Ács Helga: Hipoallergén húskészítmény termékcsaládot fejlesztett ki a Szegedi Egyetem egy vállalkozással. In: Promenad24.hu. (2024)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
Promenad24.pdf Restricted to: Repository staff only Download (1MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Promenad24.hu |
Date: | 2024. March 01. |
Collection: | University news archive |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | https://promenad24.hu/2024/03/01/hipoallergen-huskeszitmeny-termekcsaladot-fejlesztett-ki-a-szegedi-egyetem-egy-hus-kft-vel/ |
Uncontrolled Keywords: | Együttműködés - konzorcium - Nagykun-Hús Kft., Kutatás - fejlesztés - innováció, Fejlesztés - hipoallergén hústermékcsalád - új gyártástechnológia, Kutatás - parlagfű - kecsketejből előállított tejpor, Betegellátás - allergia |
Date Deposited: | 2024. Mar. 05. 12:40 |
Last Modified: | 2024. Mar. 05. 12:40 |
URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/69414 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |