Items where Author is "Lévay, Gizella"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 57.

Article

Lévay, Gizella: Az SZTE neurológusa, dr. Zádori Dénes kapta idén az országos Szent-Györgyi Albert orvosi díj különdíját. In: SZTE Info. (2020)

Lévay, Gizella: Buresch Györgyi, a SZTE SBO ápolónője a maszkhasználatot tagadóknak üzeni: nincs más dolguk, csak védekezni! In: SZTE Info. (2020)

Lévay, Gizella: A depressziós gyermekek öngyilkos hajlamát is vizsgálta a gyermekpszichiátriai kutatócsoport. In: SZTE Info. (2020)

Lévay, Gizella: A SZTE transzplantációs sebésze megmutatta főzőtudományát a Konyhafőnök legújabb műsorában. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

Lévay, Gizella: A betegbiztonságot erősítik az új, emelt komfortfokozatú betegágyak az SZTE-n. In: SZTE Info. (2020)

Lévay, Gizella: A Szeged Első Lions Club új orvos-elnöke várja az egyetemistákat a jószolgálati munkára. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

Lévay, Gizella: Az SZTE klinikáin az automatizált gyógyszeradagoló berendezések biztosítják a betegbiztonságot és a racionális gyógyszerfelhasználást. In: SZTE Info. (2020)

Lévay, Gizella: Az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöke szerint a Semmelweis-napon van okunk az ünneplésre. In: SZTE Info. (2020)

Lévay, Gizella: Az SZTE Konfuciusz Intézet igazgatója szerint a közösségért felelősséget vállaló kelet-ázsiai gondolkodásmód segített Magyarországon is a járványhelyzet sikeres kezelésében. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

Lévay, Gizella: A sugárkezelés hatékonyságát növeli az SZTE és a GE Healthcare Magyarország Kft. fejlesztése. In: SZTE Info. (2020)

Lévay, Gizella: Az SZTE újklinikai tömbjének alagsorában elkészültek a modern és biztonságos szakdolgozói öltözők. In: SZTE Info. (2020)

Lévay, Gizella: 16 év után szabadon : saját kezébe vette az SZTE a radiológiai és nukleáris képalkotó szolgáltatásokat. In: SZTE Info. (2020)

Lévay, Gizella: Baktérium és vírusölő fotokatalikus bevonat ipari alapanyagaként hasznosult az SZTE fejlesztése. In: SZTE Info. (2020)

Lévay, Gizella: Áttörést várnak a szegedi klinikán az új fejlesztésű mély agyi stimulációs implantátum alkalmazásától. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

Lévay, Gizella: Járványhelyzetben figyelünk az ápolókra és a szülésznőkre. In: SZTE Info. (2020)

Lévay, Gizella: A Floridai Ironman triatlonon indul az SZTE Sebészeti Klinika transzplantációs szakorvosa. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

Lévay, Gizella: Az SZTE Klinikai Mikrobiológiai Diagnosztikai Intézetében is vizsgálják az országos szűrőprogram mintáit. In: SZTE Info. (2020)

Lévay, Gizella: A muzsika is gyógyíthatja a lelket. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

Lévay, Gizella: Az SZTE járványügyi ellátó központ egészségügyi dolgozói erős csapattá szerveződtek. In: SZTE Info. (2020)

Lévay, Gizella: Az átmeneti időszak betegsége a felső légúti fertőzés. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

Lévay, Gizella: Egy aprócska kisfiú hősies küzdelme az életért. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

Lévay, Gizella: Az SZTE klinikáit a legmodernebb, szenzoros kézfertőtlenítő adagoló berendezésekkel látták el. In: SZTE Info. (2020)

Lévay, Gizella: A kórházakban nincs ünnep: húsvéti ajándékokkal köszöntötték az SZTE egészségügyi dolgozóit. In: SZTE Info. (2020)

Lévay, Gizella: Járvány idején alapítványi segítség az újszülött babáknak. In: SZTE Info. (2020)

Lévay, Gizella: Szeged idei díszpolgára, Dr. Katona Márta professzor nem számolja, hány ezer baba életét sikerült megmenteni. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

Lévay, Gizella: Színpompás érvédők : a flavonoidok. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

Lévay, Gizella: Az SZTE klinikai központban köszöntötték az ápolókat. In: SZTE Info. (2020)

Lévay, Gizella: Stroke-ot kapott az egykori válogatott sportoló. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

Lévay, Gizella: Tudományos blöff a szervezet lúgosítása. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

Lévay, Gizella: Áttörést várnak a szegedi klinikán az újfejlesztésű mély agyi stimulációs implantátum alkalmazásával. In: SZTE Info. (2020)

Lévay, Gizella: A Rotary program negyvenedik gyermekét műtötték meg a szegedi klinikán. In: SZTE Info. (2020)

Lévay, Gizella: Janka Zoltán professzor rendíthetetlen bölcsessége. In: Délmagyarország, (109) 295. p. 8. (2019)

Lévay, Gizella: Janka Zoltán rendíthetetlen bölcsessége. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2019)

Lévay, Gizella: Elismeréseket adtak át a Szent-Györgyi Napok ünnepségén. In: SZTE Info. (2019)

Lévay, Gizella: Tudományos és innovációs munkáját is elismerték az SZTE Bőrgyógyászati Klinika igazgatójának. In: SZTE Info. (2019)

Lévay, Gizella: Stroke szűrővizsgálatokra várják a lakosságot szombaton az Árkádban a Neurológiai Klinika munkatársai. In: SZTE Info. (2019)

Lévay, Gizella: Világszínvonalú hibrid műtőkomplexumot adtak át az SZTE Idegsebészeti Klinikán. In: SZTE Info. (2019)

Lévay, Gizella: Az SZTE SBO szervezésében új szegedi újraélesztési rekord született. In: SZTE Info. (2019)

Lévay, Gizella: Átadták az SZTE Onkoterápiás Klinika új kemoterápiás részlegét. In: SZTE Info. (2019)

Lévay, Gizella: Áttörést hozhat a száraz szem betegség gyógyításában az SZTE-n folyó kutatás. In: SZTE Info. (2019)

Lévay, Gizella: Finom ebédre várták a vendégeket a szegedi klinikán. In: SZTE Info. (2019)

Lévay, Gizella: Trójai falóként hatol át a vér-agy gáton az SZTE-n fejlesztett nanomedicinás kapszula. In: SZTE Info. (2019)

Lévay, Gizella: Az SZTE klinikai központjában köszöntötték az ápolókat. In: SZTE Info. (2019)

Lévay, Gizella: Négymillió forint értékben speciális takarókat kapott az SZTE Gyermekgyógyászati Klinika koraszülött osztálya. In: SZTE Info. (2019)

Lévay, Gizella: Bravúrosan sikerült az első hibrid műtéttel elvégzett műbillentyű beültetés az SZTE-n. In: SZTE Info. (2019)

Lévay, Gizella: Párizsban járt a Metanoia Lomtár : egykori egyetemi színpados nagysikerű kiállítása tiszteleg a Bauhaus iskola előtt. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2019)

Lévay, Gizella: Orvosok is adtak vért a TIK-ben. In: SZTE Info. (2019)

Lévay, Gizella: Beszédfelismeréssel az Alzheimer ellen. In: SZTE Info. (2019)

Lévay, Gizella: Az SZTE Onkoterápiás Klinika új igazgatója szerint paradigmaváltás előtt áll a daganatkezelés. In: SZTE Info. (2019)

Lévay, Gizella: A klinikai főorvosnő gyűrűjét még Ady Endre is látta. In: SZTE Info. (2019)

Lévay, Gizella: Az országban elsők között alkalmazzák a CytoSorb-bal végzett vértisztító eljárást az SZTE-n. In: SZTE Info. (2019)

Lévay, Gizella: Két határon túli gyermek kapott esélyt az életre a szegedi klinikán. In: SZTE Info. (2019)

Lévay, Gizella: Álom, édes álom. In: SZTE Info. (2019)

Lévay, Gizella: A Vatikán ördögűzője szerint sokan nem hisznek a gonosz létezésében : sátánkeringő az emberi lélekben. In: Délmagyarország. p. 12. (2016)

Lévay, Gizella: Ne dőljünk be a csodaszerek ígéreteinek! : elveszünk az étrernd-kiegészítők áradatában. In: Délmagyarország. p. 9. (2015)

Lévay, Gizella: Az Új Klinika Intenzív Osztályán tavaly 40 kómás beteget ápoltak : Schumacherért drukkol a világ. In: Délmagyarország. p. 12. (2014)

Lévay, Gizella: Szakácsverseny a francia konyhaművészet jegyében : utolsókból lesznek az elsők. In: Délmagyarország. p. 13. (2013)

This list was generated on 2020. October 27. 20:11:38 CET.