Szegeder.hu című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: csoportosítás nélkül | Kötet | Szám
Találatok száma: 169.

Sikeres volt az országos véradási kampány, az SZTE-s hallgatók adták a legtöbb vért. In: Szegeder.hu. (2023)

Ázsiai hun temetőket tárnak fel Kínában a szegedi egyetem kutatói. In: Szegeder.hu. (2023)

Balogh Gergő: Egy szegedi professzor szerint 10 százalék fölött lenne az infláció, ha a KSH nem vált módszertant. In: Szegeder.hu. (2023)

Balogh Gergő: Elhunyt Kovács Gábor professzor, a szegedi szívsebészet megalapítója. In: Szegeder.hu. (2023)

Balogh Gergő: Farkas Bertalan is előad majd a XXXII. SZTE Szabadegyetemen. In: Szegeder.hu. (2023)

Balogh Gergő: Július elsejével a deszki tüdőszanatórium és a szentesi kórház is az SZTE-hez került. In: Szegeder.hu. (2023)

Balogh Gergő: Nagyot esett a Radnóti az országos középiskolai rangsorban. In: Szegeder.hu. (2023)

Balogh Gergő: Romsics Ignác könyvéről beszél, Beck Zoli szerző estet tart majd a szerdán induló Magyar Könyvkiadók Napján a bölcsészkaron. In: Szegeder.hu. (2023)

Balogh Gergő: Sok a lehetőség az MI-ben az egyetemeknek is, csak az oktatási rendszer győzze tartani a lépést. In: Szegeder.hu. (2023)

Balogh Gergő: Tizenkettő felvételi nélküli alapozó képzést hirdetett meg az SZTE. In: Szegeder.hu. (2023)

Balogh Gergő: Táplálékkiegészítők mellékhatásait gyűjtő honlap indult az SZTE professzorának koordinálásával. In: Szegeder.hu. (2023)

Balogh Gergő: Vásárhelyi tudósról kapta a nevét az SZTE 9 milliárdból kialakított új képzési központja. In: Szegeder.hu. (2023)

Balogh Gergő: Újraélesztési rekordkísérletre készül az SZTE a Pick Arénában. In: Szegeder.hu. (2023)

Bába Csanád: Az emberek ne a tömegközlekedést hagyják ott az e-rollerekért, hanem az autót. In: Szegeder.hu. (2023)

Bába Csanád: Az önkormányzatnak ingyen kellene átadnia több ingatlant az SZTE számára, Szabó Sándor módosító javaslatot adott be a parlamentben. In: Szegeder.hu. (2023)

Bába Csanád: Erre a nyárra is ingyenes kulturális programokkal készül a Wagner Udvar. In: Szegeder.hu. (2023)

Bába Csanád: Európában is egyedülálló módszerrel zajlik a betegek rehabilitációja az SZTE-n. In: Szegeder.hu. (2023)

Bába Csanád: Ex-jegybankelnök az akkugyárakról: ez az egész már megbukott, de még nincs bevallva. In: Szegeder.hu. (2023)

Bába Csanád: Hvg: A NER-hez sok szálon kötődő család tagja kapta meg a JATE klub üzemeltetési jogát. In: Szegeder.hu. (2023)

Bába Csanád: Ismét az SZTE lett a legjobb hazai egyetem a nívós világranglistán. In: Szegeder.hu. (2023)

Bába Csanád: Karikó Katalin Szegedre látogat, a Dugonics téren találkozhatunk vele. In: Szegeder.hu. (2023)

Bába Csanád: Karikó Katalin és Tom Hanks ölelkezve fogadta a Harvard díszdoktori címét. In: Szegeder.hu. (2023)

Bába Csanád: Professzor Dr. Vécsei László lett Szeged díszpolgára 2023-ban. In: Szegeder.hu. (2023)

Bába Csanád: Roskó Gábor Munkácsy-díjas képzőművész kiállítása nyílik meg a Rajztanszéken : [rövid hír]. In: Szegeder.hu. (2023)

Halmai Dávid: Ingerszegény, nyugodt élet, amire nem mindenki vágyik : ezért hagyják el Szegedet és a térséget a fiatalok? In: Szegeder.hu. (2023)

Halmai Dávid: Szegeden már az utcán is szembejön az óriás ázsiai imádkozó sáska. In: Szegeder.hu. (2023)

Koller Hanna: Karikó Katalin: négyes átlagom volt az iskolában, miközben a fél osztály kitűnő volt. In: Szegeder.hu. (2023)

Koller Hanna: "Nem úgy mentem el, hogy nem jövök vissza" : Karikó Katalin Szegeden. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: 800 millióból fejlesztik az onkológiai ellátást az SZTE-n, hogy csökkenjen a daganatos betegségek okozta halálozás. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Akár 150 ezer forintos ösztöndíjat is kaphatnak az SZTE-t elsőként megjelölő középiskolások. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Akár az ELTE-t is beelőzheti az SZTE Karikó Katalin Nobel-díja révén. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Akár egyetlen sejt vizsgálatára is alkalmas, negyvenmilliós géppel bővült a szegedi kutatóközpont műszerparkja. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Akár jövőbeni földrengések valószínűségének meghatározását is segíthetik az SZTE műholdas kutatásai. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Arany János egykori tanárkollégájának földrajztankönyvét is digitalizálta az SZTE könyvtára. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Az Európai Bizottság pontosított: továbbra is pályázhat az SZTE uniós pénzekre, csak nem kapja meg azt. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Az SZTE a fenntartója, ezért elesik a támogatástól az EU szegedi információs irodája. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Az SZTE a harmadik legnépszerűbb egyetem, sokkal többen felvételiztek az új rendszerben. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Az SZTE lett a legzöldebb hazai egyetem a brit QS nemzetközi rangsorán. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Az SZTE pontkalkulátort készített, hogy a szabályok változását a felvételizők is tudják követni. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Az SZTE-hez fordultak doktori ösztöndíjemelésért a momentumosok, miután a parlament lesöpörte javaslatukat. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Az SZTE-hez kerül a szentesi kórház, valószínűleg a januárban bezárt szülészetet mentenék meg ezzel. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Az uniónak panaszkodik 21 egyetemi rektor arról, hogy az EU miatt nem kapnak forrásokat. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Az őskorból, a honfoglalás időszakából és a kunokhoz köthető leletekből nyílik régészeti kiállítás Hódmezővásárhelyen. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: A Dél-Alföldön megtöbbszöröződik a trópusi éjszakák és a forró napok száma a jövőben az SZTE klímakutatói szerint. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Egy év csúszással adták át a modern gyermekpszichiátriai centrumot. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Egymilliárdból újult meg két gyakorlóiskola, az egykori Ságvári robotikai labort is kapott. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Elhunyt Csapó Benő egyetemi tanár, Szeged díszpolgára. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Elhunyt Dávid Katalin művészettörténész, akit szegedi zsidómentő tevékenységéért II. János Pál pápa is kitüntetett. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Elon Musk rakétája viszi majd a világűrbe az SZTE legújabb kísérletét. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Először hirdet kritikaírói pályázatot a szegedi Zsigmond Vilmos nemzetközi filmfesztivál. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Európában is egyedülálló módon, otthonukban támogatnák a szív- és cukorbetegeket Szegeden. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Felmérés : pályakezdőként az SZTE volt hallgatói várják el a legalacsonyabb induló fizetést. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Felújították az SZTE terhesdiagnosztikai és várandósgondozó központját, melyet az egyetem visszaszervezett. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Fendler Judit szerint országosan egyedülálló modell jött létre a deszki tüdőszanatórium átvételével. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Ferenc pápa fogadta Karikó Katalint és családját egy Vatikánban tartott tudományos konferenciát követően. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Freund Tamás: Szeged és az SZTE méltó helyszíne a magyar tudomány ünnepének. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Fényfestés, Karikó Katalin és ötvenéves JATE Klub : kezdődik az SZTE őszi kulturális fesztiválja. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: A Goodwill Pharma kapta idén az Alma Mater-díjat az SZTE Karriernapján, melyen minden eddiginél több cég jelent meg. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Gulyás Gergely bejelentette, hogy Lantos Csaba távozik az SZTE kuratóriumából, de Lázár János is lemondott. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Gépi tanulási modellek kutatásában és fejlesztésében vesz részt az SZTE, egy szoftverhibák javítását segítő megoldáson dolgoznak. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Halász Noémi: elértük, hogy az SZTE foglalkozzon a doktoranduszhallgatók megélhetésével. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Hollywoodi sztárok között vette át a "tudomány Oscar-díját" Karikó Katalin, aki Edward Nortonnal is találkozott. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Hotelt is igazgat az SZTE 74 éves gólyája. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Háromszáz millióból modernizálták a gyomor- és vastagbéltükrözést a belgyógyászati klinikán. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Hét kisbuszt adományoztak a Szegedi Tudományegyetemnek. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Idén a felsőoktatásban is változások lesznek, nehezebb lesz kibukni az egyetemekről. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Idén is megrendezi a rovarfogó növények napját az SZTE füvészkertje. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Idén is új szakokat indít az SZTE, egészségügyi menedzserek mellett táplálkozástudományi szakemberek is lehetünk. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Ismét egy olyan díjat ítéltek oda Karikó Katalinnak, ami a Nobel-díj előjele lehet. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Jön a szegedi egyetemi tavasz, melyen Petőfi Sándor születésének kétszázadik évfordulójáról is megemlékeznek. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Kanada nagykövetsége nyitotta meg az '56-os menekültek befogadásáról szóló kiállítást Szegeden. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Karikó Katalin a Bloombergnek nyilatkozott a rák elleni vakcina biztató eredményeiről. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Karikó Katalin még az amerikai Feltaláló Hírességek Csarnokába is bekerült. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Kijárta a Momentum, negyvenezer forinttal emelik a doktoranduszhallgatók ösztöndíját szeptembertől. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Kilencven ország diákjai jönnek Szegedre, a nyár végi nemzetközi informatikai diákolimpiára. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Kutató-fejlesztő laboratóriumot hozott létre a Resysten a szegedi Science Parkban. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Két helyet is hátrébb csúszott a Szegedi Tudományegyetem az idei HVG-rangsoron. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Közel 300 millióból fejleszt az SZTE, 211 millióért endoszkópos műszereket vettek és ambulanciákat alakítanak ki. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Közel 73 millióval drágult a Tóth Péter-ház felújítása, mert hibákat találtak a bontás során. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Közel negyven állami gondozott gyerek kapott ösztöndíjat, hogy egyetemre járhassanak. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Közösen épít Karikó-gyűjteményt az SZTE és a budapesti Országos Széchényi Könyvtár. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Lemondott Róth Márton Csongrád-Csanád vármegyei főispán. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Lila lesz pénteken a Dóm és az SZTE rektori épülete. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Látogatási tilalmat rendeltek el csütörtöktől a szegedi klinikán. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Megalakult a Magyar Művészeti Akadémia szegedi munkacsoportja, Vesmás Péter építészt választották elnöknek. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Megduplázta fertőzésveszélyes hulladékot előkezelő kapacitását az SZTE, csütörtökön adták át az új gépet. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Megduplázták a szegedi méhlegelők számát, most ezek hatásait vizsgáló kutatási program is indult. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Megnyerték az SZTE Gyakorló alsós diákjai az európai robotikai versenyt. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Megnyílik a látogatók előtt a szegedi lézeres kutatóintézet pénteken. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Megtartotta Nobel-előadását Karikó Katalin Stockholmban. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Megállapodott az ATEV fehérjefeldolgozó és az SZTE, új munkahelyeket és fenntarthatóbb környezetet teremtenének. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Michael Kaschke professzor, a Zeiss korábbi elnöke az SZTE-n és a lézerközpontban tartott előadást a napokban. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Minden eddiginél nagyobb a kórházak tartozásállománya, a beszállítók már elmentek a falig. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: "Miért érdemes olvasni Netflixezés helyett?" : erről tart előadást Szabados Ágnes Szegeden hétfőn. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Momentum: az SZTE-n 31 unió által támogatott kutatás folyik 3,5 milliárd forint értékben. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Már jelentkezhetnek a cégek az SZTE állásbörzéjére. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Már tavaly át kellett volna adni a gyermekpszichiátria új szárnyát : valamiért nem halad az építkezés. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Még zajlik az Erasmus az SZTE-n: a legtöbben Spanyolországból, Franciaországból és Törökországból érkeztek Szegedre. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: A Mészáros Csoport bükkábrányi energiaparkjában kísérletezik az SZTE egy hidrogéntermelő napelemparkkal. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Mészáros Lőrinc egykori jobbkeze, a 4iG elnöke lett az SZTE kuratóriumának új tagja. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Navracsics szerint Szeged és a lézerközpont lehet egész Dél-Magyarország egyik kitörési pontja. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Nemzetközi kutatási konzorcium vette át a szegedi és prágai lézerközpontokat. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Nemzetközileg is elismerték a szegedi orvosképzést. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Nettó 5,5 milliárd forintból épülhet meg a Science Park menő látogatóközpontja. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Neutronokat keltettek órákon át a lézerközpontban szegedi kutatók. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Népszava: azért késik a Rheinmetall szegedi bejelentése, mert nem akadt hozzá magasrangú kormányzati politikus. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Plakátokon mutatják be szerdán a 2077-es cyberpunk Szegedet a rajztanszék hallgatói. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Rákkutatási eredményeikért Karikó Katalinék kapták az idei Meyenburg-díjat. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Részecskegyorsítási módszereket is fejlesztettek kutatók a szegedi lézerközpont berendezéseivel. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Saját egyetemi kurzust tervez Szegeden Karikó Katalin, más tudósokat is hívna. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Szabadkán is indít képzést a Szegedi Tudományegyetem pedagógusképző kara. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Szabó Gábor szerint az SZTE maga fizetné az Erasmus-ösztöndíjakat, ha az EU megvonja a támogatásokat. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Szegeden gyártanák a „zöld” téglát, mely a tüzelésből származó káros anyagokat ártalmatlanítja. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Szegeden szűrték ki a hazánkban elsőként génterápiával kezelt SMA-s csecsemőt. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Szegeden tartják a nagy presztízsű informatikai diákolimpiát, a Pick Arénában tartották az előkészítő találkozót. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Szegedi Momentum: Állja az SZTE alapítványa a kutatók és a hallgatók kieső költségeit! In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Szegedi kutatók arra jutottak, hogy az egerek is rendeznek kocsmai verekedést. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Szegediek lettek a Móra-múzeum Kína-kiállításának ötvenezredik látogatói. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Szegedre jön Bruce Beutler Nobel-díjas amerikai immunológus, tehetséges fiataloknak tart majd előadást. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Szeptembertől nyitják újra a szülészetet a szentesi kórházban, miután az SZTE átvette az intézményt. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Szerdán startol az SZTE szabadegyeteme, a párkapcsolatoktól az úszó polimergyöngyökig mindenről szó lesz. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Sztárként ünnepelték Karikó Katalint a Dugonics téren. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Süketen született gyerekeken is segít az implantátum, amely fejlesztésében az SZTE is részt vesz. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Terahertzes lézerimpulzusokkal kapcsolódott be a lézerközpont az SZTE és az SZBK fotoszintézis-kutatásába. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Termőfölddé tehetik a dubai sivatagot az SZTE-n folyó kutatások eredményei. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Tonnaszámra vásárolná a szegedi kóser uborkát Izrael, miután Róna Tamás főrabbi az SZTE-n kóser kertkultúrát oktat. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Trópusi orchideák virágzását nézhetjük szombaton a szegedi füvészkertben. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Télen jobb a levegő a közutak mellett, mint a beépített területeken az SZTE kutatóinak mérése szerint. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Több mint 5,4 milliárd forintból kutatta az SZTE, hogyan hozzanak fel több kőolajat a meglévő kutakból. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Több mint húszezer egyetemet vizsgáltak meg, az SZTE a legjobb 3,5%-ban szerepel. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Több év után csütörtökön újranyit a JATE, de nem egyszerű szórakozóhelyként. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Utoljára akkor járt erre a most látható üstökös, amikor a Duna még Szeged felé folyt. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Virágzik a japán cseresznyefa, hanamira hív az SZTE füvészkertje. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: A debreceni Modemmel együttműködve folytatódik a design- és művészeti menedzsmentképzés az SZTE-n. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: A depresszió enyhítésére találtak lehetséges gyógymódot az SZTE kutatói japán és amerikai egyetemekkel közösen. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Úgy tűnik, mégis megépülhet a tavaly leállított kompetenciaközpont a Science Parkban. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: A hagyományos japán ünnep, a momiji alkalmából vár a szegedi füvészkert szombaton. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: A hangulatmérés szerint elégedetlenek egyes egyetemisták az SZTE vezetőségével. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Újabb 880 gólyát vett fel az SZTE a pótfelvételivel. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: A legrosszabb húsz között szerepel a szegedi klinika a kórházi fertőzések ranglistáján. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: A levegő- és víztisztítás továbbfejlesztésén fáradoznak szegedi kutatók. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Álhírfelismerő-rendszer kialakításán dolgoznak az SZTE nyelvészkutatói és informatikusai. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: A minisztérium szerint „diszkriminatív” az Erasmus+ programjaiból való kizárás, nem fogadják el a döntést. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: A neveléstudomány hazai tekintélyét, a 70 éves Csapó Benőt köszöntötte Botka László a városházán. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: A párizsi Pasteur Intézettel kötött partnerségi megállapodást a Szegedi Tudományegyetem. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: A rokonsági kapcsolatok azonosítására fejlesztettek új módszert szegedi kutatók. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: A színház társulatának többsége továbbra is Barnák Lászlót szeretné az intézmény élén látni. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Öt kisbagoly kelt ki az SZTE pedagógusképző kar épületének udvarán. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Átadták Szegeden a 4 milliárdos Fehér-tói alállomást, mely a Science Parkot is ellátja majd villamos energiával. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Átfestették Karikó Katalin budapesti tűzfalon lévő arcképét. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: Ötszázezres ösztöndíjat osztottak az SZTE-n pedagógusképzést első helyen megjelölő diákoknak. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: A táplálékkiegészítők és gyógyszerek együttes szedésének hatását vizsgálták szegedi kutatók. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: A történelmi képregények lesznek a főszerepben az idei szegedi képregényfesztiválon. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel: A világon még nem használt eljárással mentettek meg Szegeden egy 8 hónapos külföldi kislányt. In: Szegeder.hu. (2023)

