A "mesterséges fotoszintézis" vegyipari hasznosításáról publikáltak cikket az SZTE kutatói

A "mesterséges fotoszintézis" vegyipari hasznosításáról publikáltak cikket az SZTE kutatói. In: Delmagyar.hu. (2024)

[thumbnail of DELMAGYAR - A _mesterséges fotoszintézis_ vegyipari hasznosításáról publikáltak cikket az SZTE kutatói.pdf] Cikk, tanulmány, mű
DELMAGYAR - A _mesterséges fotoszintézis_ vegyipari hasznosításáról publikáltak cikket az SZTE kutatói.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (159kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Delmagyar.hu
Dátum: 2024. április 13.
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Nyelv: magyar
Közreműködők:
Közreműködés
Közreműködők
fotós
Frank Yvette
Kapcsolódó URL: https://www.delmagyar.hu/helyi-kultura/2024/04/a-mesterseges-fotoszintezis-vegyipari-hasznositasarol-publikaltak-cikket-az-szte-kutatoi
Kulcsszavak: Janáky Csaba - egyetemi docens - szakmai vezető, Balog Ádám - tudományos munkatárs, Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék, Kémiai Intézet, Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK, SZTE IKIKK Anyag-, Környezet-, és Energiatudományi Kompetenciaközpont - Fotoelektrokémiai Csoport, Kutatás - elektrokémiai cella kialakítása - glicerinoxidáció, Tudományos publikáció - Nature Catalysis
A feltöltés ideje: 2024. ápr. 15. 15:54
Utolsó módosítás: 2024. ápr. 15. 15:54
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/69821
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet