Horváth Csilla: Miből készül a jó kenyér? In: Magyar Mezőgazdaság, (80) 36. p. 36. (2025)
|
Cikk, tanulmány, mű
15245885.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (1MB) |
|
|
Cikk, tanulmány, mű
imedias3.com.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (50kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Magyar Mezőgazdaság |
| Dátum: | 2025. szeptember 03. |
| Kötet: | 80 |
| Szám: | 36 |
| Oldalak: | p. 36 |
| Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
| Nyelv: | magyar |
| Kapcsolódó URL: | https://magyarmezogazdasag.hu/2025/08/31/a-jo-kenyer-feher-lisztbol-keszul-kovasszal/, https://magyarmezogazdasag.hu/2025/08/31/a-jo-kenyer-feher-lisztbol-keszul-kovasszal/2/ |
| Kulcsszavak: | Véha Antal - egyetemi tanár, Élelmiszermérnöki Intézet, Mérnöki Kar - MK, Táplálkozástudomány - búzaszem felépítése - kenyérkészítés, Konferencia - "Alföldi kenyér, szőlő és bor - a Kárpát-medence kincsei - határon innen és túl", MATE SZBI Kecskeméti Kutató Állomás |
| A feltöltés ideje: | 2025. szep. 05. 10:45 |
| Utolsó módosítás: | 2025. szep. 05. 10:45 |
| URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/75244 |
![]() |
Tétel nézet |

