Veszélyes a teljes kiőrlésű pékáru? : a búza mikotoxinszintje idén sok termőhelyen nagyon magas volt

Veszélyes a teljes kiőrlésű pékáru? : a búza mikotoxinszintje idén sok termőhelyen nagyon magas volt. In: AgrárUnió, (20) 12. pp. 22-23. (2019)

[img] Cikk, tanulmány, mű
10749718.pdf

Download (2MB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: AgrárUnió
Date: 2019. December 17.
Volume: 20
Number: 12
Page Range: pp. 22-23
Collection: Egyetemi hírarchívum
Related URLs: https://www.agrarunio.hu/agrarunio-magazin/5576-agrarunio-2019-12-szam
Uncontrolled Keywords: Véha Antal - intézetvezető, Mérnöki Kar, Élelmiszermérnöki Intézet, Teljes kiőrlésű pékárugyártás, Interjú
Date Deposited: 2019. Dec. 18. 09:36
Last Modified: 2019. Dec. 18. 09:36
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/52469

Actions (login required)

View Item View Item