Items where Author is " Csik Veronika"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 34.

Article

Csik Veronika: A felvételi toplistái : ezek voltak a legnépszerűbb szakok, képzési területek és egyetemek tavaly. In: Eduline.hu. (2023)

Csik Veronika: Angol nyelvű képzés és külföldi diploma itthonról? : ilyen lehetőségek közül válogathatnak a felvételizők. In: Eduline.hu. (2023)

Csik Veronika: Idén is nekifutnak az egyetemek a Z-szak elindításának, még külön tájékoztató is lesz. In: Eduline.hu. (2023)

Csik Veronika: Tarolnak a magyar egyetemek a nemzetközi rangsorokban, több tudományterületen is legjobbak között végeztek. In: Eduline.hu. (2022)

Csik Veronika and Szabó Fruzsina: Több tízezer egyetemista érzi majd meg a spórolást : van, ahol bezárnak a kollégiumok, máshol többhetes kényszerpihenő lesz. In: Eduline.hu. (2022)

Csik Veronika: Itt a teljes lista : megvan, hol kell és hol nem kell majd emelt szintű érettségi 2023-ban a felvételihez. In: Eduline.hu. (2022)

Csik Veronika: Hiába kampányoltak hónapokig az egyetemek, az egész országban 39 hallgató tanul majd az új tanárszakon. In: Eduline.hu. (2022)

Csik Veronika: Sok tanári szakpárt el sem tudnak indítani az egyetemek, olyan kevés volt a jelentkező. In: Eduline.hu. (2022)

Csik Veronika: Mikor kezdődik a tanítás az egyetemeken és a főiskolákon? : ilyen lesz a tanév rendje a felsőoktatásban. In: Eduline.hu. (2022)

Csik Veronika: Eltörölték őket : nincs több ügyintézési vagy utóvizsgadíj a Szegedi Tudományegyetemen. In: Eduline.hu. (2022)

Csik Veronika: A felvételi legnépszerűbb képzései: százezreket kell fizetni értük félévente, ha nem jön össze az államis hely. In: Eduline.hu. (2022)

Csik Veronika: Több magyar egyetem került fel a friss világrangsorra, az SZTE vezeti a hazai listát. In: Eduline.hu. (2022)

Csik Veronika: Volt olyan slágerszak egy éve, ahol elég volt a 280 pont, máshol 400 kellett : itt a lista. In: Eduline.hu. (2022)

Csik Veronika: 200 ezer forint alatt alig találni már egyetemi képzést : ennyit kell fizetni a legnépszerűbb szakokért. In: Eduline.hu. (2022)

Csik Veronika: Őszi szemeszter és vizsgaidőszak : itt vannak az idei év legfontosabb egyetemi dátumai. In: Eduline.hu. (2021)

Csik Veronika: Ezek az ország legjobb két tannyelvű gimnáziumai : tarolnak a vidéki intézmények. In: Eduline.hu. (2021)

Csik Veronika: Itt a legfrissebb rangsor: a debreceni, a Semmelweis és a szegedi egyetem is ott van a legjobbak között. In: Eduline.hu. (2021)

Csik Veronika: Indul az őszi félév : több helyen kötelező a maszkviseléssel és létszámkorlátokkal kezdődik az egyetem. In: Eduline.hu. (2021)

Csik Veronika: Az iskolákban maszk és lázmérés nélkül, az egyetemeken szigorúbb szabályokkal indul a tanév. In: Eduline.hu. (2021)

Csik Veronika: Nem kérhetnének védettségi igazolást a kollégiumok. In: Eduline.hu. (2021)

Csik Veronika and Szabó Fruzsina: Döntöttek : több egyetemen védettségi igazolvány nélkül nem lehet beköltözni a kollégiumba. In: Eduline.hu. (2021)

Csik Veronika: A járvány miatt lefújták a Szegedi Tudományegyetem össznépi gólyabuliját : az eredetileg szeptemberre tervezett összegyetemi fesztivál második éve marad el a járvány miatt. In: Eduline.hu. (2021)

Csik Veronika: Így készülnek a szeptemberre a legnagyobb egyetemek : itt vannak az aktuális szabályok. In: Eduline.hu. (2021)

Csik Veronika: Kötelező maszkviselés a beiratkozáson, online oktatás és létszámkorlátok : újabb egyetemi szabályok. In: Eduline.hu. (2021)

Csik Veronika: Szeptemberben kinyitnak a magyar egyetemek, de semmi sem lesz olyan, mint régen. In: Eduline.hu. (2021)

Csik Veronika: Ekkora különbségek is lehetnek az államilag támogatott és önköltséges képzések ponthatárai között. In: Eduline.hu. (2021)

Tóth Alexandra and Csik Veronika: Valahol 450, máshol "csak" 405 : mitől függ, hogy milyenek lesznek a ponthatárok? In: Eduline.hu. (2021)

Csik Veronika: Kilenc magyar egyetem került el a legfrissebb világrangsorra, de a javításhoz ennél jóval több kell. In: Eduline.hu. (2021)

Csik Veronika: Tíz magyar egyetem került fel a világ legjobbjai közé: friss szakterületi lista. In: Eduline.hu. (2021)

Csik Veronika: Nyolc magyar egyetem került a világ legjobb felsőoktatási intézményei közé. In: Eduline.hu. (2021)

Csik Veronika and Szabó Fruzsina: Csak Budapesten maradnak állami egyetemek : ilyen lesz a felsőoktatás térképe szeptembertől. In: Eduline.hu. (2021)

Csik Veronika: A tíz legnépszerűbb egyetem a 2021-es felvételin : nagy lesz a verseny az ösztöndíjas helyekért. In: Eduline.hu. (2021)

Csik Veronika: Friss nemzetközi rangsor : négy magyar egyetem került a legjobb 200-ba. In: Eduline.hu. (2021)

Csik Veronika: Friss nemzetközi egyetemi rangsor : itt van az összes magyar eredmény. In: Eduline.hu. (2021)

This list was generated on 2023. September 25. 08:31:16 CEST.