Hipoallergén húskészítmény termékcsaládot fejlesztett ki a Szegedi Egyetem egy vállalkozással

Ács Helga: Hipoallergén húskészítmény termékcsaládot fejlesztett ki a Szegedi Egyetem egy vállalkozással. In: Promenad24.hu. (2024)

[thumbnail of Promenad24.pdf] Cikk, tanulmány, mű
Promenad24.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Promenad24.hu
Dátum: 2024. március 01.
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Nyelv: magyar
Kapcsolódó URL: https://promenad24.hu/2024/03/01/hipoallergen-huskeszitmeny-termekcsaladot-fejlesztett-ki-a-szegedi-egyetem-egy-hus-kft-vel/
Kulcsszavak: Együttműködés - konzorcium - Nagykun-Hús Kft., Kutatás - fejlesztés - innováció, Fejlesztés - hipoallergén hústermékcsalád - új gyártástechnológia, Kutatás - parlagfű - kecsketejből előállított tejpor, Betegellátás - allergia
A feltöltés ideje: 2024. már. 05. 12:40
Utolsó módosítás: 2024. már. 05. 12:40
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/69414
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet