Finoman is lehet készíteni a kórházi menüt

H. E.: Finoman is lehet készíteni a kórházi menüt. In: Délmagyarország, (109) 142. 1,5. (2019)

[thumbnail of 10367165.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
10367165.pdf

Letöltés (996kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Délmagyarország
Dátum: 2019. június 21.
Kötet: 109
Szám: 142
Oldalak: 1,5
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Közreműködők:
Közreműködés
Közreműködők
fotós
Török János
Kapcsolódó URL: https://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/gusztusos_finom_es_az_illata_is_jo_egy_korhazi_menurol_van_szo_-_fotok/2600860/
Kulcsszavak: Országos gasztronómiai programsorozat - "Főzzük körbe Magyarországot kórházainkban", Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ, Németh László - centrumelnök, Vendég - Ambrus György - olimpiai bajnok mesterszakács, Betegellátás - kórházi menü
A feltöltés ideje: 2019. jún. 21. 15:16
Utolsó módosítás: 2019. jún. 21. 15:17
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/50844
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet