Gajzer Erzsébet: A sertésfajták húsminőségéről és a medvehagyma antibakteriális hatásáról az OTDK-n. In: SZTE Info. (2015)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szteinfo_2015_04_09__sertesfajtak.pdf Download (175kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | SZTE Info |
Date: | 2015. April 09. |
Collection: | University news archive |
Related URLs: | http://www.u-szeged.hu/sztehirek/2015-aprilis/sertesfajtak |
Uncontrolled Keywords: | Mérnöki Kar, Mezőgazdasági Kar, Országos Tudományos Diákköri Konferencia |
Date Deposited: | 2017. Dec. 14. 10:39 |
Last Modified: | 2018. Mar. 19. 11:19 |
URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/44063 |
Actions (login required)
View Item |