Tallózás Dátum szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerzők | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | F | G | H | I | J | K | M | P | R | S | Á
Találatok száma: 62.

A

Anderle, Ádám: Dr. Rozsnyai Jenő (1940--2000). Délmagyarország. p. 11. (2000)

B

Balog, Kriszta és Döbör, András: "Újfajta hallgatói mozgalom van kialakulóban" : beszélgetés Balog Krisztával, a Szegedi Tudományegyetem doktoranduszainak képviselőjével. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 2. p. 4. (2000)

Bartha, László: Kedves hallgatók! Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 7. pp. 2-3. (2000)

Benedek, György és Árvai, Mária: "Legjobb dolog az embernek egy könyvtárban élni" : beszélgetés dr. Benedek György tudományos rektorhelyettessel. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 5. pp. 1-3. (2000)

Benyik, György és Árvai, Mária: "Nem a nagy terveket kell szőni, hanem a mai napot megoldani" : beszélgetés dr. Benyik György professzorral. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 6. pp. 1-3. (2000)

Bolgár, Zsolt: Bemutatkozik az SZTE országos ismertségű diákszervezete. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 7. p. 26. (2000)

Bor, Zsolt és Árvai, Mária: „A sors végülis a fizika felé fordított, de nem bántam meg" : beszélgetés dr. Bor Zsolt professzorral. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 8. pp. 1-5. (2000)

C

Csiszler, Róbert és Pál, Imre: Száz fekvőtámasz : beszélgetés Csiszler Róberttel bajnokesélyes tekézővel, az SZTE végzős hallgatójával. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 3. p. 8. (2000)

Csákány, Béla: A második triumvirátus. Triptichon alulnézetben. Szeged. pp. 20-33. (2000)

Czúcz, Ottó és Árvai, Mária: „Az embernek kötelessége a tudása legjavával előremozdítani azt, hogy az Universitas még jobb hírű legyen." : beszélgetés dr. Czúcz Ottó alkotmánybíróval, egyetemi tanárral. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 7. pp. 14-15. (2000)

F

Farkas, Attila és Döbör, András: Érdekképviselet és integrálódás : interjú Farkas Attilával, az SZTE ÁOK HÖK elnökével. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 9. pp. 2-3. (2000)

Farkas, Beáta és Árvai, Mária: „Egy nővel a férfi kollegák előzékenyebbek, kedvesebbek, úgyhogy én pompásan érzem magam" : beszélgetés Farkas Beátával, a Gazdaságtudományi Kar dékánjával. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 10. pp. 1-5. (2000)

Fekete, Csaba és Döbör, András: "Szolgáltatásaink színvonala és minősége állandó kell hogy legyen" : interjú Fekete Csabával, az Egyetemi Hallgatói Szolgáltató Iroda vezetőjével. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 6. p. 5. (2000)

Forrai, Kornélia és Jancsák, Csaba és Mac, és Imm, : Egyetemisták és főiskolások őrizték a megrongált Aba Nóvák freskót : [beszélgetés Forrai Kornéliával és Jancsák Csabával]. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 7. pp. 6-7. (2000)

G

G., B. és Tóth, Sándor László: [Tóth Sándor László]: A mezőkeresztesi csata és a tizenöt éves háború. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 6. p. 8. (2000)

Galambos, Gábor és Árvai, Mária: „Magyarországon érzem legjobban magam, s ez nem valami «firle-francos» hazafiasság" : Galambos Gáborral, a SZTE Stratégiai Bizottságának frissen megválasztott elnökével beszélgetettünk [!beszélgettünk]. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 3. pp. 1-6. (2000)

Gyémánt, Iván Károly: Az élet erősebb. Bay Zoltán, a humanista tudós. Szeged. pp. 24-26. (2000)

Görög, Zsolt: Diákhitellel a költségtérítés ellen : nem támogatják a második diplomát! Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 1. p. 5. (2000)

Görög, Zsolt: Eltérő követelmények a szegedi egyetem karain : nyelvvizsga-körkép a Szegedi Tudományegyetemen. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 5. p. 5. (2000)

Görög, Zsolt: Fénymásolni szabad, de mértékkel! : avagy mikor sérthetünk szerzői jogokat? Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 10. p. 6. (2000)

Görög, Zsolt: Harmadára csökkent a jegyzettámogatás! : drágulnak-e az egyetemi- főiskolai tankönyvek? Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 8. p. 6. (2000)

Görög, Zsolt: Késnek a nyelwizsga-bizonyítványok! : az akkreditáció meghosszabbította az eljárást. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 7. p. 18. (2000)

Görög, Zsolt: Növekszik a felvehető hallgatók száma! : kiéleződik a felvételizőkért folytatott versengés. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 2. p. 5. (2000)

Görög, Zsolt: Szegedi menza körkép : avagy hol eszünk ezután? Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 9. p. 6. (2000)

Görög, Zsolt: Szeptembertől a minőséget is figyelembe veszik a képzési normatíva szétosztásakor! : a Szegedi Tudományegyetem első, a vidéki felsőoktatási intézmények közül. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 4. p. 6. (2000)

Görög, Zsolt: Uvé körkép a Szegedi Tudományegyetemen. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 6. p. 6. (2000)

Görög, Zsolt: Ösztöndíjak, támogatások, meg ilyesmi : amit minden hallgatónak tudni érdemes! Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 7. pp. 16-17. (2000)

Görög, Zsolt és Mader, Béla: Nyugat-európai színvonalú könyvtár épül az Ady téren! : másfélmillió kötet egy helyen. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 7. pp. 24-25. (2000)

H

Hadlaczky, Gyula és Árvai, Mária: "Nincsen egyetlen egy olyan új felismerés sem, amit ne lehetne rossz célra felhasználni" : beszélgetés dr. Hadlaczky Gyula professzorral. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 9. pp. 1-5. (2000)

Haskó, Imre: Regionális vezetőképző diákszervezeteknek. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 5. p. 7. (2000)

Homoki Nagy, Mária és Árvai, Mária: "Szeretem az embereket meghallgatni" : beszélgetés dr. Homoki Nagy Mária rektorhelyettes asszonnyal. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 4. pp. 1-3. (2000)

I

Imm-Mac-Csab, : Megkérdeztük... Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 2. p. 8. (2000)

J

Jancsák, Csaba és Döbör, András: „...hogy a meghatározott hallgatók legalább 25%-a részesüljön belőle" : -a lakhatási támogatás kérdései. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 4. pp. 4-5. (2000)

Jancsák, Csaba és dada, : A szellemi háttér motiváljon : beszélgetés Jancsák Csabával, a HÖOK elnökjelöltjével. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 8. p. 3. (2000)

Juronics, Tamás és Árvai, Mária: "Elég erősen fogunk harcolni azért, hogy ne kelljen elmennünk". Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 7. pp. 20-22. (2000)

K

Kapa, Mátyás és Gajda, Tibor és Princzinger, Péter: Sajtóközlemény. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 10. p. 7. (2000)

Kecskeméti, Éva és Döbör, András: "Sok munkánk van, de szeretjük csinálni" : interjú Kecskeméti Évával, az SZTE GYTK HÖK elnökével. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 10. pp. 2-3. (2000)

Kléger, Viktor és Döbör, András: "Az integráció nem más, mint jogalkotói válasz" : beszélgetés Kléger Viktorral, az SZTE Állam és Jogtudományi Kar HÖK elnökével. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 3. p. 4. (2000)

Kocsi, Ilona és Görög, Zsolt: "Kell egy fórum az egyetemistáknak" : beszélgetés Kocsi Ilonával, a Magyar Hírlap főszerkesztőjével. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 3. p. 7. (2000)

Kristó, Gyula és Makk, Ferenc: Az ezredik év Európája : két szerkesztő az Európa és Magyarország Szent István korában című könyvről. Szeged. pp. 12-14. (2000)

Kristó, Gyula és Árvai, Mária: "A világban mindig volt egy megújulási készség, és ezt mindig a fiatalok hozták" : beszélgetés dr. Kristó Gyulával, a Szegedi Tudományegyetem középkorász professzorával. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 7. pp. 8-13. (2000)

M

Mac, : '56-ra emlékeztünk. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 9. p. 7. (2000)

Mac, : Művelődés, kultúra, sportélet. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 8. p. 7. (2000)

Mac, és Dér, Terézia és Nótári, Tamás: Régi bölcsek kincsei : új Belvedere kiadvány a könyvespolcokon. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 1. p. 8. (2000)

Mac, és Tamás, Szent, Aqu és Benyik, György és Lázár, István Dávid: Catena Aurea : megjelent Benyik György és Lázár István Dávid új közös könyve. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 4. p. 8. (2000)

Mac, és Érszegi, Géza és Besenyei, Lajos és Pedrazza Gorlero, Maurizio: Aranybulla - három nyelven. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 5. p. 8. (2000)

Markus, Jozef és Horváth, Ádám: Beszélgetés Jozef Markussal a Szlovák Köztársaság magyar nagykövetével. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 1. p. 3. (2000)

Márton, Imre és Hősember, : "Megértettem, hogy nagyon fontos a pontos, gyors és sokrétű információ-szolgáltatás" : beszélgetés Márton Imrével, az EHÖK irodavezetőjével. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 6. p. 4. (2000)

Mészáros, Rezső: Köszöntő. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 7. pp. 4-5. (2000)

P

Petri, Annamária és Döbör, András: „Céljaimban a HÖK iroda egy olyan bázis, amely teret ad az alulról jövő hallgatói kezdeményezéseknek" : Petri Annamáriával, az SZTE Egészségügyi Főiskolai Kar új HÖK-elnökével beszélgettünk. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 5. p. 4. (2000)

Poór, Ágnes és Döbör, András: Megfelelő informálás : interjú Poór Ágnessel, a Konzervatórium HÖK elnökével. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 8. p. 2. (2000)

Péter, László: Az én '56-om. Délmagyarország. (2000)

Péter, László: Az én '56-om. Délmagyarország. (2000)

Pónya, Béla és Döbör, András: "A SZÉF név védjegy " : interjú Pónya Bélával, a Szegedi Élelmiszeripari Főiskola HÖK elnökével. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 1. p. 4. (2000)

R

Ruszoly, József: Hencz Aurél halálára. Délmagyarország. p. 7. (2000)

Rónay, Zoltán és Árvai, Mária: "Vannak olyan hangok, amelyeket szeretek hallani". Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 1. pp. 1-7. (2000)

S

Seres, László és Döbör, András: "Az Egyetem hallgatói elitjének szakmailag kiemelkedő csoportja lett a nyertes". Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 4. p. 7. (2000)

Szabó, Gábor és Árvai, Mária: "Ha nem lennének hallgatók, szedhetnénk a sátorfánkat" : [beszélgetés Szabó Gáborral]. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 2. pp. 1-7. (2000)

Szabó, Imre és Pál, Imre: Főtitkár - pecabottal : interjú dr. Szabó Imrével, az SZTE főtitkárával, a Magyar Horgászszövetség elnökével. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 9. p. 8. (2000)

Szabó, József: Búcsú Nyíri Antaltól. Délmagyarország. p. 6. (2000)

Szakács, Imre és Pál, Imre: A foci soha nem lesz nullszaldós üzlet" : interjú dr. Szakács Imrével az ISM politikai államtitkárával. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 6. p. 7. (2000)

Á

ÁP, : Eszünk-iszunk, temetőt renoválunk. Egyetem : a szegedi felsőoktatás információs háttérmagazinja, (2) 3. p. 5. (2000)

A lista elkészítésének dátuma 2019. January 21. 09:44:32 CET.