Hannus István a főzés kémiájáról : mitől finomabb? In: Délmagyarország. pp. 10-11. (2014)
A teljes szöveg nem érhető el a repozitóriumban.
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Délmagyarország |
| Dátum: | 2014. augusztus 04. |
| Oldalak: | pp. 10-11 |
| Gyűjtemény: | Egyetemi hírarchívum |
| Kulcsszavak: | Hannus István, Természettudományi és Informatikai Kar, Alkalmazott és Környezeti Kémiai Tanszék |
| A feltöltés ideje: | 2017. dec. 14. 10:39 |
| Utolsó módosítás: | 2017. dec. 14. 10:39 |
| URI: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/43286 |
![]() |
Tétel nézet |

