Mitől lesz felejthetetlen a magyar bor? A tudomány megadja a választ. In: Agroinform.hu. (2024)
|
Cikk, tanulmány, mű
Agroinform.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (249kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Agroinform.hu |
| Dátum: | 2024. március 05. |
| Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
| Nyelv: | magyar |
| Kapcsolódó URL: | https://www.agroinform.hu/elelmiszeripar/bor-boraszat-geo-terroir-kutatocsoport-71258-001 |
| Kulcsszavak: | Geo Terroir Kutatócsoport, Goût de terroir - "föld íze", Földrajzi és Földtudományi Intézet, Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK, Pál-Molnár Elemér - intézetvezető egyetemi tanár - kutatócsoport-vezető, Geológia, Agrárium, Élelmiszeripar, Turizmus |
| A feltöltés ideje: | 2024. már. 06. 13:51 |
| Utolsó módosítás: | 2024. már. 06. 13:51 |
| URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/69427 |
![]() |
Tétel nézet |

