Veszélyes a teljes kiőrlésű pékáru? : a búza mikotoxinszintje idén sok termőhelyen nagyon magas volt

Veszélyes a teljes kiőrlésű pékáru? : a búza mikotoxinszintje idén sok termőhelyen nagyon magas volt. In: AgrárUnió, (20) 12. pp. 22-23. (2019)

[thumbnail of 10749718.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
10749718.pdf

Letöltés (2MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: AgrárUnió
Dátum: 2019. december 17.
Kötet: 20
Szám: 12
Oldalak: pp. 22-23
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Kapcsolódó URL: https://www.agrarunio.hu/agrarunio-magazin/5576-agrarunio-2019-12-szam
Kulcsszavak: Véha Antal - intézetvezető, Mérnöki Kar, Élelmiszermérnöki Intézet, Teljes kiőrlésű pékárugyártás, Interjú
A feltöltés ideje: 2019. dec. 18. 09:36
Utolsó módosítás: 2019. dec. 18. 09:36
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/52469
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet