Items where Author is " Újszászi Ilona"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 698.

Article

Újszászi Ilona: A Nobel-díj Múzeum hagyományai : Einstein kéziratától Karikó Katalin és Krausz Ferenc ajándékáig. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Így csinálják a svédek : ismeretterjesztő filmjük nyitánya és csattanója a magyar Nobel-díjas kutatóké. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Megérkezett a stockholmi Nobel-hetekre Karikó Katalin és Viczián Dániel is. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin újabb elismerésekkel érkezik a stockholmi Nobel-hétre. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Európa Kulturális Fővárosába, Veszprémbe érkezett a Karikó Katalin életútját bemutató SZTE-kiállítás. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Megmozdult a „magyar izommaffia” az SZTE Banga Ilona emlékkonferenciáján. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Nobel-hetek a Szegedi Tudományegyetemen : Karikó Katalin szerint a kutatás a nyomozás izgalmához hasonló. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: A közegészségügy javításához hozzájáruló Karikó Kataliné a CDC Fries Díja. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Átjárók : Sejben Lajos festőművész képei az SZTE főépületében. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin: Áttörések – Életem és a tudomány. Interjúk és recenziók a sikerkönyv szegedi bemutatójához. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Két magyar Nobel-díjas, Karikó Katalin és Krausz Ferenc a Pesti Vigadó díszes mennyezete alatt. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Taps és fotók özöne jutalmazta a Nobel-díjas Karikó Katalint az Amerikai Orvosi Akadémia washingtoni gyűlésén. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: A módosított mRNS Nobel-díjat hozott Karikó Katalinnak és Drew Weissmannak. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin Washington, Edinburgh, Dubaj díjátadó ceremóniáin. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Harvey-díjat kap Karikó Katalin : az emberiség jólétéért dolgozik. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin példaképként vette át augusztus 20-án a Magyar Szent István Rend kitüntetést. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin Hongkongban : 16. díszdoktori talárjában diákokkal beszélgetett a kutatás hasznáról. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Nézze meg ön is a Tang-díj ceremóniát és az ázsiai Nobel-díjjal kitüntetett Karikó Katalin tajvani előadását! In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Röntgen egyeteme ünnepelte Karikó Katalint, aki az RNS fiatal kutatóival találkozott. In: Szegedinap.hu. (2023)

Újszászi Ilona: Röntgen egyeteme ünnepelte Karikó Katalint, aki az RNS fiatal kutatóival találkozott. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Viczián Dániel, a kétszeres ezüstérmes diákolimpikon a Nobel-díj átadóra is hivatalos. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Hogyan hasznosult 25 ezer nap? : Karikó Katalin az RNS-terápiákról, vakáció idején. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Halakat tenyészt és rovarokat fotóz a természetbúvár Turuczki Szabolcs Márk. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Ráolvasás : Szijj Ferenc Ritka események című verskötetéről. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Ördögné Kolbert Zsuzsanna növénybiológusé a 19. MTA-SZTE Lendület kutatócsoport. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Az SZTE 11 fiatal kutatója nyerte el idén az MTA Bolyai János Kutatási Ösztöndíját. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Varázslatos ismeretterjesztés, nem csak gyerekeknek : könyvünnep Löffler Zsuzsanna meseíróval. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: A tudomány szegedi helyei : Tankönyvmúzeum az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Karon. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: A rózsa bűvöletében : Géczi János legújabb verskötetének olvasatai. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Az SZTE alumnus könyvszerzői, műfordítói és bloggerei az olvasókért : beindult a 94. Ünnepi Könyvhét. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin útja a Lasker-díjig és tovább : SZTE-kiállítás Budapesten, az MTA könyvtárában. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: „Örüljetek egymás sikereinek!”: mondta budapesti programjain a Neumann-díjas Karikó Katalin. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: A "csodálatos elmék" Princeton Egyeteme díszdoktorává választotta Karikó Katalint. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: A Harvard Egyetem díszdoktorrá avatta Karikó Katalint. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: A madridi Jiménez Díaz Díj 54. aranyérme Karikó Kataliné. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin, az SZTE professzora a Rutgers Egyetemen a "tudományok tiszteletbeli doktora". In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Tarolt az SZTE a felsőoktatási intézmények Kazinczy-versenyén. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Aki az életet szolgálta : Szent-Györgyi Albert alakja a himnikus zeneműtől a drámáig. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Írország két rangos egyeteme jutalmazta Karikó Katalint, az SZTE professzorát az Immunizációs Világhéten. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Díszelőadást tartott Einstein és Darwin akadémiáján a német Leopoldina tagjává választott Karikó Katalin. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Hollywoodi "sztárzsivajban" vette át a "tudomány Oscar-díját" Karikó Katalin, az SZTE professzora. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Légszomjról és tévhitekről is kérdeztük a tüdőgyógyászok dr. Miskovits Gusztáv-díját elnyert Novák Zoltánt, az SZTE professzor emeritusát. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: A Nobel-díjas Bruce Alan Beutler szerint: „A kudarc átmeneti, a siker végleges”. In: SZTE Info. (2023)

Panek Sándor and Újszászi Ilona: Nobel-díjas kutató méltatta a szegedi egyetemről indult Nemzeti Tudósképző Akadémiát. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Rákkutatási eredményeiért a Karikó–Türeci–Șahin trió Meyenburg-díjat kapott. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: „Volt egyszer egy Szegedi Egyetemi Színpad…” : nosztalgikus emléknap március idusán. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Az epilepszia sejtszintű megértésével és elektorterápiájával foglalkoznak : SZTE-kutatókat támogat az MTA „NAP 3.0” nemzeti programja. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Ferenc pápa fogadta Karikó Katalint : az SZTE professzora előadást tartott az új technológiák jövőjéről szóló vatikáni akadémia konferenciáján. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Finnország kitüntette a tiszteletbeli konzuli tisztről leköszönő Visy Csabát, az SZTE professor emeritusát. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin, a tudós nő ikonja : plakátok a bilbaói kirakatokban és fotók a szegedi SZAB-székházban. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: 60 éve : az első hazai veseátültetés a szegedi egyetem sebészeti klinikáján Dr. Németh András bravúrja. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin az amerikai Feltaláló Hírességek Csarnokában. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Az álhírjárvány elleni küzdelem élére álltak az SZTE nyelvészkutatói és informatikusai. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Megkapta a Cameron-díjat az mRNS-kutató Karikó Katalin és Drew Weissman. In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Lépj be a magyar csodák és a szegedi felfedezők világába! In: SZTE Info. (2023)

Újszászi Ilona: Hogyan befolyásolja a vizuális ingerek bonyolultsága az asszociációs tanulás folyamatát? : ezt vizsgálják az SZTE agykutatói. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Bensőséges ünnepségen vette át a Werner von Siemens Ring kitüntetést Karikó Katalin. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Szent-Györgyi Albert legendás Luca-napja. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Új vízió a vakságról a szegedi egyetemre látogató Roska Botond szemszögéből. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: A jövőt építi a szegedi egyetemről indult Nemzeti Tudósképző Akadémia. In: SZTE Info. (2022)

Lévai Ferenc and Pósa Tamara and Újszászi Ilona: Díszelőadással és az SZTE Szenátus díszdoktoravató ünnepségével zárult az egyetem jubileumi rendezvény-sorozata. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: A jezsuiták oktatási tapasztalata Kolozsvártól Szegedig, a gimnáziumtól az egyetemig. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: A jogászprofesszor missziói a Kiszámítható bűnöktől a Bűnös mítoszokig. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Egyetemvárossá lett Szeged : riportműsor az SZTE jeles helyeiről és professzorairól. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Gyémánt és arany Kanadában is : Karikó Katalin kedvenc zeneszáma is felcsendült a Gairdner Tudományos Hét csúcspontján. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: "A kísérletek sosem tévednek, csak az elvárásaid" : Karikó Katalin 3 díjátadón a tudósok áldozatairól és sikereiről. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: A 150 éves múlt a jövőről szól : a BBTE és az SZTE rektorhelyettese a Kolozsvári Magyar Királyi Tudományegyetem jubileumi üzeneteiről. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: „Csodálattal és hálával” : Woods Hole sírkertjében tisztelegtünk Szent-Györgyi Albert, az SZTE egykori Nobel-díjas kutatója emléke előtt. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: A szegedi egyetem két alumnáját is az amerikai Nemzeti Orvostudományi Akadémia tagjává választották. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Másfél évszázados évfordulót ünnepel kolozsvári testvéregyetemünk. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin 5 svájci napja = 2 előadás + 2 díjátadó + 1 díszdoktoravató. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: A Harvard és a Warren Alpert Alapítvány kitüntette Karikó Katalint és négy kutatótársát. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin a Nobel-díj bejelentések után : egy biológus gondolatai a kutatásról és a tudomány helyzetéről. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Átvette Karikó Katalin a Lasker-díjat, amit "amerikai Nobel-díjnak" is mondanak. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Philadelphia tapsolva ünnepelte és kitüntette Karikó Katalint. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Előadást tart dr. Karikó Katalin a Tang-díjasok Mester Fórumán. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Az SZTE Szent-Györgyi emlékkiállítás arany és aranyos érmeinek titkai. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: A Német Immunológiai Díjjal jutalmazták Karikó Katalint, az SZTE kutatóprofesszorát és a BioNTech két alapítóját. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Habsburgok a magyar egyetemekért és a francia akadémián. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Centenáriumi történetek : a dicsőséges ötven év ünnepe után mérlegen a második szegedi egyetemi tanév. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: A tehetséggondozás anno : Studium Generale és "előkészítő tábor" a szegedi egyetemen. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Újabb Nobel-díj Szegeden : Bert Sakmann kitüntetésének másolata a róla elnevezett kollégiumba került. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: 50 éves "a Herman", a szegedi egyetem és a város első koedukált kollégiuma. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: "Kati, szeretünk!-díjat" kapott Kisújszálláson a világhíressé lett biokémikus, az SZTE kutatóprofesszora. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Elsőként kapta meg a Szent Gizella-díjat, immár hét egyetem díszdoktora Karikó Katalin. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin harmadik párizsi elismerése a L’Oréal-UNESCO Nők a Tudományért Nemzetközi Díj. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: A Grande Medaille és az Európai Feltalálói Díj is Karikó Kataliné, az SZTE kutatóprofesszoráé. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin a tajvani Tang kitüntetéssel közelít a Nobel-díjhoz? In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Átvette Karikó Katalin és két amerikai kutatótársa a BBVA Alapítvány "A Tudás Határai Díját". In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: A francia Tudományos Akadémia tagja lett Karikó Katalin. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin New Yorkban : orvosi szimpóziumon, Time100 gálán, díjátadókon. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: "Sziszifuszok küzdelme" : sajtótörténeti aktualitások az újságírók, a kiadók és az olvasók szemszögéből. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Berlinben járt Karikó Katalin : az SZTE kutatóprofesszora átvette a Helmholtz-érmet. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Akinek a szív a szívügye : Varró András professzor legújabb kitüntetése a Jancsó Miklós Emlékérem. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Hálazsoltár és diákotthon-avató a Szegedi Tudományegyetem negyedszázados jubileumán. In: SZTE Info. (2022)

Kovács-Jerney Ádám and Újszászi Ilona: Biotechnológiai Nemzeti Laboratórium épületavató, díjátadók, SZTE-s előadók az SZBK "Straub-Napokon". In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: A Yale Egyetem is díszdoktorai közé választotta Karikó Katalint. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Átvette Bécsben az idén 100 éves Wilhelm Exner Érmet Karikó Katalin. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Olasz mestertől tanulhattak az SZTE BBMK operaének szakos hallgatói. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: 10+3 érdekesség Báthory István, „az Egyetemalapító” szegedi mellszobra alá. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Az SZTE TTIK anekdotázva, a nagyszínházban ünnepelte a 100+1 éves szegediségét. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Kolozsvárott is együtt ünnepelte 441 éves akadémiai hagyományait az SZTE és a BBTE. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Önkéntes munkával is segítenek az SZTE hallgatói az ukrajnai menekült gyerekeknek. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Emléktábla avatás és ünnepi konferencia a Szegedi Tudományegyetem centenáriuma alkalmából. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Akadémikusválasztás, kitüntetés átadó, díszelőadások az MTA 195. közgyűlésén. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Bemutatjuk a Magyar Tudományos Akadémia szegedi egyetemhez kötődő új tagjait és kiváló műhelyeit. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Tavaszi díjesőben az mRNS terápiával foglalkozó Karikó Katalin, az SZTE világhírű kutatóprofesszora. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Az UNICEF köszönti és Ross-díjat kap Karikó Katalin, az mRNS technológia megújítója. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Életműdíjat kapott Karikó Katalin a Stanford Egyetem virtuális konferenciáján. In: SZTE Info. (2022)

CS.-K. R. and Újszászi Ilona: Karikó Katalin a császári pár jelenlétében vette át a Japán Díjat. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: A Nobel-díjas Bert Sakmannról, az SZTE díszdoktoráról nevezték el az NTA bővülő kollégiumát. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Mint egy méhkasban a méhek : rekordkísérlet az NTA laboratóriumává lett szegedi Sportcsarnok küzdőterén. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: A Canada Gairdner Díjak nyertesei közé választották Karikó Katalint. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin átvette a Camurus Lipid Tudományos Díjat. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Szegedi egyetemi kutatásaira költi a Novo Nordisk-díj jutalmát Karikó Katalin. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Átvette első kémiai kitüntetését, a Solvay-díjat Karikó Katalin. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Hérón szökőkútjától az mRNS módosításáig : Karikó Katalin vegytani kalandjai. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin az egyik első kitüntetettje a dél-koreai "Park MahnHoon Díjnak". In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin elnyerte a brüsszeli ULB díszdoktori címét is. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: A szegedi egyetem kutatói és orvosai a tüdőbaj elleni küzdelem apostolai. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin a legrangosabb német orvostudományi díjtól a "Varázsgömbig". In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Tarolt az SZTE a Szegedért Alapítvány gáláján : a fődíj Karikó Kataliné, az SZTE kutatóprofesszoráé. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Emlékérme Karikó Katalin és Pardi Norbert, az SZTE két, egykori hallgatója tiszteletére. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Egyetemi tanár „szakértőként”, a kivégzésnél, a báli hírekben és a hirdetésekben. In: SZTE Info. (2022)

Cs.-M. R. and Újszászi Ilona: Előadást tartott a Columbia Egyetemen és átvette a Horwitz-díjat a Karikó–Weissman kutatópáros. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Tudományos előadás zárta az MTA Szegedi Akadémiai Bizottság online közgyűlését. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Díjazták az mRNS-alapú oltóanyag hatásosságát bizonyító Nature-cikket : a szerzők között van az SZTE két egykori hallgatója. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin amerikai kudarcainak tanulságaiból az alapkutatás finanszírozásának új modellje születik. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: „Arany Nyíl” után „Siemens Gyűrűt” is kap Karikó Katalin. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: 100 éve : "Vita, intrika, erőszakoskodás és kalózkodás" a "hontalan egyetemek" körül. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin és két kutatótársa átvette Bangkokban a 2021. évi Mahidol Herceg Díjat. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin és két amerikai kutató kapja a spanyol Frontiers-díjat. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona and Cs.-M. R.: Karikó Katalin, az SZTE professzora és amerikai kutatótársa kapja a Japán Díjat. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: A Kovalenko Medállal Karikó Katalint és kutatótársát jutalmazza a NAS. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Karikó Kataliné és két kutatótársáé a VinFuture Grand Prize kitüntetés és 3 millió amerikai dollár. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: 300.000 euróval járó tudományos díjat adományoz a Solvay Karikó Katalinnak. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: "Tisztelgés a tudósnak" : fotók és emlékek a január 17-én születésnapját ünneplő Karikó Katalinról. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin számára a 2022. év újabb két tudományos kitüntetéssel indul. In: SZTE Info. (2022)

Újszászi Ilona: HBO-sorozat Karikó Katalinnal – a magyar biokémikus a Covid-19 vakcinák kifejlesztésének egyik hőse. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Karikó Kataliné a 2021-es Golden Plate Award : négy Nobel-díjas ajánlotta. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona and P. T.: A Magyar Köztársaság elnöke is méltatta a Bolyai-díjas Karikó Katalin munkásságát. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona and Pósa Tamara: A Bolyai-díj pénzjutalmával a Covid-árvákat segíti Karikó Katalin. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: A Karikó – Pardi kutatópáros múltját, jelenét és jövőjét is összeköti a Szegedi Tudományegyetem. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin 6 tanácsa advent idején. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: "Utazás a tanrend körül" : az első tanév első hónapjai a szegedi egyetemen. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Karikó Katalinról kisbolygót neveztek el a csillagászok. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Philadelphia legbefolyásosabb személyiségének választották Karikó Katalint és elnyerte a Benjamin Franklin Érmet. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Európa legjobban dotált díját kapja Karikó Katalin, az SZTE professzora. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin – a BioNTech nevében – az mRNS-forradalom egyik relikviáját adta a világ legnagyobb technikai múzeumának. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Klebelsberg Kuno, "az egyetemépítő miniszter" portréja 13+1 képben. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: A feltalálók legpatinásabb amerikai kitüntetését is megkapta Karikó Katalin : a férje vette át a John Scott-díjat. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Az mRNS-technológiát fejlesztő BioNTech csapatáé a 25. "Német Jövő Díj". In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Nézze meg ön is, miként verseng 3 innovatív projekt a „Német Jövő Díjért”! In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: "Hallanod kell, mit láttam az uton…" : az SZTE a hazai dantisztika központja. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Videón Pardi Norbertnek a vakcinák és a Covid-19 sztorijáról tartott előadása. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Díszdoktori címek és kitüntetések átadó ünnepségével zárult az SZTE Egyetem Napja rendezvénysorozat. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Koszorúzási ünnepség az első szegedi rektor, Menyhárt Gáspár sírjánál. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona and Kovács-Jerney Ádám: A nagy elődök előtt tisztelgett az SZTE a centenáriumi Egyetem Napja ünnepségen. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Nézze meg ön is, hogyan ünnepli Karikó Katalint a New York-i Orvosi Akadémia! In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: A Glamournál is az „Év Nője”, Karikó Katalin a tudomány nagykövete. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Ismeretterjesztő programok a dél-alföldi régióban a Magyar Tudomány Ünnepén. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: A rák kezelésében kulcsfontosságú mRNS technológiáért Karikó Katalin és három kutatótársa kapja a William B. Coley-díjat. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: November : a magyar tudomány ünnepi hónapja az országhatáron innen és túl. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Mit üzennek a 495 évvel ezelőtti mohácsi csata hőseinek csontjai? In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Október hónap Alma Mater tagja Huszti Zsuzsanna, az 1956-os szegedi MEFESZ-gyűlések résztvevője. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: A vihar sodorta hozzánk : száz éve nyitották meg a Szegedi Egyetem első tanévét : a csodamag, amelyet vihar sodort hozzánk. In: Délmagyarország, (111) 235. 1, 13. (2021)

Újszászi Ilona: Hat új gyöngyszem került Karikó Katalin díj-sorozatába a Nobel-hét előtti napokban. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin a francia Grande Médaille-díjat is elnyerte. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: A "Másnaposok" sztárjával együtt ünnepelték Karikó Katalint, aki már "Arany Ludat" is kapott. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: A világ 100 legbefolyásosabb embere között Karikó Katalin, az SZTE alumnája. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Születésnapján tisztelgett Szent-Györgyi Albert emléke előtt az SZTE. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Katalin Karikó to Receive the Keio Medical Science Prize from a Prestigious Japanese University. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Karikó Katalinnak és kutatótársának ítélték oda a "tudományos Oscar-díjat". In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: A Cimeliától a TikTokig : a Szegedi Tudományegyetem Klebelsberg Könyvtár kincsei. In: SZTE Info. (2021)

K.-J. Á. and Újszászi Ilona: Minden korosztályt megszólít az SZTE a 92. Ünnepi Könyvhéten. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: SZTEPress néven indít könyvkiadót a Szegedi Tudományegyetem. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin a Nobel-díj előszobájában : kutatótársával együtt elnyerte a Horwitz-díjat. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Versenyelőnyt jelent a nukleozid módosított mRNS technológia ismerete. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Hogyan nyaralt Szent-Györgyi, "a Prof."? : földön, vízen, levegőben. In: SZTE Info. (2021)

K.-J. Á. and Újszászi Ilona: Kinevezéseket és elismerő okleveleket adtak át a Szegedi Tudományegyetem ünnepségén. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: 14 villanás a Jézus Krisztus Szupersztár szegedi előadása elé. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Hordozható fogászati berendezést kapott az SZTE az ágyhoz kötött gyerekek ellátására. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Az mRNS technológia alkalmazásáért dolgozik Pardi Norbert, az SZTE-től a Penn-ig. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Az idén 90 éves Szegedi Szabadtéri Játékok a zene ünnepe is. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: 13+1 érdekesség Szent-Györgyi első felfedezéséről a Magyar Feltalálók Napja alkalmából. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Jedlik Ányos-díjas kutató : Dr. Karikó Katalin és Dr. Dékány Imre. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Biológus szakos egyetemi csoporttársaival is találkozott Szeged legújabb díszpolgára, Karikó Katalin. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin szegedi napja a könyv és az ismeretterjesztés bűvöletében telt. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Karikó Katalin személyes tárgyakat adományozott a szegedi egyetemnek, egykori alma materének. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Vendégségben is dolgozott szegedi látogatása első napján Karikó Katalin. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: 24 snitt Karikó Katalin, az "új női ikon" egy munkahetének filmjéből. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Újsághír ihlette Nature szakcikk? : veszélyeket rejt a kenderszármazék az e-cigiben. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Antológia, dráma és könyvborító az SZTE 20. szülinapjára és centenáriumára. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: "Anyai" tanácsok ifjú tudósoknak a világhíres női kutatótól, Karikó Katalintól. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: 95 éve született Janikovszky Éva, aki Kucses Évaként tanult a szegedi egyetemen. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Hogyan ünnepeljük Bartók Béla 140. születésnapját? : az SZTE BBMK dékánjának válasza "10 tételben". In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: A világ vezető energiatudományi szaklapjában publikált a szegedi kutató, Janáky Csaba és csapata. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Miről mesélnek a kövek a tudomány szegedi házaiban? In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: A fizika, a földtudományok és a matematika ifjú kutatói versenyét is az SZTE szervezte. In: SZTE Info. (2021)

Szorcsik Borbála and Újszászi Ilona: József Attila, az SZTE egykori hallgatója nyomában a versünnepen. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Katalin Karikó, an Alumna of the University of Szeged, is the Founder of the Most Promising Vaccine Development against the Coronavirus. In: SZTE Info. (2021)

Mátó Gábor and Újszászi Ilona: Az SZTE a virtuális térben szervezi közösséggé a 35. OTDK FiFöMa Szekcióját. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: "Zsakettben, motorkerékpáron érkezett az ünnepségre" az SZTE Nobel-díjas rektora, Szent-Györgyi Albert. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Mérlegen Radnóti Miklós, a szegedi egyetemista 5 éve a költészet világnapja alkalmából. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Abel-díjat kapott Lovász László matematikus, az MTA volt elnöke, az SZTE egykori tanszékvezetője. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: A Munkácsy Mihály-díjas Tóth Béla a szegedi egyetemi MEFESZ-emlékmű titkairól. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Március 15. a magyar újságok ünnepe is : 15 kuriózum a 100 éves szegedi egyetemi sajtóról. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Nők és nőnapok az egyetemen : 100 és 50 évvel ezelőtti, mégis élő üzenetek. In: u-szeged.hu/egyetemtortenet. (2021)

Újszászi Ilona: Egy családban a tudománnyal : Kondorosi Éva: "merjünk nagyot és merészet álmodni". In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Jácintok üzenete : Karikó Katalin a női siker titkáról. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Online közgyűlésen értékelt és nézett a jövőbe a Szegedi Akadémiai Bizottság. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: A Covid-19 elleni vakcináról Karikó Katalin is beszél a Discovery dokumentumfilmjében. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Sétáljon az SZTE Nobel-díjas rektora nyomában! : járjuk be Szent-Györgyi szegedi helyeit! In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Elhunyt Gyulai József, az SZTE alumnusa, akadémikus, Széchenyi-díjas fizikus. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Az epilepsziaroham leállításának beavatkozási pontját azonosították az SZTE agykutatói. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: A rangos amerikai Rosenstiel-díjat is elnyerte Karikó Katalin. In: SZTE Info. (2021)

Újvári Gréta and Újszászi Ilona: Holokauszt emléksétára hív az SZTE történelemtanár szakos hallgatója. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: "A nő, aki megmentheti a világot" : a francia BFMTV filmet készített Karikó Katalinról. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Megállíthatja az új típusú koronavírus terjedését is a szegedi egyetemről indult találmány. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Katalin Karikó, SZTE Alumna Receives Honorary Doctoral Degree from the University of Szeged. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: A koronavírus elleni védőoltás felvételére biztat az SZTE két akadémikusa és az MTA Orvosi Tudományok Osztálya kiáltványa. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Az SZTE díszdoktori címet adományoz dr. Karikó Katalinnak, az egyetem öregdiákjának. In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Miért érdemes pályázni a Fiatal Kutatók Akadémiája tagságára? In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Kárpótlás a "parasztegyetemnek" nevezett, elsőként Szegeden megnyíló népfőiskola? In: SZTE Info. (2021)

Újszászi Ilona: Az SZTE egyetlen vidéki tudományegyetemként tagja az MI Nemzeti Laboratóriumnak. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Hol a "C-vitamin szülőhelye"? : próbáld ki a Szent-Györgyis online játékokat! In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Dobogós helyezett az SZTE 12 karának többsége a HVG-rangsorban. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: A mohácsi csata egyik tömegsírjának a feltárásába kapcsolódtak be az SZTE antropológusai. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: A 65 éves szegedi egyetemi gyakorló gimnázium és "örökös igazgatóhelyettesének" memoárkötete. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

Újszászi Ilona: Kulcskérdés Szegeden az egyetem orvosi fakultásának elhelyezése. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: November 11. az Egyetem Napja : ünnep az SZTE három "első rektorával". In: SZTE Info. (2020)

Antal Éva Eső and Bobkó Anna and Kocsis Bernadett and Újszászi Ilona: A jövőformáló matematikáról tartott előadással és díjátadóval kezdődött Szegeden az MTÜ. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Temetői és tudománytörténeti séta: az első szegedi rektor és Szent-Györgyi édesanyja sírjánál is jártunk. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Szent-Györgyi Nobel-díjával "világmárkává vált Klebelsberg szegedi egyeteme". In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: SZTE-kutatók Nature-lap szakcikkben igazolták : a kenderolaj növelheti a szívritmuszavar kockázatát. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Az SZTE ÁJTK díjazottja, Prof. Dr. Várady Tibor vajdasági könyveinek szegedi bemutatóján jártunk. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Az SZTE víruskutatója, Tombácz Dóra Bolyai-plakettet kapott az Akadémián. In: SZTE Info. (2020)

Lovai Szilvia and Újszászi Ilona: "Tegnap hősök kellettek, ma mártírok..." : az aradi vértanúk nyomában az SZTE doktoranduszával. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

Újszászi Ilona: Virtuális kiállítás az SZTE ikonikus professzoráról, a 100 éve született Halász Elődről. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: "15 perc zéróig"? : Szent-Györgyi Albert és a vírusok. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Főispáni feladattá minősült "az egyetem régen vajúdó kérdése"? In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: A 91. Ünnepi Könyvhét és az SZTE : konyhai kísérletekkel színesítette mesekönyvei bemutatóját a biológus doktorjelölt Bodor Attila. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Gólyaeskü Szent-Györgyi Albert szobránál : flashmobbal indult az SZTE új tanéve. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Móra Ferenc, a szegedi egyetem díszdoktora. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: 100 éve : "Tanárok ellenezték az egyetemnek Szegedre helyezését". In: u-szeged.hu/egyetemtortenet. (2020)

Újszászi Ilona: Építőtáborok kora : a Hanság lecsapolásától a rostocki kikötő építésééig. In: u-szeged.hu/egyetemtortenet. (2020)

Újszászi Ilona: Egy különös iskolai tanév után is az a vakációs üzenet : "...Maradjatok gyerekek!". In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: "Nézz szét nálunk!" : fejleszti értékeit az SZTE Mezőgazdasági Kar. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Együttműködik az SZTE és a Szegedi Orvosbiológiai Kutatások Jövőjéért Alapítvány. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: "A megismerés szintjei – Haikufüzér utazóknak" az SZTE geológus professzorától, M. Tóth Tivadartól. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Tudománykommunikációs versenyen nyert az SZTE ÁOK PhD-hallgatója, dr. Papp Benjamin. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Heuréka! : a magyar feltalálók napján az SZTE innovációs módszereiről és ötleteiről. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Az SZTE MK csapatáé a 2. legjobb műszaki dokumentáció a pneumobilok 13. nemzetközi versenyén. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: A kolozsvári és szegedi gyökerű Neohelicon a legjobbnak értékelt folyóirat a Springer kiadványai között. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Az alvás a természet orvosa. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

Újszászi Ilona: Fogvesztéssel és újabb betegség kialakulásával járhat a fogágybetegség. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

Újszászi Ilona: Online tárlaton láthatók a szegedi táblaképfestészeti biennálé(k) alkotásai. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Szirtes Edina Mókus: "Nem tetszeni kell, hanem igaznak lenni". In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Öregdiákok búcsúztatója a szegedi egyetemen anno és most. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

Újszászi Ilona: A világháborús tanévekben és a "győzelem napjain" a szegedi egyetem. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: 13+1 szépírás a szegedi egyetemhez kötődő lapokban. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

Újszászi Ilona: "Olvass és ajánlj könyvet!" : az SZTE Klebelsberg Könyvtár Betűevők olvasókörében jártunk. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: A viselkedő ember agyműködését vizsgálja Dr. Tamás Gábor, az SZTE professzora. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: 13+1 érdekesség az SZTE bibliotékájáról a könyvtárosok világnapján. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: 11 vers a szegedi egyetem egykori és mai polgáraitól az április 11-i költészet napi ünnepen. In: SZTE Info. (2020)

Ferencz-Fehér Dorottya and Újszászi Ilona: Az SZTE "Vers délben" programsorozatáról a magyar költészet napja alkalmából. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: A koronavírus elleni legígéretesebb vakcinafejlesztés megalapozója Karikó Katalin, az SZTE alumnusa. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Nagyböjt idején az egészséges táplálkozásról. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

Újszászi Ilona: A koronavírus mutációja nem feltétlenül rossz dolog : állítja az SZTE virológus-genetikus professzora. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Ködpiszkáló: videón a koronavírusos tévhitekről. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Stop az epilepsziás rohamnak! : az SZTE kutatóorvosa az "Élvonal" pályázat egyik nyertese. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Évfordulók : címlapon a szegedi egyetem ügye. In: u-szeged.hu/egyetemtortenet. (2020)

Mátó Gábor and Újszászi Ilona: Az "Ezüst Krétától" az "Év Fiatal Oktatója Elismerő Oklevélig". In: SZTE Info. (2020)

Császár Dorina and Újszászi Ilona: Kulturális ajánló - szegedi egyetemi színekkel - az otthonmaradás idejére. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Egyetemisták és professzorok a Dugonics téri szerkesztőségekben és kávéházban. In: u-szeged.hu/egyetemtortenet. (2020)

Újszászi Ilona: "Házhoz megy" az egyetemi könyvtár és az archívum. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Mi tesz valakit mesterré? : kérdeztük Szecsődi Ferenc hegedűművészt. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Szent-Györgyi Albert képeskönyve is bővül az SZTE Klebelsberg Könyvtárban. In: u-szeged.hu/sztehirek. (2020)

Császár Dorina and Újszászi Ilona: Pro és kontra : a modernizált Bánk bánról. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: SZAB Pro Scientia Életműdíj Telegdy Gyulának, az SZTE ÁOK nyugalmazott professzorának. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Az "okos sport" gyógyszer : mozgással az anyagcserezavaros betegségek megelőzéséért. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Fókuszban az egészségtudomány az SZTE Szabadegyetem XXV. szemeszterében. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Forrón nyomon a vitaminok után. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: "Szent-Györgyi Szegeden az egyetemi ifjúságnak is ideálja lett". In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Az SZTE dióhéjban – megjelent az Alma Mater Magazin téli száma. In: SZTE Info. (2020)

Újszászi Ilona: Szélesre tárja kapuit a Szegedi Tudományegyetem. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2019)

Újszászi Ilona: "Találjuk fel a jövőt!" : Gábor Dénes-díjat kapott az SZTE kutatója, dr. Janáky Csaba. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Műszereket és játékokat adományozott az SZTE gyerekklinikának Mága Zoltán hegedűművész. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Milyen feladat vár Szabó Gáborra, az SZTE professzorára az ELI-ALPS igazgatójaként? In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Az "R&D 100 Díj" nyertesei között az SZTE és partnercége. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: "Ugrás a jövőbe" : az SZTE Mikrosebészeti Oktatási Központ szolgálja az orvosképzést. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Indiától Magyarországig : milliók számára hasznos víztisztító a szegedi egyetemről. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: A demonstrációs termektől egészen a duális képzésig : az SZTE ETSZK szakjain gyakorlatorientált az oktatás. In: Délmagyarország, (109) 275. p. 8. (2019)

Újszászi Ilona: A 20. Szőkefalvi-Nagy Béla Érem az SZTE-professzor, akadémikus Hatvani László matematikusé. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Kinek miért jó a duális képzés az SZTE ETSZK szociális munka szakon? In: SZTE Info. (2019)

Antal Éva Eső and Újszászi Ilona and Gajzer Erzsébet: Európából Európába a legjobb hazai universitas. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2019)

Újszászi Ilona: Élethű betegbábuk, kórházi környezet az SZTE ETSZK 3 új demonstrációs termében. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Időn túli üzenetek : az SZTE MK 70 éves oktatója, Gyeviki János rekordjai. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Középiskolai vezetőket hívott műhelybeszélgetésre a Szegedi Tudományegyetem. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: "Történelmi emlékhely" : 1956. október 16. emléktáblája az SZTE Auditórium Maximumánál. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Hálózatos művészetpártolás : bővíti együttműködését az SZTE BBMK és a Szegedi Szabadtéri. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Vámbéry nyomdokain járt, környezeti katasztrófa veszélyéről szól az SZTE geográfusa. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Stratégiai megállapodást kötött a Szegedi Tudományegyetem és a Gál Ferenc Főiskola. In: SZTE Info. (2019)

Császár Dorina and Gergely Gabriella and Sípos Lilla and Újvári Gréta and Újszászi Ilona: A zene és a fény jegyében nyílt meg az SZTE 24. Őszi Kulturális Fesztivál. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Villámkoncertekkel köszöntötte a zene világnapját az SZTE Bartók Béla Művészeti Kar. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: SZTEp by SZTEp : lépj be az egyetem világába! In: Délmagyarország, (109) 247. p. 14. (2019)

Újszászi Ilona: Az SZTE polgárai tisztelegtek a Nobel-díjas példakép, Szent-Györgyi Albert emléke előtt. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: "Minden gyerek egy-egy csoda" - vallja Böjte Csaba, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány létrehozója. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Tanévnyitó ünnepséget tartott a Szegedi Tudományegyetem : a múlt és a jövő keresztútján. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Generációk elismerése az SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola tanévnyitó ünnepségén. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Molière: Don Juan és a "független szcéna" : a szegedi nyári színházak és az SZTE oktatók szerepei. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: "A Szabadtérin" is az egyetem : az alkotásról és az alkotóról szól a Szerelmes Shakespeare. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Új eredmények : a napenergia kiaknázását elősegítő SZTE-kutatások Janáky Csaba irányításával. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Könyvünnep : optimalizálási algoritmusokról mezőgazdásszal és képalkotó cégvezetővel beszélgettek az SZTE TTIK informatikus kutatói. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Személyre szabott orvoslás az SZTE „3D nyomtató központjából”, ahol tanulni és kutatni is lehet. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Olvassunk novellát! : Szilágyi Zsófia, az SZTE irodalomtörténész professzora ajánlásával. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Könyvhét 2019 : alma materében, rendhagyó irodalom órán beszélt Gellérfi Bence, az SZTE munkatársa első verskötetéről. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Az SZTE MK legújabb díszpolgára a gépészmérnök dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: A zenei és a vizuális alkotók bölcsőhelye lesz az SZTE Bartók Béla Művészeti Kar. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Balatoni üdülők a nosztalgia és a remény jegyében. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Könyvhét 2019 : A polisz fogalma közelebb visz bennünket a megapolisz megértéséhez. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Könyvhét 2019 : a kétszáz évvel ezelőtti mindennapokról és a jogi kultúra fejlődéséről is vallanak a jobbágyvégrendeletek. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Könyvhét 2019 : Grecsó Krisztián, az SZTE volt hallgatója ajánlásával nyílt meg az olvasmányok ünnepe. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Könyvhét 2019 : Lehetséges? : az SZTE TTIK mesterszakos hallgatójának mesekönyve a környezetvédelemről. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: ÚNKP-ösztöndíjas és pályázókat segítő mentor is dr. Varga Norbert, az SZTE ÁJTK dékánhelyettese. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Miként hasznosítható a szegedi egyetem berkeiben születő tudás a mindennapokban? In: Delmagyar.hu. (2019)

Újszászi Ilona: Miként hasznosítható a szegedi egyetem berkeiben születő tudás a mindennapokban? In: Délmagyarország, (109) 118. p. 10. (2019)

Újszászi Ilona: Egyetemi oktató életét mentette meg az SZTE három testnevelés szakos hallgatója. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Miért fontos, hogy ismerjük a Szegedi Tudományegyetem intézményi gyökereit? In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Fuss, hogy érezd: élsz! Fuss a CsodaVárért! – javasolja az SZTE öregdiákja, Sipos János. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Hét határon át : az SZTE Egyetemi Tavasz vendége az 50 évét ünneplő Kaláka együttes. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: A Meszecsinka, vagyis a Holdacska ragyogja be az SZTE Egyetemi Tavaszt. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Önkéntes tárlatvezető lehetsz! : érdekes kurzus. In: Délmagyarország, (109) 83. p. 8. (2019)

Újszászi Ilona: 2019 őszén kezdődhet a teljes felújítás : 470 négyzetméterrel lesz nagyobb az SZTE ÁJTK főépülete. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: "Vigyázz, kacsa!" : diákok az SZTE GYTK vetélkedőjén az áltudományos mítoszokról. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Történelmi emlékhely az SZTE Auditórium Maximuma, ahonnan elindult az '56-os forradalom. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Március 15-i ajándék : a Nemzeti dalt szavalják az SZTE joghallgatói, a Pro Jure Egyesület videóján. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Érdekes kurzusok, nem csak szegedi egyetemistáknak : "Önkéntes tárlatvezető lehetsz!". In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Szócikkek a Diplomáciai lexikonból az SZTE munkatársainak a közreműködésével. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Gyakorlatorientáltak az SZTE képzései. In: Délmagyarország, (109) 53. p. 8. (2019)

Újszászi Ilona: Rekordokról és egyetemi, tudományos eredményekről az MTA Szegedi Területi Bizottság közgyűlésén. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Az SZTE ÁJTK hallgatóinak tartott előadást az EB Magyarországi Képviseletének vezetője. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Menő cégek az SZTE MK duális és kooperatív képzést népszerűsítő börzéjén. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Valentin napi ajándék : szerelmes-regényéről is kérdeztük az SZTE alumnusát, Temesi Ferenc írót. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Az elmélet és a gyakorlat összehangolói a mérnökök : járműépítő versenyek rekordere a szegedi egyetemista, Gyurkó Csilla. In: Délmagyarország, (109) 37. p. 10. (2019)

Újszászi Ilona: Mérlegen a Sófi Alapítvány : 18 év, több mint 20 millió forint támogatás 140 SZTE-hallgatónak. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Megduplázódott az ÚNKP-ra pályázók száma és az elnyert ösztöndíj összege. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Miért népszerű az SZTE TTIK Jakucs nemzetközi földrajzversenye? In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Doktoravató ünnepség a habilitált és PhD-fokozatot szerzők számára a Szegedi Tudományegyetemen. In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Az ÚNKP-ösztöndíjas Gorcsa Oszkár kérdése : Milyen volt a hadifoglyok helyzete a hátországban az I. világháború után? In: SZTE Info. (2019)

Újszászi Ilona: Műanyagszennyezés a Marosban. In: Alma mater magazin 1. p. 21. (2019)

Újszászi Ilona: Prima : Fülöp Ferenc akadémikus, az SZTE GYTK professzora. In: Alma mater magazin 2. p. 5. (2019)

Újszászi Ilona: Rollerrel érkezett az Agrárminisztériumba is az SZTE MGK dékánja. In: Alma mater magazin 2. p. 26. (2019)

Újszászi Ilona: A "Sánta dervis" nyomában egy haldokló tónál. In: Alma mater magazin 2. pp. 21-23. (2019)

