Pósa Tamara: Az élelmiszerpazarlás csökkentésének kulcsa a szemléletváltás – állítja az SZTE MGK címzetes egyetemi docense. In: SZTE Info. (2022)
|
Cikk, tanulmány, mű
Szegedi Tudományegyetem _ Az élelmiszerpazarlás csökkentésének kulcsa a szemléletváltás – állítja az SZTE MGK címzetes egyetemi docense.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (2MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | SZTE Info |
| Dátum: | 2022. február 04. |
| Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
| Nyelv: | magyar |
| Kapcsolódó URL: | https://u-szeged.hu/sztehirek/2022-februar/elelmiszerpazarlas |
| Kulcsszavak: | Projekt - kutatás - élelmiszerpazarlás megelőzése – élelmiszerhulladék csökkentése - mikrokörnyezet vizsgálata, Kutatás - fejlesztés – innováció, Sipos József - címzetes egyetemi docens, Mezőgazdasági Kar - MGK, Interjú |
| A feltöltés ideje: | 2022. feb. 07. 11:34 |
| Utolsó módosítás: | 2022. feb. 17. 15:18 |
| URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/61329 |
![]() |
Tétel nézet |

