A tradíció és az íztudományos háttere. In: Élet és Tudomány. p. 10. (2025)
|
Cikk, tanulmány, mű
Tradicio_Elet_imedias3.pdf Restricted to: Repository staff only Download (203kB) |
|
|
Cikk, tanulmány, mű
Tradicio_Elet_15068295.pdf Restricted to: Repository staff only Download (1MB) |
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Journal or Publication Title: | Élet és Tudomány |
| Date: | 2025. June 04. |
| Page Range: | p. 10 |
| Collection: | University news archive |
| Language: | Hungarian |
| Uncontrolled Keywords: | Pál-Molnár Elemér - intézet- és tanszékvezető egyetemi tanár - kutatócsoport-vezető, GeoTerroir Kutatócsoport, Földrajz- és Földtudományi Intézet, Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK, Konferencia - Nemzetközi Lösz Terroir Konferencia - 1., Szekszárdi Tudásközpont, Szőlészet – borászat |
| Date Deposited: | 2025. Jun. 06. 17:24 |
| Last Modified: | 2025. Jun. 06. 17:24 |
| URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/74578 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |

