A sertésfajták húsminőségéről és a medvehagyma antibakteriális hatásáról az OTDK-n

Gajzer Erzsébet: A sertésfajták húsminőségéről és a medvehagyma antibakteriális hatásáról az OTDK-n. In: SZTE Info. (2015)

[thumbnail of szteinfo_2015_04_09__sertesfajtak.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szteinfo_2015_04_09__sertesfajtak.pdf

Letöltés (175kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: SZTE Info
Dátum: 2015. április 09.
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Kapcsolódó URL: http://www.u-szeged.hu/sztehirek/2015-aprilis/sertesfajtak
Kulcsszavak: Mérnöki Kar, Mezőgazdasági Kar, Országos Tudományos Diákköri Konferencia
A feltöltés ideje: 2017. dec. 14. 10:39
Utolsó módosítás: 2018. már. 19. 11:19
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/44063
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet