Items where Author is " Garai Szakács László"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 130.

Article

Garai Szakács László: Népbetegség a depresszió, amit egészen máshogy is lehetne gyógyítani : pozitív élményekkel kell felülírni a traumás emlékképeket! : de hogyan? : speciális sapkákkal! In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: 130 éve született A rektor, a Nobel-díjas tudós, Szent-Györgyi Albert - aki pilóta is volt. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Lézerközpont : Szeged akarta és elérte, de sokat kellett érte küzdeni, hiszen a Fidesz ezt is meg akarta fúrni. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Tragédia Börgöndön : lezuhant repülőgépével Rózsavölgyi Vilmos és fia, Árpád : Szegedi Híradó 2023. szeptember 11. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Szintet kell lépnünk a szén-dioxid kezelésében : hangzott el egy ezzel kapcsolatos könyv bemutatóján Szegeden. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Mi lesz ma a SZIN-en? : bagirázás és egy rémálom újraélése, aminek a végén a művész megcsókolhat a színpadon egy babát. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Mi lesz így a szegedi felsőoktatással? : messziről jónak tűnnek a számok, közelebbről viszont... In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Nem építi meg Nemesi Pál cége a gyermekklinika új szárnyát: még sincs rá 4 milliárd 300 millió forint. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Gitárszakos hallgatók koncerteznek a Wagner Udvarban. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Karikó Katalin-gyűjteményt épít az Országos Széchényi Könyvtár és a Szegedi Tudományegyetem. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Érettségi : vissza a XIX. századba! : Szegedi Híradó 2023. július 12. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Beismert orvoshiány : betagozódott a deszki és a szentesi kórház a Szegedi Tudományegyetembe. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Elhunyt Géczi József Alajos : Szeged Pro Urbe-díjasa 73 évet élt. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Csapó Benő halálára : a világ élvonalába helyezte a hazai neveléstudományi kutatásokat. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Elhunyt Csapó Benő (frissítve) : Szeged díszpolgára hetven évet élt. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Milyen lehetett volna Neumann János pályája, ha nem a matematikát választja? In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Claire Legras francia nagykövet: Szeged a frankofónia egyik magyarországi fellegvára. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Módosító javaslattal akadályozná meg Szabó Sándor, hogy ingyen legyenek az egyetemi alapítványé értékes önkormányzati ingatlanok. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: A sugárkezelés miatt kialakuló fáradtságérzet egyik okát fedezték fel magyar kutatók. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Vécsei László: A személyre szabott medicina lesz a neurológia jövője. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Botka László: Szeged megint megmutatta, hogy nem lehet legyőzni. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Pálfy Ferenc egykori polgármester ennél sokkal többet érdemel. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Téma szerdán : el kell fogadjuk a ChatGPT-t? In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Jászai Gellért a Szegedi Tudományegyetem kuratóriumának tagja lett. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Németh György fotóriporteri életműdíjat nyert a Capa Központtól. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: VVL-kérdőív : Fendler Judittal, Rovó Lászlóval és a kuratóriummal is elégedetlenek a válaszadók. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Vécsei László Szeged díszpolgára 2023-ban. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Szegedi orvosok drámai küzdelemben segítették a törökországi földrengés áldozatait. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Karikó Katalin díjai, oklevelei a SZAB-székházban. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Egyszer majdnem fejbe kólintotta a villám, de nem bír magával, rohan, ha jön a vihar. In: Szegedi Tükör. p. 7. (2023)

Garai Szakács László: Kilencven éve volt a náci hatalomátvétel : nem kellett volna megtörténnie, egyáltalán nem így kódolták a német történelmet. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Fizshow : tudományos varázslatok Ignácz Ferenc boszorkánykonyhájából. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Szegedi Fizika Napja az ELI-ben : tök király buli. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László and Gedzo : Minden kisgyerek természettudós, annak születik; hol vesztik el őket a természettudományok? : Szeged Podcast 129. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Szeged a Dómban búcsúzott el elhunyt díszpolgárától, Telegdy Gyulától : Szegedi Híradó 2023. január 27-én. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Halász Noémi: 3 milliárd 500 millió forint horizontos pénz veszhet el Szegeden, mert alapítványi fenntartású lett az egyetem. In: Szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Magyarországon gyakorlatilag megszűnt a Covid-protokoll : Szegedi Híradó, 2023. január 9-én. In: Tv.szeged.hu. (2023)

Garai Szakács László: Duda Ernő a Dóm téren: Jussanak eszünkbe ilyenkor azon honfitársaink is, akik most is az utcán kénytelenek tölteni az estéket! Ha tudunk, segítsünk rajtuk! In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Hatszorosára nő az egyetem energiaszámlája : Szegedi Híradó, 2022. november 28-án. In: Tv.szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Új helyre, előbb az Állomás utcára, majd jövőre a Szikra utcába költözik a terhesdiagnosztika és várandósgondozó a Gogol utcából. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: A klímaváltozásra és az energiaválságra adott válaszokat vizsgáló kutatásban vesz részt az SZTE. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Szervezett az egyetem a Gránit Banknak egy sajtóeseményt, ahol nem történt semmi, de legalább kiderült, Tiborcz István pénzintézete tovább terjeszkedik a felsőoktatásban. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Befutó program a Kommunikáció szakon : tizenkilenc egyetemista tíz cégnél kezd szakmai gyakorlatba. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Hat hónap alatt hatszor hazudott a szegedieknek Mihálffy Béla. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Rezsiválság a Szegedi Tudományegyetemen : három hétre bezárnak több oktatási épületet, kollégiumot. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Paul Fox, az Egyesült Királyság nagykövete: Szeged nagyon érdekes és izgalmas város, azt a tudásbázist, ami itt van, mindenképpen érdemes kihasználni! In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Aki civilben, égő cigarettával is beszaladhatott a boncterembe, ha valami sürgős volt : elhunyt Varga Tibor egyetemi tanár : az Igazságügyi Orvostani Intézet professzor emeritusa nyolcvan évet élt. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László and Klucsik Edit: Tényleg hálás a zsidóság Horthy Miklósnak? Valóban van miért hálásnak lenni neki? Nagyon nem! In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Megnézheti, hogyan ebédelnek a növények. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Tudatlanok, ezért akarva akaratlanul butaságokat beszélnek : Mihálffy Bélának és Korponyai Ernőnek Rovó László rektorhoz kéne fordulniuk. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Elhunyt Szalay István, Szeged korábbi polgármestere; a város saját halottjának tekinti. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Arany nanoszerkezetek segíthetik a daganatok korai felismerését. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Tizenkét év után újra közgazdász vándorgyűlés Szegeden, ez lesz a hatvanadik. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: III. Béla DNS-ének segítségével az Árpád-házi uralkodó rokonait is azonosították, sőt, Mátyás király földi maradványaihoz is közel járnak az SZTE tudósai. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Nyolcezer új egyetemista kezdhet el tanulni az SZTE-n. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Önkiszolgáló sajtótájékoztató egy egészen érdekes eseményről : fotoakusztikus műszerrel szerelt drónt reptetett az egyetem. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László and Kovács M. Norbert and Gedzo : Századszor is : Szeged Podcast! In: Podcast.szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Hétezren a szegedi Múzeumok Éjszakáján. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: A Francia Természettudományi Akadémia tagjává választották Szeged díszpolgárát, Karikó Katalint. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: 600 ezer forint felett keresnek, mégis szociális bérlakást igényelnének Szegedtől. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Karikó Katalin 2022-től a Magyar Tudományos Akadémia tiszteleti tagja. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Majó-Petri Zoltán: Megérte beleőszülni, de most jöjjön a tudomány! In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: A Tisza és a Maros alsó szakaszának gátrendszerét vizsgálják az SZTE kutatói : nyolcvan kilométert néznek át roncsolásmentes módszerekkel. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Ez a Húsvét már nem az a Húsvét, mint régen volt, de ez talán rendjén is van így, vagy mégsem? : Szeged Podcast, nyolcvannyolcas. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Mindent a Gyermeksebészetért! : egy Facebook-hiba nem állíthat meg! In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Kétmillió forintot kellene közösen összeadnunk egy használt műszermosogatógépre a szegedi gyermeksebészetnek : újra nem mernek pénzt kérni még tőlünk sem. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Már a harmadik műtüdős kismama gyógyult fel a koronavírus-járványból a szegedi klinikán. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Iparkamarai együttműködés a szegedi és az újvidéki egyetemmel : Szegedi Híradó, 2022. április 5-én. In: Tv.szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Szegedi bölcsészkar: a béke akarása és a háború befejezése az egyetlen elfogadható alapállás. In: Szeged.hu. (2022)

Garai Szakács László: Véget ér a SASMob : Szeged eddigi legnagyobb szemléletformáló, fenntartható közlekedést népszerű projektje fejeződik be. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Annyira csodálatos minden a Szegedi Tudományegyetemen Fendler Judit kancellár szerint, hogy sosem volt még semmi ilyen csodálatos ott. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Karikó Katalin: aki Szputnyikot vagy AstraZenecát kapott, az harmadik oltásnak mindenképpen másfajtát kell, hogy kapjon! In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Klímaváltozás : igazából nem a pénz hiányzik, a probléma összetettsége lehet a nagyobb gond : Szeged jövőképe a fenntartható fejlődésről. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Benne lesz a Forbes magazinban. In: Szegedi Tükör. p. 5. (2021)

Garai Szakács László: Ki lesz benne az amerikai Forbes magazin júniusi mellékletében? Kamala Harris, Jill Biden és Karikó Katalin biztosan : villáminterjú a Somogyi-könyvtárban. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Közel kétszázmillió kell még Nemesi Pál cégének ahhoz, hogy a jogi kar épületét átépítse a Lófaránál. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Karikó Katalint, 2021 díszpolgárát ünnepli Szeged. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Karikó Katalin a Somogyi-könyvtárban : egyre jobban szeretem az új gyerekeimet! In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Karikó Katalin Szegeden : Botka László fogadta Szeged leendő díszpolgárát. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Forgalom a koronavírus-járványban : az első hullámban visszaesett, majd szép lassan újra növekedésnek indult az autós közlekedés Szegeden. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Szajbély Mihály az Infosztrájkon : valódi garanciákat akart, ezért fogalmazta meg a módosító indítványát. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Egyetemi takarítási ügy : annyira szabályosnak tűnően szerződött az SZTE, hogy most hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomoz a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Kis kergetőzés a II-es kórház körül : el akarta dugni Palkovics László minisztert az SZTE, de nem sikerült. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Hogyan biztosítsuk be, hogy tuti az nyerje a milliárdos beruházást, akit mi akarunk? In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Pálinkás József: az egyfajta betegség, ha valaki mindent irányítani akar. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Kedden a parlament elé kerül a Szegedi Tudományegyetem modellváltásáról szóló törvényjavaslat. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Hackathon 2021 : megoldások parkolásra a legnagyobb dugó kellős közepén is. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: A modellé váló város : Szeged egyre jobban figyel az akadálymentes környezetre, és azokra, akiknek ki kell alakítani. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Szavazott-e egyáltalán Rovó László és Fendler Judit az SZTE szenátusi ülésén? In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Mihálik Edvin : Szeged elutasítja az egyetem elfideszesítését! In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: SZTE-szenátus : lemondott Hajdú József szenátor, ő is az általa képviseltekkel szemben szavazott a modellváltáskor. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Garai Szakács László: egy apró megjegyzés a Fidesz terminátoráról. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Nem hagyja annyiban : Szajbély Mihály beadványban kérte a szenátusi ülés szavazásának megsemmisítését, és új ülés kiírását. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Szenátusi szavazás : ki kicsoda, hogyan szavazott és hogyan tartotta magát az előzetes kari döntéshez? In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Videó az SZTE szenátusának szavazásáról : furcsán elfogadott alapítványi fenntartás. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Kari tanácsi szavazások : az ÁJTK-n és a GTK-n teljes elutasítást kapott a modellváltás. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Kedden egyeztet a szaktárca az SZTE képviselőivel? In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László and Márok Tamás: Rovó László: nincs semmilyen nyomás, még az sem biztos, hogy lesz egyetemi átalakulás. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Üzenet a Belvárosi hídon : a VVL - Veritas Virtus Libertas mindent megtesz azért, hogy ne legyen alapítványi fenntartású a Szegedi Tudományegyetem. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke, legalább akkora géniusz, mint a miniszterelnök. In: Szeged.hu. (2021)

Garai Szakács László: A bolyongás vége : térképre rakta az egyetem, melyik klinika hova költözött el a koronavírus-járvány miatt. In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: Óriási többséggel utasították el a hallgatók Rovó Lászlóék egyetemi névváltoztatási javaslatát. In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: Dániában mindenkit leteszteltek már, nálunk csak a lakosság tíz százalékát. In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: 465 millióval támogatja a kormány az egyházi felsőoktatást, kap belőle a szegedi Gál Ferenc Egyetem is, hogy bírja a plusz terheket. In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: Szenátusi ülés : 2022. február 1-jétől lenne Szent-Györgyi Tudományegyetem, Szeged az egyetem új neve : Török Márk is szavaz a névváltásról. In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: Katona Márta Szeged díszpolgára, Géczi József Alajos és Pál József Pro Urbe-díjas : díszközgyűlésen vehették át Szeged elismeréseit. In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: 444 : nem fogad többé a nebraskai egyetem magyar származású professzora szegedi kutatókat Rovó László rektor miatt. In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: SASMob-véradás a TIK-ben: nem lehet elég vért adni a koronavírus-járványban. In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: 171 szegedi egyetemi oktató köszönt el nyílt levélben Lovász László akadémikustól, az MTA elnökétől : az SZTE Dékáni Kollégiumából mindössze egy docens írta alá a levelet. In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: Az SZTE mellé állt a többi orvoskar is a Dékáni Kollégium állásfoglalása után : ezek után végképp érdekes: miért adtak ki egy semmit? In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: Szétverés előtt a Szegedi Tudományegyetem? : állásfoglalást fogadott el az SZTE Dékáni Kollégiuma arról, amit mindenki természetesnek vesz: az egységről. In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: Válaszra sem méltatja Rovó László szegedi rektor a végzős orvostanhallgatókat, akik levélben kérik a diplomaosztójuk megtartását. In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: Rovó Lászlóról hamarosan az is kiderül, egyáltalán nem volt koronavírusos. In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: Koronavírus: az orvoskamara Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szervezetének etikai bizottsága szerint Rovó László nem követett el etikai vétséget. In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: Etikai vizsgálat Rovó László ellen : az SZTE rektora és a kamara szabályai miatt nem indulhatott még meg az eljárás. In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: Mihálik Edvin: hozzák nyilvánosságra Rovó László válaszait az etikai bizottság kérdéseire! In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: Vallana kudarcot havi bruttó 700 ezerért? Kobza Miklós pont ezt teszi az egyetemen! In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: Egyszerűen egy ügyről : koronavírusos kórházigazgatóként operálhatsz is, de ha betegeket véded, kirúgnak. In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: Úgy tűnik, a Fidesz elengedte Rovó László szegedi rektor kezét. In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: 24.hu : Söldenben síelt valójában az SZTE rektora, ahonnan rögtön karanténba kellett volna vonulnia Rovó Lászlónak. In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: Több mint fél éve nem tudni, milyen szolgáltatói szerződéseket kötött a Szegedi Tudományegyetem. In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: Kobza Miklós újra dolgozik a Miniszterelnökségen! Is. In: Szeged.hu. (2020)

Garai Szakács László: Ha fideszes vagy, előbb-utóbb „beiskoláz” az egyetem. In: Szeged.hu. (2019)

Garai Szakács László: Gál Béla : aki nem tehetséggondozó tanár, az nem való a pedagógusi pályára. In: Szeged.hu. (2019)

Garai Szakács László: Két hatalmas szakemberrel bővülhet az SZTE : Nemesi Pál kampánycsapata az egyetemen pihenheti ki az önkormányzati választás fáradalmait. In: Szeged.hu. (2019)

Garai Szakács László: Szabó Bálint: Az egyetem fideszes kifizetőhellyé vált. In: Szeged.hu. (2019)

Garai Szakács László: Szegeden ezután senkit nem kell újra megoperálni azért, mert a rögzítőcsavarokat rossz helyre tették. In: Szeged.hu. (2019)

Garai Szakács László: Az egyetemen dolgoznak a milliárdos Nemesi Pál független fideszes polgármesterjelölt kampánycsapatának élharcosai. In: Szeged.hu. (2019)

Garai Szakács László: Lemondásra szólítja föl a fideszes gyógyító rektort a Momentum. In: Szeged.hu. (2019)

Garai Szakács László: Szeged.hu : méltatlanul támad minket a rektor lakájmédiája. In: Szeged.hu. (2019)

This list was generated on 2023. October 3. 02:32:53 CEST.