Hannus István a főzés kémiájáról : mitől finomabb?

Hannus István a főzés kémiájáról : mitől finomabb? In: Délmagyarország. pp. 10-11. (2014)

A teljes szöveg nem érhető el a repozitóriumban.
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Délmagyarország
Dátum: 2014. augusztus 04.
Oldalak: pp. 10-11
Gyűjtemény: Egyetemi hírarchívum
Kulcsszavak: Hannus István, Természettudományi és Informatikai Kar, Alkalmazott és Környezeti Kémiai Tanszék
A feltöltés ideje: 2017. dec. 14. 10:39
Utolsó módosítás: 2017. dec. 14. 10:39
URI: http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/43286
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet