A tradíció és az íztudományos háttere. In: Élet és Tudomány. p. 10. (2025)
|
Cikk, tanulmány, mű
Tradicio_Elet_imedias3.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (203kB) |
|
|
Cikk, tanulmány, mű
Tradicio_Elet_15068295.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (1MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élet és Tudomány |
| Dátum: | 2025. június 04. |
| Oldalak: | p. 10 |
| Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
| Nyelv: | magyar |
| Kulcsszavak: | Pál-Molnár Elemér - intézet- és tanszékvezető egyetemi tanár - kutatócsoport-vezető, GeoTerroir Kutatócsoport, Földrajz- és Földtudományi Intézet, Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK, Konferencia - Nemzetközi Lösz Terroir Konferencia - 1., Szekszárdi Tudásközpont, Szőlészet – borászat |
| A feltöltés ideje: | 2025. jún. 06. 17:24 |
| Utolsó módosítás: | 2025. jún. 06. 17:24 |
| URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/74578 |
![]() |
Tétel nézet |

