A tradíció és az íztudományos háttere

A tradíció és az íztudományos háttere. In: Élet és Tudomány. p. 10. (2025)

[thumbnail of Tradicio_Elet_imedias3.pdf] Cikk, tanulmány, mű
Tradicio_Elet_imedias3.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (203kB)
[thumbnail of Tradicio_Elet_15068295.pdf] Cikk, tanulmány, mű
Tradicio_Elet_15068295.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élet és Tudomány
Dátum: 2025. június 04.
Oldalak: p. 10
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Nyelv: magyar
Kulcsszavak: Pál-Molnár Elemér - intézet- és tanszékvezető egyetemi tanár - kutatócsoport-vezető, GeoTerroir Kutatócsoport, Földrajz- és Földtudományi Intézet, Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK, Konferencia - Nemzetközi Lösz Terroir Konferencia - 1., Szekszárdi Tudásközpont, Szőlészet – borászat
A feltöltés ideje: 2025. jún. 06. 17:24
Utolsó módosítás: 2025. jún. 06. 17:24
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/74578
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet