Tallózás Dátum szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerzők | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | J | L | M | P | S | T
Találatok száma: 11.

A

Ascher, Oszkár: Beszédművészet. A szinpad [!színpad] : szinháztudományi [!színháztudományi] szemle : a Magyar Szinháztudományi [!Színháztudományi] és Szinpadművészeti [!Színpadművészeti] Társaság hivatalos lapja, (3). pp. 56-64. (1937)

B

Bálint, Lajos: Szabadtér és szinpad [!színpad]. A szinpad [!színpad] : szinháztudományi [!színháztudományi] szemle : a Magyar Szinháztudományi [!Színháztudományi] és Szinpadművészeti [!Színpadművészeti] Társaság hivatalos lapja, (3). pp. 34-37. (1937)

C

Csekey, István: Kiss Albert emlékezete. Délmagyarország. (1937)

Csekey, István: A Nobel-díj és magyar nyertesei. Délmagyarország. (1937)

J

Janovics, Jenő: A Szegedi Szabadtéri Játékok jövője. A szinpad [!színpad] : szinháztudományi [!színháztudományi] szemle : a Magyar Szinháztudományi [!Színháztudományi] és Szinpadművészeti [!Színpadművészeti] Társaság hivatalos lapja, (3). pp. 27-30. (1937)

L

Lugosi, Döme: A Szegedi Szabadtéri Játékok története. A szinpad [!színpad] : szinháztudományi [!színháztudományi] szemle : a Magyar Szinháztudományi [!Színháztudományi] és Szinpadművészeti [!Színpadművészeti] Társaság hivatalos lapja, (3). pp. 1-27. (1937)

M

Mohácsi, Jenő: Az Ember tragédiája Hamburgban. A szinpad [!színpad] : szinháztudományi [!színháztudományi] szemle : a Magyar Szinháztudományi [!Színháztudományi] és Szinpadművészeti [!Színpadművészeti] Társaság hivatalos lapja, (3). pp. 43-46. (1937)

P

Pünkösti, Andor: Valóságos tér, szimbolikus játék. A szinpad [!színpad] : szinháztudományi [!színháztudományi] szemle : a Magyar Szinháztudományi [!Színháztudományi] és Szinpadművészeti [!Színpadművészeti] Társaság hivatalos lapja, (3). pp. 40-43. (1937)

S

Szentpál, Olga és Rabinovszky, Márius: Szabadtéri szinjáték [!színjáték] és táncmozgás. A szinpad [!színpad] : szinháztudományi [!színháztudományi] szemle : a Magyar Szinháztudományi [!Színháztudományi] és Szinpadművészeti [!Színpadművészeti] Társaság hivatalos lapja, (3). pp. 37-40. (1937)

T

Tolnay, Pál: A szinpadi [!színpadi] üzem gazdaságossága. A szinpad [!színpad] : szinháztudományi [!színháztudományi] szemle : a Magyar Szinháztudományi [!Színháztudományi] és Szinpadművészeti [!Színpadművészeti] Társaság hivatalos lapja, (3). pp. 46-56. (1937)

Tonelli, Sándor: A Szegedi Szabadtéri Játékok gazdasági jelentősége. A szinpad [!színpad] : szinháztudományi [!színháztudományi] szemle : a Magyar Szinháztudományi [!Színháztudományi] és Szinpadművészeti [!Színpadművészeti] Társaság hivatalos lapja, (3). pp. 31-34. (1937)

A lista elkészítésének dátuma 2019. January 23. 07:45:45 CET.