A jó kenyér fehér lisztből készül, kovásszal

Horváth Csilla: A jó kenyér fehér lisztből készül, kovásszal. In: Magyarmezogazdasag.hu. (2025)

[thumbnail of A jó kenyér fehér lisztből készül, kovásszal - Magyar Mezőgazdaság.pdf] Cikk, tanulmány, mű
A jó kenyér fehér lisztből készül, kovásszal - Magyar Mezőgazdaság.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (347kB)
[thumbnail of A jó kenyér fehér lisztből készül, kovásszal - Oldal 2 a 2-ből - Magyar Mezőgazdaság.pdf] Cikk, tanulmány, mű
A jó kenyér fehér lisztből készül, kovásszal - Oldal 2 a 2-ből - Magyar Mezőgazdaság.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (137kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Magyarmezogazdasag.hu
Dátum: 2025. augusztus 31.
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Nyelv: magyar
Kapcsolódó URL: https://magyarmezogazdasag.hu/2025/08/31/a-jo-kenyer-feher-lisztbol-keszul-kovasszal/2/
Kulcsszavak: Véha Antal - egyetemi tanár, Élelmiszermérnöki Intézet, Mérnöki Kar - MK, Táplálkozástudomány - búzaszem felépítése - kenyérkészítés, Konferencia - "Alföldi kenyér, szőlő és bor - határon innen és túl", MATE SZBI Kecskeméti Kutató Állomás
A feltöltés ideje: 2025. szep. 01. 13:02
Utolsó módosítás: 2025. szep. 01. 13:02
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/75188
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet