Így kamatozik az SZTE GTK-n szerzett tudás a cukrászatban : interjú Vass-Balla Szilviával

Pósa Tamara: Így kamatozik az SZTE GTK-n szerzett tudás a cukrászatban : interjú Vass-Balla Szilviával. In: SZTE Info. (2022)

[thumbnail of Szegedi Tudományegyetem _ Így kamatozik az SZTE GTK-n szerzett tudás a cukrászatban – interjú Vass-Balla Szilviával.pdf] Cikk, tanulmány, mű
Szegedi Tudományegyetem _ Így kamatozik az SZTE GTK-n szerzett tudás a cukrászatban – interjú Vass-Balla Szilviával.pdf
Hozzáférés: Csak az archivum karbantartója

Letöltés (23MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: SZTE Info
Dátum: 2022. január 18.
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Nyelv: magyar
Közreműködők:
Közreműködés
Közreműködők
fotós
Antal-Tizedes Judit
Kapcsolódó URL: https://u-szeged.hu/sztehirek/2022-januar/igy-kamatozik-szte-gtk
Kulcsszavak: Gazdaságtudományi Kar - GTK, Volt egyetemi hallgató - Vass-Balla Szilvia - cukrász - Royal Desszert
A feltöltés ideje: 2022. jan. 20. 10:03
Utolsó módosítás: 2022. jan. 20. 10:03
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/61168
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet