Miből készül a jó kenyér?

Horváth Csilla: Miből készül a jó kenyér? In: Magyar Mezőgazdaság, (80) 36. p. 36. (2025)

[thumbnail of 15245885.pdf] Cikk, tanulmány, mű
15245885.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (1MB)
[thumbnail of imedias3.com.pdf] Cikk, tanulmány, mű
imedias3.com.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (50kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Magyar Mezőgazdaság
Dátum: 2025. szeptember 03.
Kötet: 80
Szám: 36
Oldalak: p. 36
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Nyelv: magyar
Kapcsolódó URL: https://magyarmezogazdasag.hu/2025/08/31/a-jo-kenyer-feher-lisztbol-keszul-kovasszal/, https://magyarmezogazdasag.hu/2025/08/31/a-jo-kenyer-feher-lisztbol-keszul-kovasszal/2/
Kulcsszavak: Véha Antal - egyetemi tanár, Élelmiszermérnöki Intézet, Mérnöki Kar - MK, Táplálkozástudomány - búzaszem felépítése - kenyérkészítés, Konferencia - "Alföldi kenyér, szőlő és bor - a Kárpát-medence kincsei - határon innen és túl", MATE SZBI Kecskeméti Kutató Állomás
A feltöltés ideje: 2025. szep. 05. 10:45
Utolsó módosítás: 2025. szep. 05. 10:45
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/75244
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet