Kovács-Jerney Ádám: A konyhában is kísérletező kedvű az SZTE ifjú kémikusa. In: SZTE Info. (2022)
|
Cikk, tanulmány, mű
Szegedi Tudományegyetem _ A konyhában is kísérletező kedvű az SZTE ifjú kémikusa.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (2MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | SZTE Info |
| Dátum: | 2022. január 20. |
| Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
| Nyelv: | magyar |
| Közreműködők: | Közreműködés Közreműködők fotós Sahin-Tóth István |
| Kapcsolódó URL: | https://u-szeged.hu/sztehirek/2022-januar/konyhaban-is |
| Kulcsszavak: | Pályázat - SZTE Innovációs Díj, SZTE Innovációs Díj - 2021, Projekt - kutatás - „Kationos farmakonok eltávolítása vizes oldatokból polielektrolit/grafén-oxid multirétegekkel módosított nanoszűrő membránokkal”, Egyetemi hallgató - Gyenes Péter, Kitüntetés - „Leginnovatívabb TDK munkáért”, Kutatás - fejlesztés – innováció, Szabó Tamás - egyetemi adjunktus, Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK, Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék |
| A feltöltés ideje: | 2022. jan. 21. 11:16 |
| Utolsó módosítás: | 2022. jan. 21. 11:23 |
| URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/61182 |
![]() |
Tétel nézet |

