Veszélyes a teljes kiőrlésű pékáru? : a búza mikotoxinszintje idén sok termőhelyen nagyon magas volt. In: AgrárUnió, (20) 12. pp. 22-23. (2019)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
10749718.pdf Letöltés (2MB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | AgrárUnió |
| Dátum: | 2019. december 17. |
| Kötet: | 20 |
| Szám: | 12 |
| Oldalak: | pp. 22-23 |
| Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
| Kapcsolódó URL: | https://www.agrarunio.hu/agrarunio-magazin/5576-agrarunio-2019-12-szam |
| Kulcsszavak: | Véha Antal - intézetvezető, Mérnöki Kar, Élelmiszermérnöki Intézet, Teljes kiőrlésű pékárugyártás, Interjú |
| A feltöltés ideje: | 2019. dec. 18. 09:36 |
| Utolsó módosítás: | 2019. dec. 18. 09:36 |
| URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/52469 |
![]() |
Tétel nézet |

