Termékválasztáskor az íz és a minőség lett a legfontosabb

Kiss Anna: Termékválasztáskor az íz és a minőség lett a legfontosabb. In: Délmagyarország, (113) 77. p. 3. (2023)

[thumbnail of Termekvalasztaskor_imedias3.pdf] Cikk, tanulmány, mű
Termekvalasztaskor_imedias3.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (205kB)
[thumbnail of Termekvalasztaskor_13371512.pdf] Cikk, tanulmány, mű
Termekvalasztaskor_13371512.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (888kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Délmagyarország
Dátum: 2023
Kötet: 113
Szám: 77
Oldalak: p. 3
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Nyelv: magyar
Közreműködők:
Közreműködés
Közreműködők
fotós
Gémes Sándor
Kapcsolódó URL: https://www.delmagyar.hu/helyi-kozelet/2023/03/termekvalasztaskor-az-iz-es-a-minoseg-lett-a-legfontosabb-fotok
Kulcsszavak: Mérnöki Kar - MK, Konferencia - "Műszaki, Technológiai és Gazdasági Kihívások a 21. században", Megnyitó - Bíró István - dékán, Megnyitó - Krisztin Tibor - egyetemi tanár - SZAB elnöke, Plenáris előadás - Felkai Beáta Olga - élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkár, Agrárminisztérium
A feltöltés ideje: 2023. ápr. 03. 13:18
Utolsó módosítás: 2023. ápr. 03. 13:18
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/65811
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet