H. E.: Finoman is lehet készíteni a kórházi menüt. In: Délmagyarország, (109) 142. 1,5. (2019)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
10367165.pdf Letöltés (996kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Délmagyarország |
Dátum: | 2019. június 21. |
Kötet: | 109 |
Szám: | 142 |
Oldalak: | 1,5 |
Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
Közreműködők: | Közreműködés Közreműködők fotós Török János |
Kapcsolódó URL: | https://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/gusztusos_finom_es_az_illata_is_jo_egy_korhazi_menurol_van_szo_-_fotok/2600860/ |
Kulcsszavak: | Országos gasztronómiai programsorozat - "Főzzük körbe Magyarországot kórházainkban", Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ, Németh László - centrumelnök, Vendég - Ambrus György - olimpiai bajnok mesterszakács, Betegellátás - kórházi menü |
A feltöltés ideje: | 2019. jún. 21. 15:16 |
Utolsó módosítás: | 2019. jún. 21. 15:17 |
URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/50844 |
Tétel nézet |