Horváth Csilla: A jó kenyér fehér lisztből készül, kovásszal. In: Magyarmezogazdasag.hu. (2025)
|
Cikk, tanulmány, mű
A jó kenyér fehér lisztből készül, kovásszal - Magyar Mezőgazdaság.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (347kB) |
|
|
Cikk, tanulmány, mű
A jó kenyér fehér lisztből készül, kovásszal - Oldal 2 a 2-ből - Magyar Mezőgazdaság.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (137kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Magyarmezogazdasag.hu |
| Dátum: | 2025. augusztus 31. |
| Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
| Nyelv: | magyar |
| Kapcsolódó URL: | https://magyarmezogazdasag.hu/2025/08/31/a-jo-kenyer-feher-lisztbol-keszul-kovasszal/2/ |
| Kulcsszavak: | Véha Antal - egyetemi tanár, Élelmiszermérnöki Intézet, Mérnöki Kar - MK, Táplálkozástudomány - búzaszem felépítése - kenyérkészítés, Konferencia - "Alföldi kenyér, szőlő és bor - határon innen és túl", MATE SZBI Kecskeméti Kutató Állomás |
| A feltöltés ideje: | 2025. szep. 01. 13:02 |
| Utolsó módosítás: | 2025. szep. 01. 13:02 |
| URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/75188 |
![]() |
Tétel nézet |

