A konyhában is kísérletező kedvű az SZTE ifjú kémikusa

Kovács-Jerney Ádám: A konyhában is kísérletező kedvű az SZTE ifjú kémikusa. In: SZTE Info. (2022)

[thumbnail of Szegedi Tudományegyetem _ A konyhában is kísérletező kedvű az SZTE ifjú kémikusa.pdf] Cikk, tanulmány, mű
Szegedi Tudományegyetem _ A konyhában is kísérletező kedvű az SZTE ifjú kémikusa.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: SZTE Info
Dátum: 2022. január 20.
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Nyelv: magyar
Közreműködők:
Közreműködés
Közreműködők
fotós
Sahin-Tóth István
Kapcsolódó URL: https://u-szeged.hu/sztehirek/2022-januar/konyhaban-is
Kulcsszavak: Pályázat - SZTE Innovációs Díj, SZTE Innovációs Díj - 2021, Projekt - kutatás - „Kationos farmakonok eltávolítása vizes oldatokból polielektrolit/grafén-oxid multirétegekkel módosított nanoszűrő membránokkal”, Egyetemi hallgató - Gyenes Péter, Kitüntetés - „Leginnovatívabb TDK munkáért”, Kutatás - fejlesztés – innováció, Szabó Tamás - egyetemi adjunktus, Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK, Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék
A feltöltés ideje: 2022. jan. 21. 11:16
Utolsó módosítás: 2022. jan. 21. 11:23
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/61182
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet