavírus egy mintákat vizsgáló szegedi laborban is. In: Szegeder.hu. (2020)

Legény Dániel: A szegedi kutatók világújdonságnak számító módszere segítheti a koronavírus kordában tartását. In: Szegeder.hu. (2020)

Legény Dániel: Hogy állnak most a legnagyobb szegedi projektek? In: Szegeder.hu. (2020)

Legény Dániel: Tervező kerestetik a Science Park infrastruktúrájához. In: Szegeder.hu. (2020)

Legény Dániel: Az ITM szerint van pénz a Szegedi Tudós Akadémia kollégiumának befejezéséhez. In: Szegeder.hu. (2020)

Legény Dániel: Nincs pénz a Szegedi Tudós Akadémia épületének befejezéséhez. In: Szegeder.hu. (2020)

Legény Dániel: Félelem és reszketés a Dériben. In: Szegeder.hu. (2019)

Legény Dániel: Így fog kinézni az egyetem Hattyas sori atlétikai centruma a látványtervek szerint. In: Szegeder.hu.

This list was generated on 2022. December 4. 00:38:38 CET.