Az élelmiszerkutatás legújabb eredményeiről tájékoztattak. In: SZTE Info. (2022)
Cikk, tanulmány, mű
Szegedi Tudományegyetem _ Az élelmiszerkutatás legújabb eredményeiről tájékoztattak.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (14MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | SZTE Info |
Dátum: | 2022. június 01. |
Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
Nyelv: | magyar |
Kapcsolódó URL: | https://u-szeged.hu/sztehirek/2022-junius/elelmiszerkutatas |
Kulcsszavak: | Mérnöki Kar - MK, Jubileum - fennállásának 60., Együttműködés - MTA Élelmiszer-tudományi Bizottság, Rendezvény - Élelmiszer-tudományi Kollokvium, Élelmiszer-tudomány, Bánáti Diána - tudományos dékánhelyettes, Kónya Zoltán - tudományos és innovációs rektorhelyettes, Bíró István - dékán, Véha Antal - egyetemi tanár |
A feltöltés ideje: | 2022. jún. 02. 12:09 |
Utolsó módosítás: | 2022. jún. 02. 12:09 |
URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/62554 |
Tétel nézet |