A sertésfajták húsminőségéről és a medvehagyma antibakteriális hatásáról az OTDK-n

Gajzer Erzsébet: A sertésfajták húsminőségéről és a medvehagyma antibakteriális hatásáról az OTDK-n. In: SZTE Info. (2015)

[thumbnail of szteinfo_2015_04_09__sertesfajtak.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szteinfo_2015_04_09__sertesfajtak.pdf

Download (175kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: SZTE Info
Date: 2015. April 09.
Collection: University news archive
Related URLs: http://www.u-szeged.hu/sztehirek/2015-aprilis/sertesfajtak
Uncontrolled Keywords: Mérnöki Kar, Mezőgazdasági Kar, Országos Tudományos Diákköri Konferencia
Date Deposited: 2017. Dec. 14. 10:39
Last Modified: 2018. Mar. 19. 11:19
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/44063

Actions (login required)

View Item View Item