Lezárult Szegedi Tudományegyetem és a Pick Szeged Zrt. közös kutatás-fejlesztési projektje

Lezárult Szegedi Tudományegyetem és a Pick Szeged Zrt. közös kutatás-fejlesztési projektje. In: SZTE Info. (2022)

[thumbnail of Szegedi Tudományegyetem _ Lezárult Szegedi Tudományegyetem és a Pick Szeged Zrt. közös kutatás-fejlesztési projektje.pdf] Cikk, tanulmány, mű
Szegedi Tudományegyetem _ Lezárult Szegedi Tudományegyetem és a Pick Szeged Zrt. közös kutatás-fejlesztési projektje.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (6MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: SZTE Info
Dátum: 2022. március 24.
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Nyelv: magyar
Közreműködők:
Közreműködés
Közreműködők
fotós
Bobkó Anna
Kapcsolódó URL: https://u-szeged.hu/sztehirek/2022-marcius/lezarult-szegedi
Kulcsszavak: Projektzárás, Projekt - kutatás – „A hagyományos Pick termékek versenyképességének javítása az élelmiszerlánc különböző lépéseinél alkalmazott innovatív megoldások segítségével”, Együttműködés - Pick Szeged Zrt., Európai uniós támogatás, Hodúr Cecília – egyetemi tanár - szakmai vezető, Biológiai Rendszerek Műszaki Intézete, Mérnöki Kar - MK, Csóka Ildikó - SZTE Minőségfejlesztési és Stratégiai Főigazgatóság főigazgatója
A feltöltés ideje: 2022. már. 25. 11:34
Utolsó módosítás: 2022. már. 25. 11:57
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/61709
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet