Hipoallergén húskészítmény termékcsaládot fejlesztett ki a kunhegyesi Nagykun-Hús Kft. és a Szegedi Tudományegyetem. In: Mti.hu. (2024)
Cikk, tanulmány, mű
MTI_03.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (272kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Mti.hu |
Dátum: | 2024. március 01. |
Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
Nyelv: | magyar |
Kulcsszavak: | Együttműködés - konzorcium - Nagykun-Hús Kft., Kutatás - fejlesztés - innováció, Fejlesztés - hipoallergén hústermékcsalád - új gyártástechnológia, Kutatás - kecsketejből előállított tejpor, Betegellátás - allergia |
A feltöltés ideje: | 2024. már. 05. 12:28 |
Utolsó módosítás: | 2024. már. 05. 12:28 |
URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/69412 |
Tétel nézet |