Legény Dániel és Szűcs Dániel: Tavasz Tower : kenyérgyári betontoronyból épül a város legújabb egyetemi kollégiuma. In: Szegeder.hu. (2023)

Szendrei Márk: Az orosz-ukrán háború kapcsán tartott előadást az SZTE-n Claire Legras francia nagykövet. In: Szegeder.hu. (2023)

Szendrei Márk: Nyitott hasfallal született kisfiút mentettek meg a gyermekklinikán Amulya Saxena világhírű gyermeksebész segítségével. In: Szegeder.hu. (2023)

Szendrei Márk: Purjesz Béla nevét kapta a vadonatúj infektológiai klinika, melyet csütörtökön adtak át. In: Szegeder.hu. (2023)

Szűcs Dániel: 10 ezer új hallgató az SZTE-n, minden tizedik külföldi. In: Szegeder.hu. (2023)

Szűcs Dániel: Az egyetemi tanévnyitón jelentette be a miniszter a milliárdos támogatást. In: Szegeder.hu. (2023)

Szűcs Dániel: Botka: az SZTE nem néhány élethossziglan kinevezett fideszes kurátor tulajdona. In: Szegeder.hu. (2023)

Szűcs Dániel: Karikó- és Szent-Györgyi-falfestményt készítenek a 17 emeletes toronyházra. In: Szegeder.hu. (2023)

Szűcs Dániel: Minden ötödik lakás üresen áll Szegeden. Miért? In: Szegeder.hu. (2023)

Szűcs Dániel: Szegedi orvost szavaztak a MOK élére. In: Szegeder.hu. (2023)

Szűcs Dániel: Szépen alakul az egykori sebészeti klinika felújítása, kék–szürke lesz a 97 éves épület. In: Szegeder.hu. (2023)

Szűcs Dániel: Így kell felújítani egy százéves klinikaépületet. In: Szegeder.hu. (2023)

Szűcs Dániel: A szegedi egyetemen 20 többletpontot ér az MCC. In: Szegeder.hu. (2023)

Szűcs Dániel: Ösztöndíjprogram egyetemistáknak a Szegedernél. In: Szegeder.hu. (2023)

Szűcs Dániel: Ötmilliárd forint a szegedi kórházadósság. In: Szegeder.hu. (2023)

A lista elkészítésének dátuma 2024. June 7. 02:21:02 CEST.