Hipoallergén húskészítmény termékcsaládot fejlesztett ki a Szegedi Egyetem egy vállalkozással

Ács Helga: Hipoallergén húskészítmény termékcsaládot fejlesztett ki a Szegedi Egyetem egy vállalkozással. In: Promenad24.hu. (2024)

[thumbnail of Promenad24.pdf] Cikk, tanulmány, mű
Promenad24.pdf
Restricted to: Repository staff only

Download (1MB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Promenad24.hu
Date: 2024. March 01.
Collection: University news archive
Language: Hungarian
Related URLs: https://promenad24.hu/2024/03/01/hipoallergen-huskeszitmeny-termekcsaladot-fejlesztett-ki-a-szegedi-egyetem-egy-hus-kft-vel/
Uncontrolled Keywords: Együttműködés - konzorcium - Nagykun-Hús Kft., Kutatás - fejlesztés - innováció, Fejlesztés - hipoallergén hústermékcsalád - új gyártástechnológia, Kutatás - parlagfű - kecsketejből előállított tejpor, Betegellátás - allergia
Date Deposited: 2024. Mar. 05. 12:40
Last Modified: 2024. Mar. 05. 12:40
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/69414

Actions (login required)

View Item View Item