Az élelmiszerpazarlás csökkentésének kulcsa a szemléletváltás – állítja az SZTE MGK címzetes egyetemi docense

Pósa Tamara: Az élelmiszerpazarlás csökkentésének kulcsa a szemléletváltás – állítja az SZTE MGK címzetes egyetemi docense. In: SZTE Info. (2022)

[thumbnail of Szegedi Tudományegyetem _ Az élelmiszerpazarlás csökkentésének kulcsa a szemléletváltás – állítja az SZTE MGK címzetes egyetemi docense.pdf] Cikk, tanulmány, mű
Szegedi Tudományegyetem _ Az élelmiszerpazarlás csökkentésének kulcsa a szemléletváltás – állítja az SZTE MGK címzetes egyetemi docense.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: SZTE Info
Dátum: 2022. február 04.
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Nyelv: magyar
Kapcsolódó URL: https://u-szeged.hu/sztehirek/2022-februar/elelmiszerpazarlas
Kulcsszavak: Projekt - kutatás - élelmiszerpazarlás megelőzése – élelmiszerhulladék csökkentése - mikrokörnyezet vizsgálata, Kutatás - fejlesztés – innováció, Sipos József - címzetes egyetemi docens, Mezőgazdasági Kar - MGK, Interjú
A feltöltés ideje: 2022. feb. 07. 11:34
Utolsó módosítás: 2022. feb. 17. 15:18
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/61329
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet