Kiss Anna: Termékválasztáskor az íz és a minőség lett a legfontosabb. In: Délmagyarország, (113) 77. p. 3. (2023)
Cikk, tanulmány, mű
Termekvalasztaskor_imedias3.pdf Restricted to: Repository staff only Download (205kB) |
|
Cikk, tanulmány, mű
Termekvalasztaskor_13371512.pdf Restricted to: Repository staff only Download (888kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Délmagyarország |
Date: | 2023 |
Volume: | 113 |
Number: | 77 |
Page Range: | p. 3 |
Collection: | University news archive |
Language: | Hungarian |
Contributors: | Contribution Name Photographer Gémes Sándor |
Related URLs: | https://www.delmagyar.hu/helyi-kozelet/2023/03/termekvalasztaskor-az-iz-es-a-minoseg-lett-a-legfontosabb-fotok |
Uncontrolled Keywords: | Mérnöki Kar - MK, Konferencia - "Műszaki, Technológiai és Gazdasági Kihívások a 21. században", Megnyitó - Bíró István - dékán, Megnyitó - Krisztin Tibor - egyetemi tanár - SZAB elnöke, Plenáris előadás - Felkai Beáta Olga - élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkár, Agrárminisztérium |
Date Deposited: | 2023. Apr. 03. 13:18 |
Last Modified: | 2023. Apr. 03. 13:18 |
URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/65811 |
Actions (login required)
View Item |