Újszászi Ilona: Az SZTE 228 polgára nyerte el az Új Nemzeti Kiválóság Program támogatását. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Az SZTE két jeles kutatója is tagja a Young Academy of Europe szervezetnek. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Mester és tanítvány : Szent-Györgyi Albert, az iskolateremtő tudós. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: A szegedi egyetemen a szuperlézerről beszélt a Nobel-díjas fizikus, Gérard Mourou. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Ifjú kutatókat, innovatív cégeket jutalmazott a magyar tudomány napja alkalmából a SZAB. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Pillanatfölvétel a dékánoktól : kifelé és befelé szóló üzenet az SZTE BTK bővített neve. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Pillanatfölvétel a dékánoktól : a "segítő szakmák" újító továbbfejlesztője az SZTE ETSZK. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Pillanatfölvétel a dékánoktól : innovációs irányok az új épületbe készülő SZTE FOK-on. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Az egyetemisták, a MEFESZ követeléseivel Szegedről indult az 1956-os forradalom. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: 1956 : a forradalom tíz napja paradicsomi állapot volt Szegeden – emlékszik Vető Miklós. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Könyvbe foglalták a legendás tudós, Szent-Györgyi Albert önéletrajzi értekezéseit. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: A vegyületeket tervező SZTE-professzor, Fülöp Ferenc akadémikus cikkei is díjazottak. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Pillanatfölvétel a dékánoktól : "prémiumképzései" egyediségét is növeli az SZTE GTK. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Pillanatfölvétel a dékánoktól : a nemzeti alapú jogászképzés nemzetköziesítése az SZTE ÁJTK-n. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Universitas bérlet, színházi nyílt nap, drámacsoport : az egyetemisták meghódítására készül az SZNSZ. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Konfliktusszimulátorok : 7 történelmi társasjáték a Kutatók Éjszakája program bölcsészinnovációja. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Ősbemutató : az egykori szegedi egyetemista, Grecsó Krisztián regénye a színpadon "szerelmi leltár". In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Publikációkat vár, olvasásra ösztönöz az új folyóirat, a Digitális Bölcsészet. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Az SZTE centenáriumára készülő egyetemtörténeti kötet szerzői találkoztak. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Felráz a LoveShake : az SZTE hallgatóit párkapcsolati problémáikban a Léleknavigátor is segíti. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Paprikakoszorú a 125 éve született Szent-Györgyi Albert SZTE-épület előtti szobránál. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Pillanatfölvétel a dékánoktól : újjászülető épületébe újabb funkciókat is költöztetne az SZTE ZMK. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Vándorgyűléssel kezdődött, kongresszussal folytatódik a fül-, orr-, gégész orvosok találkozója. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Pillanatfölvétel a dékánoktól - a műszaki képzés bővítése az SZTE Mérnöki Kar jövője. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Pillanatfölvétel a dékánoktól : felkészült részese a magyar agrárium korszakváltásának az SZTE MGK. In: SZTE Info. (2018)

Ferencz Hedvig and Újszászi Ilona: "Az anyák megmentője", Semmelweis Ignác szobrot kapott az SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika kertjében. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Világszenzáció az SZTE laboratóriumában is felfedezett "csipkebogyó idegsejt". In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Franciául verset mond a Korányi-gyűrűs Dr. Novák Zoltán, az SZTE ÁOK professzora. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: A batáta termesztésének titkait kutatja az SZTE MGK ÚNKP-ösztöndíjas hallgatója, Herczeg Evelyn. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: A szépirodalom vidékiség problémakörét vizsgálja az SZTE ÚNKP-ösztöndíjas hallgatója, Szántai Márk. In: SZTE Info. (2018)

Cs. A. and Újszászi Ilona: Nyitás és identitás : Martonyi János, az SZTE ÁJTK professor emeritusának könyvbe zárt hitvallása. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Elhunyt Solymosi Frigyes akadémikus, az SZTE professor emeritusa. In: SZTE Info. (2018)

Gajzer Erzsébet and Újszászi Ilona: A gombáktól kezdve a lézeren át a hungarológiáig : Szeged a vakáció idején „nyári egyetemi” város. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Az SZTE oktatói-kutatói írták meg az Igazságügyi Minisztérium történetét. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Moliere-komédia a pénzről és tudásról : a Szabadtéri kisszínpadán az SZTE két oktatója. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: A rejtélyes tiszaeszlári per mai üzenetei. In: Szegedfolyoirat.sk-szeged.hu. (2018)

Újszászi Ilona: 30 tehetség a 11. KÉK-táborban. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Mérföldkövek : őrségváltás a Szegedi Tudományegyetemen. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Ünnepség a leköszönő és az új rektor tiszteletére. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Amerikai bíró és ügyvéd is oktatta a szegedi egyetem hallgatóit és az itteni jogászokat. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: 89. Ünnepi Könyvhét : Trócsányi László Párizsi Naplójáról a legfrankofónabb magyar városban, Szegeden mesélt. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: 89. Ünnepi Könyvhét : Szabó Tibor tükörképe a levélgyűjteménye. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: 89. Ünnepi Könyvhét : Nagy Gábor Dániel a társadalmi tőke és a vallás kapcsolatrendszeréről. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: 89. Ünnepi Könyvhét : J. Nagy László: "a múlt benne van a jelenben – Algériában és Franciaországban is". In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: 89. Ünnepi Könyvhét : Jancsák Csaba: Reform-hullámvasúton a tanárképzés. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: A gomba – immunrendszer – betegség háromszögében kutat Gácser Attila, az SZTE új "lendületese". In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Kóstolja meg a „tudósok borait” a szegedi borfesztiválon az SZTE faházikójánál! In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Koszorú az egyetemalapító Báthory István szobránál. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Orvosok és fizikusok eredményei: a lézerrel gyógyítani és szépíteni is lehet. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Szegedi kitüntetettek, előadók az MTA 189. közgyűlésén és a tudományos osztályok programjain. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Orvosok és fizikusok eredményei: a lézerrel gyógyítani és szépíteni is lehet. In: Délmagyarország, (108) 106. p. 9. (2018)

Újszászi Ilona: Röst Gergelyé, az SZTE matematikusáé az első Gács András-díj. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Az SZTE vendége volt a Régiók Európai Bizottságának elnöke : érdekérvényesítés. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Május 18-ig virágzik az Egyetemi Tavasz. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Hamarosan indul a XV. Egyetemi Tavasz. In: Délmagyarország, (108) 77. p. 8. (2018)

Újszászi Ilona: Mit tehet az SZTE a szegedi sportsikerekért? In: Délmagyarország, (108) 77. p. 8. (2018)

Újszászi Ilona: Mit tehet az SZTE a szegedi sportsikerekért? In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Nobel- és Agy-díjas tudóssal is találkoztak a szegedi egyetemen a középiskolás tehetségek. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: A frankofónia ünnepe : Francia Filmnapok Szegeden, az SZTE közreműködésével. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Március 15. : a ’48-as forradalom és szabadságharc nyitánya, a magyar sajtó ünnepe. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Algoritmikusan gondolkodik a Nők a Tudományban Kiválósági Díjat nyert Gazdag-Tóth Boglárka. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: 7 millió forint értékű ultrahang-berendezés az SZTE gyermekklinika koraszülött intenzívosztályának. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Az SZTE is részt vett a Déri szakgimnázium és szakközépiskola pályaorientációs napján. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Most 102 egyetemista nyert ösztöndíjat az SZTE Gazdaságtudományi Karán. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Lovász László kapta a 18. Szőkefalvi-Nagy Béla Érmet az SZTE Bolyai Intézetben. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Munkára fogták a kutatók az ELI-ALPS lézernyalábjait. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Széles a kutatási témák skálája. In: Délmagyarország, (108) 38. p. 10. (2018)

Újszászi Ilona: Tanulni nem középiskolás fokon. In: Délmagyarország, (108) 38. p. 10. (2018)

Újszászi Ilona: Új infektológiai központot hoz létre a Szegedi Tudományegyetem. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Szegedi matematikusok szelídítik meg a káoszt. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Utolsó interjú a 101. évében elhunyt Gábor Miklóssal, az SZTE professor emeritusával. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Úttörő módszerek és eredmények az MTA–SZTE Lendület Fotoelektrokémiai Kutatócsoportban. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: A számítógépes biológiai képelemzők vándorkonferenciájának adott otthont az SZTE és az SZBK. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Epilepsziás betegeken segít az SZTE-kutatók agyi defibrillátora. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Dobogós képzések. In: Délmagyarország, (108) 26. p. 10. (2018)

Újszászi Ilona: 100 éves Gábor Miklós, az SZTE professor emeritusa : a sikerkönyvek a tudós pályájának mérföldkövei. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Dobogós helyezettek az SZTE képzései. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: A legkorszerűbb lézeres eljárások az SZTE bőrgyógyászati klinikája ESLD-kurzusán. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: 70/45 év : Nagy Ferenc jogászprofesszort születésnapi és oktatói jubileumán köszöntötték. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Újvidékről jött az SZTE doktori iskolájába Kartali Tünde. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Az SZTE 19 doktori iskolájában a legmagasabb szintű képzésért. In: u-szeged.hu. (2018)

Újszászi Ilona: Emlékexpedíció a 6 évvel ezelőtti etiópiai tragédia helyszínén, emléktáblák a világjáróknak. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Hédi Szent-Györgyi miatt lett szegedi egyetemi hallgató. In: Délmagyarország, (108) 14. p. 8. (2018)

Újszászi Ilona: Habilitált és PhD doktorokat avattak a Szegedi Tudományegyetemen. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: A kutatás és a gyakorlat kapcsolatáért dolgozik a Gábor Dénes-díjjal elismert Bozóki Zoltán fizikus. In: SZTE Info. (2018)

Újszászi Ilona: Újabb elismerés az SZTE gyakorló gimnázium francia-magyar két tanítási nyelvű tagozatának. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: "Garázdaság" is terítékre került az SZTE és a Szegedi Törvényszék perszimulációs versenyén. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Docere, az SZTE JGYPK Tanító és Óvóképző Intézet tudományos folyóirata. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Könyvbemutató : a Fekete István-kutatás központja lett az SZTE JGYPK tanító és óvóképzője. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Nobel-díjra jelölésről, milliárdos fejlesztésekről és eredményekről a XXIV. Szent-Györgyi Napokon. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Pinokkióként olaszul szólaltak meg és versenyeztek a diákok az SZTE programján. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Ifjú kiválóságait ünnepelte a Szegedi Tudományegyetem. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Szent-Györgyi Albert Emlékkiállítás nyílt az SZTE Rektori Épületben. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Négy szegedi kutató a Magyar Tudomány Ünnepe című televíziós műsorban. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Szent-Györgyi személyes tárgyai érkeztek Amerikából az SZTE emlékszobába és az emlékkiállításra. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Ismeretterjesztés az egyetem főszereplésével a magyar tudomány ünnepi hónapjában. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: 80 éve tudta meg a szegedi egyetem közvéleménye és a világ: Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Ötéves a Szegedi Tudományegyetem Konfuciusz Intézete. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: "Csodálattal és hálával" : dokumentumfilmet forgatnak Szent-Györgyiről. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Mai joghallgatók tisztelegtek a MEFESZ szegedi alapítóinak emléke előtt. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Klebelsberg Kunó és műve előtt tisztelgett a szegedi egyetem. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Banki kockázatelemzés helyett lézerfizikusnak készül az SZTE fizika szakos hallgatója, Antalicz Balázs. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Czakó Gábor elméleti kémikus : "az az eredmény, amit a kutató nem publikál, nem is létezik". In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Fénybe öltözött a szegedi egyetem Rektori épület a 22. Őszi Kulturális Fesztivál nyitányán. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Kiállításon a magyarság „láthatatlan szellemi múzeumának” szegedi nagyjai. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Idén is Nyelvi Kavalkád az SZTE IKI-ben. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: A szegedi gyógyszerképzés múltjáról és jövőjéről : 60 éves fennállását ünnepli az SZTE GYTK. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Szent-Györgyi Albert nevét viseli egy új orvosi díj. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Szép jövő előtt a tízéves SZTE Fogorvostudományi Kar. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Megérkezett az első két lézerberendezés az ELI-ALPS kutatóközpontba. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Születésnapi paprikakoszorú Szent-Györgyi Albert Dugonics téri szobránál. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Kinyitja kapuit az SZTE BTK, hogy rácsodálkozhassunk a bölcsészetre. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Tanévnyitó : "a Szegedi Tudományegyetem küldetése a tudás előállítása és átadása". In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Szegeden ülésezik a Magyar Biofizikai Társaság XXVI. kongresszusa. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: A munkaerőpiaci igényekhez igazodva fejleszti képzéseit a Szegedi Tudományegyetem. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Kínai diákok az SZTE Állam- és Jogtudományi Kar bűnügyi nyári egyetemén. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Nyári egyetemet és mesterszakot is kínál az SZTE hungarológia programja. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: A nemzetközi siker után a "jövő iskoláját" tervezi az MTA-SZTE kutatócsoportja. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Talárt öltöttek, díszoklevelet kaptak, kalapot dobtak a magasba az SZTE friss diplomásai [Összefoglaló az SZTE 12 karának diplomaosztó ünnepségeiről]. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: A járműtervezés és építés, az autóversenyzés is az SZTE mérnökképzésének része. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: A legjobb magyarként zárta a franciaországi Shell Eco Marathont az SZTE csapata. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Németországi és szerbiai egyetemmel is együttműködik az SZTE. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Két amerikai egyetem angol nyelvi tábora az SZTE pedagógusképző karán. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Biológusok ünnepelték a 90 éves alapító professzort és 50 esztendős tanszéküket. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: A tanulás korlátait és a fejfájás okozta károkat mutatták ki az SZTE Élettani Intézetének kutatói. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Az SZTE a könyvhéten : irodalomról az első magyar regény szerzőjének szobra közelében. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: A Szegedi Tudományegyetemen köszöntötték a pedagógusokat. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Az SZTE és a Limoges-i Egyetem a kortárs frankofón kultúráért. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Forradalmasítja a kutatást az ELI-ALPS, az attoszekundumos fényimpulzus forrás. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Göncz Árpádról nevezték el az SZTE két épülete közötti sétányt. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Hiánypótló képzésnek indult, ma is virágzik az SZTE ÁJTK munkaügyi kapcsolatok és társadalombiztosítási szak. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Az SZTE mérnökhallgatói építették a legszebb léghajtányt. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Az SZTE közreműködésével "Kiválóság Nagykövetek Klubja" alakul Szegeden is. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Közös egyetemtörténeti kutatást indít az SZTE és a kolozsvári BBTE. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Hatszavasokkal is hangolódunk a 88. Ünnepi Könyvhétre. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Az SZTE és az MTA SZAB 2017-ben is közös borbírálatot tartott. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Szórakoztató matematika : az SZTE Bolyai Intézet Egyetemi Tavasz-programot szervez a diákoknak. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Íme, az ember : Csányi Vilmos etológus az SZTE Mentor(h)áló program-sorozatában. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Hálózatban az informatikusok és a könyvtárosok : a 26. Networkshop konferencia a TIK-ben. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Az SZTE rektora hivatalosan is elindította a XIV. Egyetemi Tavaszt. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Az SZTE SZIIV programját szívesen ajánlják az informatikai verseny szervezői és nyertesei. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Bonyhádi és szegedi győzelem az SZTE VI. Jakucs nemzetközi földrajzversenyén. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Az SZTE MK mechatronikai- és gépészmérnök szakos hallgatói remekeltek az országos irányítástechnikai programozó versenyen. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Arany János kalapjáról a költő, a grafikus és az irodalomtörténész szemszögéből. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Szegeden dolgozó tiszteletbeli konzulok találkoztak az SZTE külföldi hallgatóival. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Karsai Krisztina, az SZTE második, az SZTE ÁJTK első "Jean Monnet-professzora". In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Pályázz, tanulj, oktass, kutass az Amerikai Egyesült Államokban Fulbright Ösztöndíjjal! In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Nemzetközivé lett a második Szegedi Egyetemi Színházi Találkozó. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Szent-Györgyi egykori tanítványa is részt vett az Agykutatás Hete programján. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Az SZTE geográfusainak fénylő makettje napról napra mutatja a szegedi nagy árvíz pusztítását. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Az SZTE gyakorló iskolája látta vendégül az Európai Parlament Modell hazai diák képviselőit. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Elhunyt a Nobel-díjas Oláh György, a Szegedi Tudományegyetem díszdoktora. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: A Neuron folyóirat Berényi Antal és kutatócsoportja újabb cikkét közölte. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Alumnus mentoroktól tanulhatnak az SZTE hallgatói. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Díjazták az egyetemi sajtó két munkatársát is az MTA SZAB közgyűlésén. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: 26 milliárd forint uniós forrást költhet 2020-ig kutatásra a Szegedi Tudományegyetem. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Ünnepek és hétköznapok az SZTE Konfuciusz Intézetben. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Századunk stílusában a múzeumba került múltról : Móra ötletétől a Pompeji kiállításig. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: "Egymást hajtjuk előre a pályán" : állítják a kutató és hallgató munkakapcsolatáról az SZTE Mezőgazdasági Karán. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: A zenei képességeket kutatja Asztalos Kata, a Phd doktor énekművész, tanár. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Hagyományteremtő doktori ünnepség a Szegedi Tudományegyetemen. In: SZTE Info. (2017)

Újszászi Ilona: Arany János kalapjáról a költő, a grafikus és az irodalomtörténész szemszögéből. In: Szegedi Egyetem Magazin 2. (2017)

Újszászi Ilona: Az SZTE Szent-Györgyi Tanulmányi Verseny hatására lett szegedi egyetemista Árva Hédi. In: Szegedi Egyetem Magazin 1. (2017)

Újszászi Ilona: Az ütős is zenész, avagy a marimba igazi hangja - a Pro Arte-díjas Szives Márton vallomása kedves hangszeréről. In: Szegedi Egyetem Magazin 1. (2017)

Újszászi Ilona: Egyszerre habilitált anya és fia, az SZTE Gazdaságtudományi Kar két oktatója. In: Szegedi Egyetem Magazin 1. (2017)

Újszászi Ilona: SZTE "öregdiák" az agykutató Freund Tamás. In: Szegedi Egyetem Magazin 1. (2017)

Újszászi Ilona: Simon Bogi az SZTE színházi produkciójában döntött az éneklés és a "világot jelentő deszkák" mellett. In: Szegedi Egyetem Magazin 1. (2017)

Újszászi Ilona: Díjat kaptak az SZTE hallgatói közül az alkotói, előadói vetélkedők, a sportversenyek legjobbjai. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: Szeptikus betegeken segít Faragó Helga, az SZTE ÚNKP-ösztöndíjasa. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: Köszöntötték az Új Nemzeti Kiválóság Program 122 SZTE-ösztöndíjasát. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: Székesfehérvári középiskolások nyerték az SZTE V. Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyt. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: Az egészségtudományi karok és a klinikai központ mérlege a XXIII. Szent-Györgyi Napokon. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: "A jó a kiváló ellensége" : mit üzen az EFQM "Elkötelezettség a Kiválóságért" díj az SZTE-ről? In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: "Elkötelezettség a Kiválóságért" díjas lett az SZTE az egyetem napi ünnepségen. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: Wikipédia-szócikk szerkesztésében is segít az SZTE Klebelsberg Könyvtár. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2016)

Újszászi Ilona: ...ahol a forradalom szikrája kipattant. In: Délmagyarország. p. 14. (2016)

Újszászi Ilona: Ünnepségen idézik föl a történelmet. In: Délmagyarország. p. 13. (2016)

Újszászi Ilona: A szegedi egyetemen tanácskoztak a hazai szülészeti és nőgyógyászati klinikák munkatársai. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: Toborzó céget alapít, több külföldi hallgatót vonzana az SZTE és az SE. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: Először Magyarországon és a Szegedi Tudományegyetemen : nemzetközi konferencia a biogázról. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: Az SZTE idén is megrendezi a Hungarológiai Nyári Egyetemet. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: A lótuszlevél ihlette a szegedi kutató által fejlesztett vízlepergető és öntisztuló felületet. In: SZTE Info. (2016)

Bobkó Anna and Újszászi Ilona: KÉK táborozók ismerkednek a kutatómunkával az SZBK és az SZTE laborjaiban. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: Dolgozzanak a bacik! In: Délmagyarország. p. 3. (2016)

Újszászi Ilona: A rákellenes ösztron származékok kutatója Mernyák Erzsébet. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2016)

Újszászi Ilona: Érdekes kurzusok az egyetemen. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2016)

Újszászi Ilona: 87. Ünnepi Könyvhét: Év könyve díjas a Szegedi Egyetemi Kiadó Tudástár sorozata. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: Az 5 bűvöletében : a Sófi Alapítvány és a Somogyi-könyvtár a fiatal művész tehetségekért. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2016)

Újszászi Ilona: Bacikkal alakíttatnák át a zöld áramot metán gázzá az SZTE biológusai. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2016)

Újszászi Ilona: 435 éve alakult meg a Szegedi Tudományegyetem elődje. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: "Fej vagy írás?" : a véletlen szerepéről az SZTE Bolyai Intézetben. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: "Let's GEO!" : bonyhádi csapat nyerte az SZTE V. Jakucs László földrajzversenyét. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: Az Óperencián innen és túl : a 2016. évi egyetemi Könyvtári Éjszaka a meséről szól. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: Alkotmánybírák a joghallgatók szakmai közössége előtt. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: Kemény Lajos rektorhelyettes a "heuréka élményről" és az innovációról. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: Kinőtte épületeit a fogorvosképzés. In: Délmagyarország. p. 9. (2016)

Újszászi Ilona: "Virágos kedvű" az SZTE portása. In: Délmagyarország. p. 12. (2016)

Újszászi Ilona: A rektorhelyettes módszerei : milyen lehetne öt év múlva az SZTE? In: Délmagyarország. p. 9. (2016)

Újszászi Ilona: Minden második szegedi az SZTE Fogorvostudományi Karhoz kötődő klinikák páciense. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: "Élen jár az e-ügyintézésben az SZTE" az OH felsőoktatási elnökhelyettese szerint. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: Karsai Krisztina oktatási rektorhelyettes módszerbeli megújulást sürget. In: SZTE Info. (2016)

Újszászi Ilona: Az 5 bűvöletében – a Sófi Alapítvány és a Somogyi-könyvtár a fiatal művész tehetségekért. In: Szegedi Egyetem Magazin 2. (2016)

Újszászi Ilona: Az SZTE 6 szakmódszertani programja ösztönzi a közoktatás megújítását. In: Szegedi Egyetem Magazin 4. (2016)

Újszászi Ilona: Bacikkal alakíttatnák át a zöld áramot metán gázzá az SZTE biológusai. In: Szegedi Egyetem Magazin 2. (2016)

Újszászi Ilona: "Csak az nem unalmas, ami alapos" - számadás az Alaptörvényről. In: Szegedi Egyetem Magazin 3. (2016)

Újszászi Ilona: Először olvasható magyarul 101 azerbajdzsáni népmese. In: Szegedi Egyetem Magazin 2. (2016)

Újszászi Ilona: "Fej vagy írás?" – A véletlen szerepéről az SZTE Bolyai Intézetben. In: Szegedi Egyetem Magazin 2. (2016)

Újszászi Ilona: Fotósok hitvallásai színesben és fekete-fehérben. In: Szegedi Egyetem Magazin 4. (2016)

Újszászi Ilona and Balogh Réka: Könyv és egyetemi kurzus : 100 kémiai lecke, tévhitek nélkül. In: Szegedi Egyetem Magazin 2. (2016)

Újszászi Ilona: "Let’s GEO!" – Bonyhádi csapat nyerte az SZTE V. Jakucs László földrajzversenyét. In: Szegedi Egyetem Magazin 2. (2016)

Újszászi Ilona: Nem "látványsport" és nem is "lánysport". In: Szegedi Egyetem Magazin 1. (2016)

Újszászi Ilona: "Petőfi Sándor korának rock sztárja volt" – mondta Nyáry Krisztián a Mentor(h)álóban. In: Szegedi Egyetem Magazin 2. (2016)

Újszászi Ilona: Szeptikus betegeken segít Faragó Helga, az SZTE ÚNKP-ösztöndíjasa. In: Szegedi Egyetem Magazin 4. (2016)

Újszászi Ilona: Sófi Alapítvány : 15 év, 17 millió forint támogatás 140 ösztöndíjasnak. In: Szegedi Egyetem Magazin 2. (2016)

Újszászi Ilona: Wikipédia-szócikk szerkesztésében is segít az SZTE Klebelsberg Könyvtár. In: Szegedi Egyetem Magazin 4. (2016)

Újszászi Ilona: Érdekes kurzusok az egyetemen. In: Szegedi Egyetem Magazin 2. (2016)

Újszászi Ilona: A rákellenes ösztron származékok kutatója Mernyák Erzsébet. In: Szegedi Egyetem Magazin 2. (2016)

Újszászi Ilona: Könyvbemutató: kulcsszavak a második világháborúhoz. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: A kazak-kun rokonságon kívüli kötelékeket is erősíti az SZTE BTK Altajisztika Tanszéke. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Az SZTE kulcs és kapu az ELI-hez. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Hatással kell lennünk a tudományra és a gazdaságra : Szabó Gábor rektor: a minőségi egyetem megfelel feladatának. In: Délmagyarország. p. 11. (2015)

Újszászi Ilona: Szabó Gábor rektor: Hatással kell lennünk a tudományra és a gazdaságra. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Beavató előadások, kutatói díjak a Magyar Tudomány Ünnepe nyitányán. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Nobel-díjas díszdoktort is avattak, kitüntetéseket adtak át a Szegedi Tudományegyetem Napján. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Kínai filmhetet rendez az SZTE Konfuciusz Intézet. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: SZAB: tudományos előadás a baktériumok világáról és díjeső. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Híd a felsőoktatás az agrárkutatás és a mezőgazdaság között. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Tudományterületeken átívelő kutatásokat alapoz meg az ELITeam. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Joghallgatók kérdeztek a startup jogról. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: A szegedi egyetemen tanuló 4 külföldi hallgató 1 városi munkahelyet teremt. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Mosolyprojekt a hétköznapi hősökért. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: 3 idézettel is tisztelgett az SZTE rektora Szent-Györgyi Albert szobránál. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Újszülött melegítő és újraélesztő asztalt kapott az SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Új tanév, új kihívások a Szegedi Tudományegyetemen. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Brazil hallgatóit búcsúztatta a szegedi egyetem. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Álláspont : számmágia. In: Délmagyarország. p. 3. (2015)

Újszászi Ilona: Befejezte munkáját a lézerek orvosi alkalmazásával foglalkozó LAMELIS. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Középpontban a lézerek gyógyászati és élettudományi alkalmazása az SZTE nyári egyetemén. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Megbízásokat, kinevezéseket, kitüntetéseket adtak át a szegedi egyetemen. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Toledo és Szeged 25 éve testvér. In: Délmagyarország. p. 13. (2015)

Újszászi Ilona: Matematikai konferencia a szegedi egyetemen. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: A foci cipő, az üvegbeton találmányt is óvja a jó szabadalmi leírás. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Aranydiplomát kapott Sebő László, a csongrádi Széchenyi örök tanára. In: Délmagyarország. p. 10. (2015)

Újszászi Ilona: 60 fölött is fiatalosak az "alma mutterek". In: Délmagyarország. p. 12. (2015)

Újszászi Ilona: Tudományos konferencia a felvilágosodás előzményeiről. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Hidegplazma, fény a mérnökképzésben. In: Délmagyarország. p. 13. (2015)

Újszászi Ilona: Világbajnok erőemelő az ápolónak készülő egyetemista lány. In: Délmagyarország. p. 13. (2015)

Újszászi Ilona: Évadzáró : két színművész kapta az SZTE közönségdíjat. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Az SZTE jogtörténész professzora, Balogh Elemér Szeged legújabb díszpolgára. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Ismét Szegeden a Bolyai-díj : Pál Csaba biológus stratégiai játékai. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Fesztiválvendég és SZTE ajándék a "tudósok bora". In: SzegedMa.hu. (2015)

Újszászi Ilona: Kóstolja meg a tudósok borait! In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Megújította együttműködését az SZTE, az SZBK és a Richter Gedeon Nyrt. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: QS toplista : újabb területeken is sikeres az SZTE. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Szeged után Budapesten is hódít a 12 dühös ember. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Az SZTE kancellárja, Devecz Miklós mérlege. In: Délmagyarország. p. 9. (2015)

Újszászi Ilona: Kultúr sci-fiben az SZTE professzor. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: A detektívek éjszakája nyomára bukkantunk. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Az ártatlanság, a szelídség, az áldozatkészség, de a győzedelmeskedés jelképe is : a húsvéti bárány üzenetei. In: Délmagyarország. p. 13. (2015)

Gajzer Erzsébet and Újszászi Ilona: Áder János előadást tartott és megnézte a "zöld" Szegedi Tudományegyetemet. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Napelem az ovitetőn is. In: Délmagyarország. p. 10. (2015)

Újszászi Ilona: Nemzetköziesítés az egyetemek zászlaján. In: Délmagyarország. p. 10. (2015)

Újszászi Ilona: 41 bor verseng a tudósok bora címért. In: SZTE Info. (2015)

Gajzer Erzsébet and Újszászi Ilona: Hogyan használja fel hazánk az uniós forrásokat? In: SZTE Info. (2015)

Gajzer Erzsébet and Újszászi Ilona: Tudományt és kultúrát tálalt az SZTE a Kö7-en. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Automata csőpostarendszer lép szolgálatba a szegedi klinikán. In: SzegedMa.hu. (2015)

Újszászi Ilona and Őszi Tamás: Médiadíjak a SZAB-közgyűlésen. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Egyetemistákkal találkozott Angela Merkel, az SZTE díszdoktora. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Alkimisták Szent-Györgyi intézetében. In: Délmagyarország. p. 14. (2015)

Újszászi Ilona and Gajzer Erzsébet: Átvette az SZTE díszdoktori címét Angela Merkel. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Diáknyelven szólni a Z-generációhoz. In: Délmagyarország. p. 11. (2015)

Újszászi Ilona: Ahol rossz lappal is lehet nyerni : Licit Akadémia: több mint kártyatan. In: Délmagyarország. p. 9. (2015)

Őszi Tamás and Újszászi Ilona: Új személyek és új tervek a Szegedi Tudományegyetem vezetésében. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: "A világ 20 legcsodálatosabb könyvtára" között az SZTE Klebelsberg Könyvtár. In: SZTE Info. (2015)

Újszászi Ilona: Kínai hallgatók szegedi tanulási lehetőségeiről tanácskoztak. In: SZTE Info. (2014)

Újszászi Ilona: Kreatív médiaműhelyt kaptak az SZTE kommunikáció szakos hallgatói. In: SZTE Info. (2014)

Újszászi Ilona: Szeged a 8. legjobb egyetemi város Európában. In: SZTE Info. (2014)

Gajzer Erzsébet and Újszászi Ilona: A legújabb QS rangsorban az SZTE a 22. helyen. In: SZTE Info. (2014)

Újszászi Ilona: Duális képzést indít az SZTE Mérnöki Kar. In: SZTE Info. (2014)

Újszászi Ilona: "A matematikus a lényeget látja". In: Délmagyarország. p. 10. (2014)

Újszászi Ilona: Az SZTE rektorhelyettese a Szeged vagy külföld dilemmáról : a karrierépítést nem lehet elég korán kezdeni. In: Délmagyarország. p. 7. (2014)

Újszászi Ilona: Bolyai Klub : biológiai paradigmaváltás és Big Data. In: SZTE Info. (2014)

Újszászi Ilona: A tájépítész Rerrich Béla tervezte a klinikakertet : parkoló lett a gyógyító park. In: Délmagyarország. p. 12. (2014)

Újszászi Ilona: Kutatóorvos a Tudáskapuban : legyőzhető kór a hasnyálmirigy-gyulladás. In: Délmagyarország. p. 14. (2014)

Újszászi Ilona: Nagy horoggal. In: Délmagyarország. p. 3. (2014)

Újszászi Ilona: Szabó Gábor rektor : két félidős meccs a felsőoktatásban. In: Szegedi Egyetem Magazin. pp. 4-5. (2014)

Újszászi Ilona and Hegedűs Bianka: Sportpályák a klinikakertben. In: SZTE Info. (2014)

Őszi Tamás and Újszászi Ilona and Nyemcsok Éva Eső and Pintér M. Lajos and Gajzer Erzsébet and Balogh Ramóna: Pillanatfölvétel a dékánoktól. In: SZTE Info. (2014)

Újszászi Ilona: Bajnok léghajtányosok. In: Délmagyarország. p. 16. (2014)

Újszászi Ilona: 60. tanévnyitóját ünnepelte az SZTE gyakorló gimnáziuma. In: SZTE Info. (2014)

Újszászi Ilona: Zászlószalagot adományozott az SZTE. In: SZTE Info. (2014)

Újszászi Ilona: Konferenciázók. In: Délmagyarország. p. 3. (2014)

Újszászi Ilona: Három nyelven tettek fogadalmat szegedi medikus hallgatók. In: SZTE Info. (2014)

Újszászi Ilona: Gyógyít, oktat, kutat. In: Délmagyarország. p. 13. (2014)

Újszászi Ilona: Megálljt akarnak parancsolni az Alzheimer-kórnak. In: Délmagyarország. p. 13. (2014)

Újszászi Ilona: Rektori székfoglaló helyett. In: Délmagyarország. p. 13. (2014)

Újszászi Ilona: Szegeden tartotta konferenciáját a Magyar Radiológusok Társasága. In: SZTE Info. (2014)

Újszászi Ilona: Jellemed az arcodon. In: Délmagyarország. p. 13. (2014)

Újszászi Ilona: A nanovilág óriásai : a nanovilág hatalmas eredmények szülőhelye : Dékány Imre, a Széchenyi-díjas kutató. In: Délmagyarország. p. 13. (2014)

Újszászi Ilona: A molekuláris medicina gyakorlat-orientált képzését tekinti az SZTE saját prioritásának. In: SZTE Info. (2014)

Újszászi Ilona: A Jancsók és a szegedi paprika : csodás kapszaicin. In: Délmagyarország. p. 12. (2014)

Újszászi Ilona: Őshonos állatfajok. In: Délmagyarország. p. 12. (2014)

Újszászi Ilona: Megkoszorúzták Báthory István, az egyetemalapító mellszobrát. In: SZTE Info. (2014)

Újszászi Ilona: Miért olvas sci-fit a társadalomföldrajz-tudós? : célkeresztben a XXI. század. In: Délmagyarország. p. 8. (2014)

Újszászi Ilona: Martonyi János álmai és öröksége : "Szeged versenyelőnye az egyetem". In: Délmagyarország. p. 8. (2014)

Újszászi Ilona: Pomorin helyett Colgate fogkrém : mérlegre tette a XX. századot. In: Délmagyarország. p. 8. (2014)

Újszászi Ilona: 3 egyetemi díjazott a 25 éves Szegedért Alapítvány gáláján. In: SZTE Info. (2014)

Újszászi Ilona: Szegedi kuatók is részt vesznek a Nemzeti Agykutatási Programban : a neurológiai kórképekről. In: Délmagyarország. p. 8. (2014)

Újszászi Ilona: A gazdag szegedi vegyülettár az SZTE GYTK kutatómunkájának alapja : "mérföldkövek a szabadalmak". In: Délmagyarország. p. 10. (2014)

Újszászi Ilona: Észnél kell lennie a felvételizőnek. In: Délmagyarország. p. 9. (2014)

Újszászi Ilona: Sokszínű irodalom a Ságvári tanáraitól. In: Délmagyarország. p. 8. (2014)

Újszászi Ilona: A szakmabelieken kívül a nyilvánosságot is tájékoztatnák : Szegeden készül a nanoanyagok tára. In: Délmagyarország. p. 8. (2013)

Újszászi Ilona: Sakktábla a C-vitamin szülőhelyén. In: Délmagyarország. p. 20. (2013)

Újszászi Ilona: Alkalmazott kutatási irányok. In: Délmagyarország. p. 13. (2013)

Újszászi Ilona: A Magyar Tudomány Ünnepéről az SZTE rektorhelyettese : újabb ranglistás siker. In: Délmagyarország. p. 8. (2013)

Újszászi Ilona: Tudáskapuban a vegyszermentes fertőtlenítés : festéket vizsgáltak a mikrobiológusok. In: Délmagyarország. p. 8. (2013)

Újszászi Ilona: Tamás Gábor neurobiológus a Szegedi Egyetem új akadémikusa. In: Délmagyarország. p. 8. (2013)

Újszászi Ilona: Ablakot nyitott a hispán világra. In: Délmagyarország. p. 8. (2013)

Újszászi Ilona: Az MTA rendes tagja Mesterházy Ákos, az SZTE címzetes egyetemi tanára : gabonatábla és konyhaasztal. In: Délmagyarország. p. 8. (2013)

Újszászi Ilona: A negyedik leggyakoribb daganatos halálok a férfiak körében : idősek betegsége a prosztatarák. In: Délmagyarország. p. 10. (2013)

Újszászi Ilona: Tudáskapuban a fiatal kutató : saját akadémiai kutatócsoportot vezet, többszörös pályázati nyertes Berényi Antal : hullámhegyen az ifjú tudós. In: Délmagyarország. p. 8. (2013)

Újszászi Ilona: Kínát kínálják kínaiul. In: Délmagyarország. p. 8. (2013)

Újszászi Ilona: Odú vagy kelepce? In: Délmagyarország. p. 10. (2013)

Újszászi Ilona: Szabó Gábor: Nemcsak én, hanem mi kutatunk : Heurékaélmény a laborból. In: Délmagyarország. p. 12. (2013)

Újszászi Ilona: Hazánké lehet a világ legnagyobb antropológiai csontvázgyűjteménye : Csontraktár az egyetemen. In: Délmagyarország. p. 14. (2013)

Újszászi Ilona: Az én XX. századom : Varró Vince csillagórái. In: Délmagyarország. p. 11. (2013)

Újszászi Ilona: Hátrányból előnyt igyekszik kovácsolni az SZTE főigazgatója : "Háborúskodás" helyett békés építkezést szeretne. In: Délmagyarország. p. 9. (2012)

Újszászi Ilona: Két József Attila-kötetet köszönhet a magyar irodalom Szegednek : Lapunk pártfogolta elsőként a költő József Attilát. In: Délmagyarország. p. 14. (2012)

Újszászi Ilona: Középpontban a végeken. In: Délmagyarország. p. 3. (2012)

Újszászi Ilona: Autonómia vagy integrálás? In: Szegedi Egyetem. p. 3. (1988)

Újszászi Ilona: Ifjúsági parlament a JATE-n. In: Szegedi Egyetem. p. 1. (1988)

Újszászi Ilona: Kollégium névadó. In: Szegedi Egyetem. p. 1. (1988)

Újszászi Ilona: Másképpen képzeljük. In: Szegedi Egyetem. 1,3. (1988)

Újszászi Ilona: Oktatunk vagy/és pénzt csinálunk? : beszélgetés dr. Fejér Dénessel a JATE kiadó főszerkesztőjével. In: Szegedi Egyetem. p. 6. (1988)

Újszászi Ilona: Oktatunk vagy/és pénzt csinálunk? Pang vagy erjeszt a park? In: Szegedi Egyetem. p. 3. (1988)

Újszászi Ilona: Oktatunk és/vagy pénzt csinálunk? Több kéne a devizából! In: Szegedi Egyetem. p. 6. (1988)

Újszászi Ilona: Polgárosodnak az egyetemisták? In: Szegedi Egyetem. p. 3. (1988)

Újszászi Ilona: Reform és ideológia. In: Szegedi Egyetem. p. 3. (1988)

Újszászi Ilona: „A nyilvánosság ellenőrzése nélkül visszarendezhető minden reform” : beszélgetés Pozsgay Imrével a népfront főtitkárával. In: Szegedi Egyetem. p. 5. (1988)

Újszászi Ilona: "A tudatosság és spontaneitás összhangja hozhat sikert". In: Szegedi Egyetem. p. 3. (1988)

Book

Újszászi Ilona: A szegedi mérnökképzés története, 1962-2012 : ahogy az egykori és mai oktatók, hallgatók látják : Újszászi Ilona interjúkötete. ISBN 978 963 306 144 2

Book Section

Újszászi Ilona: Egy elfelejtett, mert eltitkolt jogtudós : [Szabó József]. In: A szabadság pillangója : 1956 Szegeden, az egyetemen : Emlékezések, írások, dokumentumok. pp. 16-23. (2006)

Újszászi Ilona: Előszó helyett. In: A szabadság pillangója : 1956 Szegeden, az egyetemen : Emlékezések, írások, dokumentumok. pp. 6-14. (2006)

Újszászi Ilona: Rehabilitált tudósok : Nekrológ helyett [Tóth László]. In: A szabadság pillangója : 1956 Szegeden, az egyetemen : Emlékezések, írások, dokumentumok. pp. 24-26. (2006)

This list was generated on 2023. December 9. 09:47:50 CET.