A szalámigyártás folyamatának kutatási programja zárult a Pick Szeged Zrt.-nél. In: Mti.hu. (2022)
|
Cikk, tanulmány, mű
2022-03-24 11_44_50_mti.hu_A szalámigyártás folyamatának kutatási programja zárult a Pick Szeged Zrt.-nél.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (106kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Mti.hu |
| Dátum: | 2022. március 24. |
| Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
| Nyelv: | magyar |
| Kulcsszavak: | Projektzárás, Projekt - kutatás – „A hagyományos Pick termékek versenyképességének javítása az élelmiszerlánc különböző lépéseinél alkalmazott innovatív megoldások segítségével”, Együttműködés - Pick Szeged Zrt., Európai uniós támogatás, Hodúr Cecília – egyetemi tanár - szakmai vezető, Biológiai Rendszerek Műszaki Intézete, Mérnöki Kar - MK, Csóka Ildikó - SZTE Minőségfejlesztési és Stratégiai Főigazgatóság főigazgatója |
| A feltöltés ideje: | 2022. már. 25. 11:57 |
| Utolsó módosítás: | 2022. már. 25. 11:57 |
| URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/61711 |
![]() |
Tétel nézet |

