Gajzer Erzsébet: A sertésfajták húsminőségéről és a medvehagyma antibakteriális hatásáról az OTDK-n. In: SZTE Info. (2015)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szteinfo_2015_04_09__sertesfajtak.pdf Letöltés (175kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | SZTE Info |
Dátum: | 2015. április 09. |
Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
Kapcsolódó URL: | http://www.u-szeged.hu/sztehirek/2015-aprilis/sertesfajtak |
Kulcsszavak: | Mérnöki Kar, Mezőgazdasági Kar, Országos Tudományos Diákköri Konferencia |
A feltöltés ideje: | 2017. dec. 14. 10:39 |
Utolsó módosítás: | 2018. már. 19. 11:19 |
URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/44063 |
Tétel nézet |