Fenntartható élelmiszerfogyasztás : helyi és szezonális alapanyagok. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
Szegedi Tudományegyetem _ Fenntartható élelmiszerfogyasztás_ helyi és szezonális alapanyagok.pdf Letöltés (891kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Szegedi Egyetem Magazin |
Dátum: | 2020. május 06. |
Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
Kapcsolódó URL: | https://u-szeged.hu/sztemagazin/2020/fenntarthato |
Kulcsszavak: | Fenntartható élelmiszerfogyasztás, Zsótér Brigitta - egyetemi docens, Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet, Mérnöki Kar |
A feltöltés ideje: | 2020. máj. 07. 14:42 |
Utolsó módosítás: | 2020. máj. 07. 14:42 |
URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/54000 |
Tétel nézet |