Kiss Anna: Termékválasztáskor az íz és a minőség lett a legfontosabb. In: Délmagyarország, (113) 77. p. 3. (2023)
|
Cikk, tanulmány, mű
Termekvalasztaskor_imedias3.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (205kB) |
|
|
Cikk, tanulmány, mű
Termekvalasztaskor_13371512.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (888kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Délmagyarország |
| Dátum: | 2023 |
| Kötet: | 113 |
| Szám: | 77 |
| Oldalak: | p. 3 |
| Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
| Nyelv: | magyar |
| Közreműködők: | Közreműködés Közreműködők fotós Gémes Sándor |
| Kapcsolódó URL: | https://www.delmagyar.hu/helyi-kozelet/2023/03/termekvalasztaskor-az-iz-es-a-minoseg-lett-a-legfontosabb-fotok |
| Kulcsszavak: | Mérnöki Kar - MK, Konferencia - "Műszaki, Technológiai és Gazdasági Kihívások a 21. században", Megnyitó - Bíró István - dékán, Megnyitó - Krisztin Tibor - egyetemi tanár - SZAB elnöke, Plenáris előadás - Felkai Beáta Olga - élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkár, Agrárminisztérium |
| A feltöltés ideje: | 2023. ápr. 03. 13:18 |
| Utolsó módosítás: | 2023. ápr. 03. 13:18 |
| URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/65811 |
![]() |
Tétel nézet |

