Termékválasztáskor az íz és a minőség lett a legfontosabb

Kiss Anna: Termékválasztáskor az íz és a minőség lett a legfontosabb. In: Délmagyarország, (113) 77. p. 3. (2023)

[thumbnail of Termekvalasztaskor_imedias3.pdf] Cikk, tanulmány, mű
Termekvalasztaskor_imedias3.pdf
Restricted to: Repository staff only

Download (205kB)
[thumbnail of Termekvalasztaskor_13371512.pdf] Cikk, tanulmány, mű
Termekvalasztaskor_13371512.pdf
Restricted to: Repository staff only

Download (888kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Délmagyarország
Date: 2023
Volume: 113
Number: 77
Page Range: p. 3
Collection: University news archive
Language: Hungarian
Contributors:
Contribution
Name
Photographer
Gémes Sándor
Related URLs: https://www.delmagyar.hu/helyi-kozelet/2023/03/termekvalasztaskor-az-iz-es-a-minoseg-lett-a-legfontosabb-fotok
Uncontrolled Keywords: Mérnöki Kar - MK, Konferencia - "Műszaki, Technológiai és Gazdasági Kihívások a 21. században", Megnyitó - Bíró István - dékán, Megnyitó - Krisztin Tibor - egyetemi tanár - SZAB elnöke, Plenáris előadás - Felkai Beáta Olga - élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkár, Agrárminisztérium
Date Deposited: 2023. Apr. 03. 13:18
Last Modified: 2023. Apr. 03. 13:18
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/65811

Actions (login required)

View Item View Item