Közösen javítják a kocák malacfialási képességét

Koós Kata: Közösen javítják a kocák malacfialási képességét. In: Délmagyarország, (112) 146. 1,3. (2022)

[thumbnail of 2022-06-25 03_00_00_Délmagyarország_Közösen javítják a kocák malacfialási képességét.pdf] Cikk, tanulmány, mű
2022-06-25 03_00_00_Délmagyarország_Közösen javítják a kocák malacfialási képességét.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (216kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Délmagyarország
Dátum: 2022. június 25.
Kötet: 112
Szám: 146
Oldalak: 1,3
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Nyelv: magyar
Közreműködők:
Közreműködés
Közreműködők
fotós
Török János
Kapcsolódó URL: https://www.delmagyar.hu/helyi-gazdasag/2022/06/osszefogtak-hogy-tobb-malac-szulethessen
Kulcsszavak: Együttműködés - konzorcium - Csorvási Gazdák Zrt., Pályázat - európai uniós, Projekt - "Termény és fermentációs takarmányozási technológia kutatás-fejlesztése", Kutatás - fejlesztés, Rendezvény - projektnyitó, Varga Csaba - tanszékvezető egyetemi docens, Élettani, Szervezettani és Idegtudományi Tanszék, Embertani Tanszék, Mikrobiológiai Tanszék, Biológia Intézet, Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK
A feltöltés ideje: 2022. jún. 27. 12:11
Utolsó módosítás: 2022. jún. 27. 12:11
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/62844
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet