Garai Szakács László: Kecsketejből készít olyan hipoallergén húskészítményt az SZTE egy kunhegyesi céggel, ami csökkenti a parlagfűre allergiások tüneteit. In: Szeged.hu. (2024)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
Szeged.hu - Kecsketejből készít olyan hipoallergén húskészítményt az SZTE egy kunhegyesi céggel, ami csökkenti a parlagfűre allergiások tüneteit.pdf Restricted to: Repository staff only Download (3MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Szeged.hu |
Date: | 2024. March 01. |
Collection: | University news archive |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | https://szeged.hu/cikk/kecsketejbol-keszit-olyan-hipoallergen-huskeszitmenyt-az-szte-egy-kunhegyesi-ceggel-ami-csokkenti-a-parlagfure-allergiasok-tuneteit |
Uncontrolled Keywords: | Együttműködés - konzorcium - Nagykun-Hús Kft., Kutatás - fejlesztés - innováció, Fejlesztés - hipoallergén hústermékcsalád - új gyártástechnológia, Kutatás - parlagfű - kecsketejből előállított tejpor, Betegellátás - allergia |
Date Deposited: | 2024. Mar. 05. 12:33 |
Last Modified: | 2024. Mar. 05. 12:33 |
URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/69413 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |