Garai Szakács László: Kecsketejből készít olyan hipoallergén húskészítményt az SZTE egy kunhegyesi céggel, ami csökkenti a parlagfűre allergiások tüneteit. In: Szeged.hu. (2024)
Cikk, tanulmány, mű
Szeged.hu - Kecsketejből készít olyan hipoallergén húskészítményt az SZTE egy kunhegyesi céggel, ami csökkenti a parlagfűre allergiások tüneteit.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (3MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Szeged.hu |
Dátum: | 2024. március 01. |
Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
Nyelv: | magyar |
Kapcsolódó URL: | https://szeged.hu/cikk/kecsketejbol-keszit-olyan-hipoallergen-huskeszitmenyt-az-szte-egy-kunhegyesi-ceggel-ami-csokkenti-a-parlagfure-allergiasok-tuneteit |
Kulcsszavak: | Együttműködés - konzorcium - Nagykun-Hús Kft., Kutatás - fejlesztés - innováció, Fejlesztés - hipoallergén hústermékcsalád - új gyártástechnológia, Kutatás - parlagfű - kecsketejből előállított tejpor, Betegellátás - allergia |
A feltöltés ideje: | 2024. már. 05. 12:33 |
Utolsó módosítás: | 2024. már. 05. 12:33 |
URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/69413 |
Tétel nézet |