Koós Kata: Közösen javítják a kocák malacfialási képességét. In: Délmagyarország, (112) 146. 1,3. (2022)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
2022-06-25 03_00_00_Délmagyarország_Közösen javítják a kocák malacfialási képességét.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (216kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Délmagyarország |
Dátum: | 2022. június 25. |
Kötet: | 112 |
Szám: | 146 |
Oldalak: | 1,3 |
Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
Nyelv: | magyar |
Közreműködők: | Közreműködés Közreműködők fotós Török János |
Kapcsolódó URL: | https://www.delmagyar.hu/helyi-gazdasag/2022/06/osszefogtak-hogy-tobb-malac-szulethessen |
Kulcsszavak: | Együttműködés - konzorcium - Csorvási Gazdák Zrt., Pályázat - európai uniós, Projekt - "Termény és fermentációs takarmányozási technológia kutatás-fejlesztése", Kutatás - fejlesztés, Rendezvény - projektnyitó, Varga Csaba - tanszékvezető egyetemi docens, Élettani, Szervezettani és Idegtudományi Tanszék, Embertani Tanszék, Mikrobiológiai Tanszék, Biológia Intézet, Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK |
A feltöltés ideje: | 2022. jún. 27. 12:11 |
Utolsó módosítás: | 2022. jún. 27. 12:11 |
URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/62844 |
![]() |
Tétel nézet |