Ács Helga: Hipoallergén húskészítmény termékcsaládot fejlesztett ki a Szegedi Egyetem egy vállalkozással. In: Promenad24.hu. (2024)
|
Cikk, tanulmány, mű
Promenad24.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (1MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Promenad24.hu |
| Dátum: | 2024. március 01. |
| Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
| Nyelv: | magyar |
| Kapcsolódó URL: | https://promenad24.hu/2024/03/01/hipoallergen-huskeszitmeny-termekcsaladot-fejlesztett-ki-a-szegedi-egyetem-egy-hus-kft-vel/ |
| Kulcsszavak: | Együttműködés - konzorcium - Nagykun-Hús Kft., Kutatás - fejlesztés - innováció, Fejlesztés - hipoallergén hústermékcsalád - új gyártástechnológia, Kutatás - parlagfű - kecsketejből előállított tejpor, Betegellátás - allergia |
| A feltöltés ideje: | 2024. már. 05. 12:40 |
| Utolsó módosítás: | 2024. már. 05. 12:40 |
| URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/69414 |
![]() |
Tétel nézet |

