Kovács-Jerney Ádám: A konyhában is kísérletező kedvű az SZTE ifjú kémikusa. In: SZTE Info. (2022)
Cikk, tanulmány, mű
Szegedi Tudományegyetem _ A konyhában is kísérletező kedvű az SZTE ifjú kémikusa.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (2MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | SZTE Info |
Dátum: | 2022. január 20. |
Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
Nyelv: | magyar |
Közreműködők: | Közreműködés Közreműködők fotós Sahin-Tóth István |
Kapcsolódó URL: | https://u-szeged.hu/sztehirek/2022-januar/konyhaban-is |
Kulcsszavak: | Pályázat - SZTE Innovációs Díj, SZTE Innovációs Díj - 2021, Projekt - kutatás - „Kationos farmakonok eltávolítása vizes oldatokból polielektrolit/grafén-oxid multirétegekkel módosított nanoszűrő membránokkal”, Egyetemi hallgató - Gyenes Péter, Kitüntetés - „Leginnovatívabb TDK munkáért”, Kutatás - fejlesztés – innováció, Szabó Tamás - egyetemi adjunktus, Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK, Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék |
A feltöltés ideje: | 2022. jan. 21. 11:16 |
Utolsó módosítás: | 2022. jan. 21. 11:23 |
URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/61182 |
Tétel nézet |