Kecsketejből készít olyan hipoallergén húskészítményt az SZTE egy kunhegyesi céggel, ami csökkenti a parlagfűre allergiások tüneteit

Garai Szakács László: Kecsketejből készít olyan hipoallergén húskészítményt az SZTE egy kunhegyesi céggel, ami csökkenti a parlagfűre allergiások tüneteit. In: Szeged.hu. (2024)

[thumbnail of Szeged.hu - Kecsketejből készít olyan hipoallergén húskészítményt az SZTE egy kunhegyesi céggel, ami csökkenti a parlagfűre allergiások tüneteit.pdf] Cikk, tanulmány, mű
Szeged.hu - Kecsketejből készít olyan hipoallergén húskészítményt az SZTE egy kunhegyesi céggel, ami csökkenti a parlagfűre allergiások tüneteit.pdf
Restricted to: Repository staff only

Download (3MB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Szeged.hu
Date: 2024. March 01.
Collection: University news archive
Language: Hungarian
Related URLs: https://szeged.hu/cikk/kecsketejbol-keszit-olyan-hipoallergen-huskeszitmenyt-az-szte-egy-kunhegyesi-ceggel-ami-csokkenti-a-parlagfure-allergiasok-tuneteit
Uncontrolled Keywords: Együttműködés - konzorcium - Nagykun-Hús Kft., Kutatás - fejlesztés - innováció, Fejlesztés - hipoallergén hústermékcsalád - új gyártástechnológia, Kutatás - parlagfű - kecsketejből előállított tejpor, Betegellátás - allergia
Date Deposited: 2024. Mar. 05. 12:33
Last Modified: 2024. Mar. 05. 12:33
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/69413

Actions (login required)

View Item View Item