Hipoallergén húskészítmény termékcsaládot fejlesztett ki a kunhegyesi Nagykun-Hús Kft. és a Szegedi Tudományegyetem

Hipoallergén húskészítmény termékcsaládot fejlesztett ki a kunhegyesi Nagykun-Hús Kft. és a Szegedi Tudományegyetem. In: Mti.hu. (2024)

[thumbnail of MTI_03.pdf] Cikk, tanulmány, mű
MTI_03.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (272kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Mti.hu
Dátum: 2024. március 01.
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Nyelv: magyar
Kulcsszavak: Együttműködés - konzorcium - Nagykun-Hús Kft., Kutatás - fejlesztés - innováció, Fejlesztés - hipoallergén hústermékcsalád - új gyártástechnológia, Kutatás - kecsketejből előállított tejpor, Betegellátás - allergia
A feltöltés ideje: 2024. már. 05. 12:28
Utolsó módosítás: 2024. már. 05. 12:28
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/69412
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet