Orrvérzésre pácolt hús. In: Délmagyarország. p. 11. (2014)
A teljes szöveg nem érhető el a repozitóriumban.
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Délmagyarország |
| Dátum: | 2014. szeptember 26. |
| Oldalak: | p. 11 |
| Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
| Kulcsszavak: | Tóth Ágnes, Természettudományi és Informatikai Kar, Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék |
| A feltöltés ideje: | 2017. dec. 14. 10:39 |
| Utolsó módosítás: | 2017. dec. 14. 10:39 |
| URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/43467 |
![]() |
Tétel nézet |

