Kecsketejből készít olyan hipoallergén húskészítményt az SZTE egy kunhegyesi céggel, ami csökkenti a parlagfűre allergiások tüneteit

Garai Szakács László: Kecsketejből készít olyan hipoallergén húskészítményt az SZTE egy kunhegyesi céggel, ami csökkenti a parlagfűre allergiások tüneteit. In: Szeged.hu. (2024)

[thumbnail of Szeged.hu - Kecsketejből készít olyan hipoallergén húskészítményt az SZTE egy kunhegyesi céggel, ami csökkenti a parlagfűre allergiások tüneteit.pdf] Cikk, tanulmány, mű
Szeged.hu - Kecsketejből készít olyan hipoallergén húskészítményt az SZTE egy kunhegyesi céggel, ami csökkenti a parlagfűre allergiások tüneteit.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (3MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Szeged.hu
Dátum: 2024. március 01.
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Nyelv: magyar
Kapcsolódó URL: https://szeged.hu/cikk/kecsketejbol-keszit-olyan-hipoallergen-huskeszitmenyt-az-szte-egy-kunhegyesi-ceggel-ami-csokkenti-a-parlagfure-allergiasok-tuneteit
Kulcsszavak: Együttműködés - konzorcium - Nagykun-Hús Kft., Kutatás - fejlesztés - innováció, Fejlesztés - hipoallergén hústermékcsalád - új gyártástechnológia, Kutatás - parlagfű - kecsketejből előállított tejpor, Betegellátás - allergia
A feltöltés ideje: 2024. már. 05. 12:33
Utolsó módosítás: 2024. már. 05. 12:33
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/69413
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet