Fenntartható élelmiszerfogyasztás : helyi és szezonális alapanyagok

Fenntartható élelmiszerfogyasztás : helyi és szezonális alapanyagok. In: Szegedi Egyetem Magazin. (2020)

[thumbnail of Szegedi Tudományegyetem _ Fenntartható élelmiszerfogyasztás_ helyi és szezonális alapanyagok.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
Szegedi Tudományegyetem _ Fenntartható élelmiszerfogyasztás_ helyi és szezonális alapanyagok.pdf

Letöltés (891kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Szegedi Egyetem Magazin
Dátum: 2020. május 06.
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Kapcsolódó URL: https://u-szeged.hu/sztemagazin/2020/fenntarthato
Kulcsszavak: Fenntartható élelmiszerfogyasztás, Zsótér Brigitta - egyetemi docens, Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet, Mérnöki Kar
A feltöltés ideje: 2020. máj. 07. 14:42
Utolsó módosítás: 2020. máj. 07. 14:42
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/54000
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet