Farkas Alexandra: Nanoműtrágyák és programozható élelmiszerek : a jövő élelmezésének alapjai. In: agro napló, (29) 1. pp. 40-41. (2025)
|
Cikk, tanulmány, mű
14808049.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (2MB) |
|
|
Cikk, tanulmány, mű
imedias3.com.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (69kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | agro napló |
| Dátum: | 2025. január 29. |
| Kötet: | 29 |
| Szám: | 1 |
| Oldalak: | pp. 40-41 |
| Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
| Nyelv: | magyar |
| Kulcsszavak: | Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK, Biológia Intézet, Növénybiológiai Tanszék, MTA SZTE "Lendület" Növényi NaNObiológia Kutatócsoport, Ördögné Kolbert Zsuzsanna - egyetemi docens - kutatócsoport-vezető, Kutatás - magedzés nanoanyagokkal - termesztett növényfajták szárazságtűrésének fokozása, Növénytermesztés, Nanobiológia, Szárazodás |
| A feltöltés ideje: | 2025. jan. 29. 14:54 |
| Utolsó módosítás: | 2025. jan. 29. 14:59 |
| URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73109 |
![]() |
Tétel nézet |

