Az élelmiszerkutatás legújabb eredményeiről tájékoztattak

Az élelmiszerkutatás legújabb eredményeiről tájékoztattak. In: SZTE Info. (2022)

[thumbnail of Szegedi Tudományegyetem _ Az élelmiszerkutatás legújabb eredményeiről tájékoztattak.pdf] Cikk, tanulmány, mű
Szegedi Tudományegyetem _ Az élelmiszerkutatás legújabb eredményeiről tájékoztattak.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (14MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: SZTE Info
Dátum: 2022. június 01.
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Nyelv: magyar
Kapcsolódó URL: https://u-szeged.hu/sztehirek/2022-junius/elelmiszerkutatas
Kulcsszavak: Mérnöki Kar - MK, Jubileum - fennállásának 60., Együttműködés - MTA Élelmiszer-tudományi Bizottság, Rendezvény - Élelmiszer-tudományi Kollokvium, Élelmiszer-tudomány, Bánáti Diána - tudományos dékánhelyettes, Kónya Zoltán - tudományos és innovációs rektorhelyettes, Bíró István - dékán, Véha Antal - egyetemi tanár
A feltöltés ideje: 2022. jún. 02. 12:09
Utolsó módosítás: 2022. jún. 02. 12:09
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/62554
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet