Pósa Tamara: Így kamatozik az SZTE GTK-n szerzett tudás a cukrászatban : interjú Vass-Balla Szilviával. In: SZTE Info. (2022)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
Szegedi Tudományegyetem _ Így kamatozik az SZTE GTK-n szerzett tudás a cukrászatban – interjú Vass-Balla Szilviával.pdf Restricted to: Repository staff only Download (23MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | SZTE Info |
Date: | 2022. January 18. |
Collection: | University news archive |
Language: | Hungarian |
Contributors: | Contribution Name Photographer Antal-Tizedes Judit |
Related URLs: | https://u-szeged.hu/sztehirek/2022-januar/igy-kamatozik-szte-gtk |
Uncontrolled Keywords: | Gazdaságtudományi Kar - GTK, Volt egyetemi hallgató - Vass-Balla Szilvia - cukrász - Royal Desszert |
Date Deposited: | 2022. Jan. 20. 10:03 |
Last Modified: | 2022. Jan. 20. 10:03 |
URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/61168 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |