Pósa Tamara: Így kamatozik az SZTE GTK-n szerzett tudás a cukrászatban : interjú Vass-Balla Szilviával. In: SZTE Info. (2022)
Cikk, tanulmány, mű
Szegedi Tudományegyetem _ Így kamatozik az SZTE GTK-n szerzett tudás a cukrászatban – interjú Vass-Balla Szilviával.pdf Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója Letöltés (23MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | SZTE Info |
Dátum: | 2022. január 18. |
Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
Nyelv: | magyar |
Közreműködők: | Közreműködés Közreműködők fotós Antal-Tizedes Judit |
Kapcsolódó URL: | https://u-szeged.hu/sztehirek/2022-januar/igy-kamatozik-szte-gtk |
Kulcsszavak: | Gazdaságtudományi Kar - GTK, Volt egyetemi hallgató - Vass-Balla Szilvia - cukrász - Royal Desszert |
A feltöltés ideje: | 2022. jan. 20. 10:03 |
Utolsó módosítás: | 2022. jan. 20. 10:03 |
URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/61168 |
Tétel nézet |