A szalámigyártás folyamatának kutatási programja zárult a Pick Szeged Zrt.-nél

A szalámigyártás folyamatának kutatási programja zárult a Pick Szeged Zrt.-nél. In: Mti.hu. (2022)

[thumbnail of 2022-03-24 11_44_50_mti.hu_A szalámigyártás folyamatának kutatási programja zárult a Pick Szeged Zrt.-nél.pdf] Cikk, tanulmány, mű
2022-03-24 11_44_50_mti.hu_A szalámigyártás folyamatának kutatási programja zárult a Pick Szeged Zrt.-nél.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (106kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Mti.hu
Dátum: 2022. március 24.
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Nyelv: magyar
Kulcsszavak: Projektzárás, Projekt - kutatás – „A hagyományos Pick termékek versenyképességének javítása az élelmiszerlánc különböző lépéseinél alkalmazott innovatív megoldások segítségével”, Együttműködés - Pick Szeged Zrt., Európai uniós támogatás, Hodúr Cecília – egyetemi tanár - szakmai vezető, Biológiai Rendszerek Műszaki Intézete, Mérnöki Kar - MK, Csóka Ildikó - SZTE Minőségfejlesztési és Stratégiai Főigazgatóság főigazgatója
A feltöltés ideje: 2022. már. 25. 11:57
Utolsó módosítás: 2022. már. 25. 11:57
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/61711
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet